РАЗРЕШАВАТ ЛИ ВИ

• 3 936
  • 63
  •   1
Отговори
Здравейте !
Искам да ви попитам дали мъжете ви разрешават да си купувате скъпа козметика ?
Стигат ли ви парите и вие дали бихте си го позволили, дори той да ви разрешава?
Аз днес например си купих антицелулитния серум на Евелин! за пръв път го взимам и ще си го пробвам, защото напоследък напълнях с 10 кг и имам целулит ! Преди време бях си купувала на Галеник, но ....   Sad

# 1
Да разрешават?   Shocked Как си се докарала до там, че да искаш разрешение за такива неща, бе момиче?

# 2
Темата дали е за КМ или тук, малко ми е объркано!   Thinking
Освен това не разбирам точно въпроса

Стигат ли ви парите и вие дали бихте си го позволили, дори той да ви разрешава?

# 3
  • somewhere over the rainbow
Не знам, никога не съм го питала Crazy Когато имам възможност, позволявам си и по-скъпи глезотийки, но не държа на тях на всяка цена. Отдавна съм пълнолетна и имам пълно право да решавам какво ще правя с парите, които изкарвам Peace

# 4
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Да, разрешават ми. Даже мъжът ми е инициатора за такива покупки

# 5
Просто не мога да изразя шока, в който ме хвърля тази тема.

# 6
Това с разрешението ще го пропусна, понеже ми се струва абсурдно някой да ми го забрани. Но пък само дето си си хвърлила парите на вятъра, ако единствено на въпросния крем разчиташ да свалиш 10 кг или да се отървеш от целулит. Ако е просто допълнение към някакъв режим , с който си се захванала сериозно, да, но иначе изобщо няма смисъл да купуваш, особено при положение, че ти идва скъпо (поне с такова убеждение оставам от поста, ако не е така , извинявай).

# 7
  • София
Ами не се налага да искам разрешение за нещо подобно. И като се позамисля - за каквото и да било, едно време питах мама и тате дали разрешават това или онова  Simple Smile Все още ползвам много малко (почти никаква) козметика, купувала съм и много скъпи неща - подарък за майка ми, но ако не разполагам на момента със свободни средства не бих си позволила глезотийки, под формата на козметика или каквото и да било друго.

# 8
Ако съм стигнала до там,че да искам разрешение от него за козметика,значи имам нужда от нещо повече...като психоаналитик например ooooh!
Мъжа ми никога не ме е поставял в положение,че да имам нужда от неговото разрешение за каквото и да е...

# 9
Леле,  това е един от топ-5 безмозъчни въпроси, които съм чела на форума.  А го чета от 5 години!

Момиче, това ли те вълнува в живота??

Уууужас...

# 10
Божееее, аз да не съм някакъв домашен любимец, че да искам позволение - особено пък за подобно нещо. #Crazy
Иначе, да. Парите ми стигат и редовно си купувам хубава козметика - качествената козметика е едно от нещата, от които никога не бих пестила пари.
Иначе, относно крема и 10-те кг. + целулита ти... Пасинет ти го е казала. Ако ще го комбинираш с диета, спорт или нещо друго, си заслужава /вкл. и от личен опит го казвам, защото харесвам продуктите им/. Ако очакваш само от крем да отслабнеш или да ти изчезне целулита, по-добре не хвърляй пари на вятъра...
 Peace

# 11
Не искам разрешение за каквото и да било ooooh!
Но 10 кила с мазила не се свалят.

П.П.  Не се учудвайте толкова, защото много жени искат разрешение дори да излезнат с приятелки на кафе...за жалост Confused

# 12
Не искам разрешение за каквото и да било ooooh!
Но 10 кила с мазила не се свалят.
Тя за целулита де,не за килограмите Peace

# 13
може би ако съм безработна бих поискала разреШение,но пак не съм много сигурна.просто се простирам според възможностите ни и сама знам кога мога да си позволя дадено неЩо.
а той никога не ме е спирал за ниЩо,просто си знаем лимитите и двамата

# 14
Даже детето ми не иска разрешение за това какво да си купува. Laughing Понякога иска мнение, но не винаги се прислушва.

Това е абсурдно, как ли пък не бих искала мнение или разрешение на мъж по повод моя козметика. ooooh! hahaha Ако мъжа ти поставя подобни условия, зарязвай го тоя кретен Овреме! Crazy

Евелин е полска козметика нали? Не бих харчила пари за полски боклуци. За козметика и парфюми компромиси с пари не правя. На антицелулитни кремове доверие нямам какъвто и да е клас козметика.

Абсолютно без значение кой печели парите в къщи и колко печели, боклучива козметика НЕ купувам. Като не му изнася на мъжа, джатара, прав ти път! Като искаш жена до себе си, трябва да си наясно че тя има скъпа поддръжка. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт