пломба с упоика

• 1 187
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте,
  имаме проблеми със зъбите на малчо и трябва да му се направят пломби, но той не стои на зъболекарския стол и зъболекарката каза, че трябва да му се направи с упойка, изпрати ни в юниор дент, но там ни поискаха 1600лв. Решихме преди да се съгласим да потарсим и други варианти, затова се обръщам към вас, ако знаете и други клиники в София и Пловдив, които да работят с деца, под упойка!

# 1
Не мога да помогна с информация.
Не е ли много пара това, че те всичките 20 млечни зъба да им правят пломби се пада по 80 лв. на зъб.А едва ли всичките са за правене?

# 2
в Испания вси4ки пломби се правят с упойка,но пък са едни зъболекари.....нямам думи.
вси4ко което сме правили аз,мъжа ми и майка ми,вси4ко е отново за правене

# 3
  • Германия
Аз доколкото разбрах, парите са не толкова за пломбите,колкото за пълната упойка, която се налага, защото детенцето не иска да стои мирно...но все пак ми се струват множко  Tired Задъжително проверете и в други клиники  Peace

# 4
  • Лондон
Колко пломби ще му правят на детето?Струва ми се ,че това са много пари.Проверете и при други стоматолози.

# 5
Малееее, тез стоматолози хич вече нямат акъл. Това са много пари, търси други клиники, със сигурност има и съвсем прилични цени.

# 6
И аз си мисля, че може и на по-добри цени, но незнам къде да търся други подобни клиники.

# 7
заведете си детето при заболекар при който само ще си отвори устата
и ще стои кротко и с кеф докато доктора си свърши работата
не го насилвайте
търсете такъв човек

# 8
Тези 1600 лева ме шашнаха, не ми се вярва дори пълна упойка да струва толкова  Rolling Eyes

# 9
стига бе,1600лв!пф,това си направо обир.
освен това наистина ли е толкова наложително да се правят пломби с пълна упойка?все пак пълната упойка си има своите жестоки вреди и рискове.особено пък ако става въпрос за млечни зъби,не си заслужава за няколко пломби да упояват детето!
толкова ли не може да се направи с местна упойка,при някой свестен зъболекар,който детето харесва?

# 10
Тази цена заради пълната упойка ли е?
И моят съвет се припокрива с останалите. Намери стоматолог, който да предразположи детето и да се направят пломбите с местна упойка. Не виждам причини да се товарите с пълна.

Общи условия

Активация на акаунт