преносване

• 3 456
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
  • Mediterraneo
Световна глупост- нямала право! Много ще разбере някой от касата, ако те гледа през 2 дни на УЗ. Всичко опира до желание. Сякаш я следи ББ, че нямала право...
Преносих 18 дни. Ходех през 2-3 дни на запис на тоновете, не са ме гледали на ехограф. Не знам водите виждат ли се, но се следи степента на узряване на плацентата.

# 31
Надявам се вече чудото при теб да се е случило и да ни се похвалиш със здраво бебче!Аз също преносих със 8 дни.След термина ходех през ден за запис на тоновете на бебето.Не са ме преглаждали на ехограф,макар че и аз като теб се бях поуплашила.Оказа се грешно изчислен терминНяма страшно-природата си знае работата,както са казали по-горе момичетата няма бебе,което да не се е родило!Успех! Hug

# 32
  • София
Е момичета аз още не съм родила-за съжаление.Казаха ,че до петък ако не родя ще ми предизвикат раждането с системи,което за мен е ужасно.Дано тази нощ стане чудото и скоро найстина ви се похваля. Благодаря за подкрепата на всички.  smile3503  love001

# 33
Е момичета аз още не съм родила-за съжаление.Казаха ,че до петък ако не родя ще ми предизвикат раждането с системи,което за мен е ужасно.Дано тази нощ стане чудото и скоро найстина ви се похваля. Благодаря за подкрепата на всички.  smile3503  love001
Мен също много ме беше страх от предизвикването със система.Пробвах какво ли не да си го предизвикам сама,но без резултат.Сложиха ми система,която не ми подейства и на следващата ве4ер ми сложиха хап4е.Не се страхувай,мисли си за бебо  Simple Smile.Леко раждане и здраво беб4е Hug.

# 34
  • София
Интересно ми е колко време след включването на системата се поевяват контракции.

# 35
Интересно ми е колко време след включването на системата се поевяват контракции.
Ами много е относително.При мен по4наха някъде 2  4аса след поставянето й.Не помня с то4ност.Но аз си мислех 4е по4ват с ужасни болки....,е....,не беше така.Но не ми свърши работа тази система.Не полу4авах никакво разкритие и я спряха.

# 36
Преносих пет дена и си признавам, че дори на запис на тоновете не съм ходила абсолютно всеки ден. Blush Много бях тежка накрая., та не ми се разхождаше всеки ден по болници.

Иначе за предизвикването на раждане със система, аз не исках ...и с малко словесна борба от моя страна, не ми сложиха окситоцин. Нямаха време също така, Mr. Green защото при мен стана много бързо и естествено.
Моят съвет е да се вслушваш в лекарите, но да знаеш, че имаш и права, върху това да решиш как да родиш и ако разбиранията и страховете ти не отговарят на това, което ще ти "правят", спокойно можеш да го обсъдиш с екипа, който ще те изражда, за да стигнете до някакво разумно и приемливо за двете страни решение. В Бг става все още трудно (много жени мислят, че дори да не им харесва, всички процедури, на които ги подлагат са задължителни Sad), но ако почнем да изискваме и да си търсим правата и лекарите ще започнат да се съобразяват.
Успех, бързо и леко раждане и скоро да гушкаш здраво бебче. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 37
  • Разград
Първият път преносих 6 дни, ходих веднъж на видеозон. Вторият път преносих 3 дни, прегледаха ме точно на термина и това беше.

# 38
  • някъде там
преносих 8 дни, лсед термина бяхме в очакване всеки ден, не са ми правили записи на тоновете, на 4-я ден АГ предложи ако искам да ме приемат в болницата да съм под наблюдение, там вече ми правиха записи всеки ден

# 39
Със сина ми преносвах 7 дни.Правеха ми всеки ден запис на тоновете.Лекарката ми обясни,че ако не родя до седмица ще ме приемат в болницата.Всъщност точно на 7-я ден ми изтекоха водите Peace Не се притеснявай.Леко раждане

# 40
  • Временно
Преносих 8 дена.След термина всеки ден ходех на запис на тоновете.Не желаех да ми предизвикват раждане без причина,имах избрана лекарка и тя каза,че няма проблем да изчакаме.

# 41
Сега да попитам-според датата на последната ми менструация,термина ми е за .... днес.
Според първият ехограф,на който ходих,термина ми излезна за 02.08.-това и ми записаха в картона и сега ме водят,че преносвам четвърти ден.
После ходих при моя си гинеколог и той ми каза,че според него термина ми е за 13.08.
Склонна съм да му вярвам,защото по принцип менструацията ми е на около 35 дни.
Та дилемата е следната-лекарката,която ми следи бременността иска ако до 12.08 не съм родила,да постъпя в болница за предизвикване.А според мен след 13 ще се води преносване и е излишно да ходя.Как мислите-да изчакам ли всичко да си дойде от само себе си?

# 42
  • София
мисля, че ако не знаеш датата на зачеване, се приема датата според последната менструация...ехографските са доста относителни....може просто детето да е по-едро или дребно и според това да дадат съвсем друга дата....
щом ти е днес от днес ходиш на записи...ако сега не ходиш....т.е. от днес преносваш, значи на 12 е 7 ден и наистина тогава трябав да влезеш в болница...но по правило не за предизвикване направо, а да преценят според водите и т.н. ДАЛИ да предизвикат....или да чакат.....
Ходи си на записи всеки ден...и дано бебчо излезе преди 12 Wink

# 43
Angel Dust,точно в това ми е проблема-те вече ме водят че преносвам 4 дни,т.е след като вляза на 12 в болница,влизам за предизвикване-за тях според това,че ехографа ми е изчислил 02.08. като дата,12.08. излиза краен срок.А никак не ми се иска....дано и бебето е на моето мнение и да си тръгне самичко преди дванадесети....Благодаря ти за отговора Hug

# 44
  • София
ти с уговорка ли ще раждаш....защото според мен ако просто отидеш в болницата за зепис  ще си те водят по датата на последната менструация....

Общи условия

Активация на акаунт