РАЗРЕШАВАТ ЛИ ВИ

• 3 935
  • 63
  •   1
Отговори
# 15
то ако поддръжката беШе в козметиката....
вси4ко опира до отноШенията.колкото пове4е нерви,толкова пове4е бръ4ки.
от мъжа зависи каква Ще му е жената,както си я уважава така Ще си я има.

# 16
то ако поддръжката беШе в козметиката....
вси4ко опира до отноШенията.колкото пове4е нерви,толкова пове4е бръ4ки.
от мъжа зависи каква Ще му е жената,както си я уважава така Ще си я има.

Много истина в думите. Като няма отношение, **ал съм ти и козметиката. Laughing
Но от друга страна, мъжа като малко дете трябва да се "възпитава". Някои са недовъзпитани от родителите и правилата в къщата трябва да бъдат ясно обозначени от жената. Отношенията са си отделно перо. А правата и свободите на жената по отношение на някои видове разходи са свещени.  Naughty Може би и за дамски превръзки трябва да му чакам мнение и одобрение? Laughing

# 17
напълно съгласна,то и аз моя съм си го превъзпитала.
да не си помислиШ 4е го командоря,ниЩо подобно.
е...понякога вървя по него и пея(т.е. недоволствам)но....
все пак е мъж и не може да е перфектен,не 4е жените сме перфектни,но поне гоним перфектност докато се предадем

# 18
Вземи се в ръце момиче Simple Smile как ще искаш разрешение за такива неща - купуваш си и толкоз  Simple Smile

# 19
Хич не става дума за командорене даже. Просто трябва да знае че както той има нужда от отверки в къщи примерно, така една жена от козметика. Това не е баба му която се е задоволявала само със сапунче.
Колкото и малко пари да има, изключително важно е да знае че това е нужен и основен разход а не лукс.
Като младо семейство ми се е случвало да похарча всички пари за парфюм. Хваля се "виж какво парфюмче си купих", а той пита "ми какво ще ядем сега?". Laughing Ми аз от къде да знам какво ще ядем- ти си глава на семейството за да мислиш за тези неща. Laughing
Пак скромна бях. Щерка ми сега има колекция професионална козметика и гримове на която би завидял професионален гримьор. Дупе да му е яко на бъдещия зет. Laughing

# 20
  • Лондон
С такъв мъж,скоро ще си качила поне още 10 килограма.Козметиката няма да ти помогне.

п.п.Ако пуснеш тема и в нея  напишеш всичко за което питаш мъжа ти,тук ще ти дадат ценни съвети .Говоря сериозно.

# 21
  • София
Разрешение не искам, но и не купувам глупости.

# 22
Просто не мога да изразя шока, в който ме хвърля тази тема.
hahaha

Питала съм един път само и каза,бе що ме питаш,като си харесала нещо ..купувай...
И оттогава така и действам,без да питам Mr. Green

# 23
Здравейте !
Искам да ви попитам дали мъжете ви разрешават да си купувате скъпа козметика ?
Стигат ли ви парите и вие дали бихте си го позволили, дори той да ви разрешава?
Аз днес например си купих антицелулитния серум на Евелин! за пръв път го взимам и ще си го пробвам, защото напоследък напълнях с 10 кг и имам целулит ! Преди време бях си купувала на Галеник, но ....   Sad

Не знаех, че трябва да разрешава. Какви мъже имате бе, хора?

# 24
Вземи се в ръце момиче Simple Smile как ще искаш разрешение за такива неща - купуваш си и толкоз  Simple Smile
Peace

# 25
Не ползвам козметика. Но принципно ме поощрява да харча.

# 26
  • Му Кинд Оф Плаце
Нерде Галеник, нерде Евелин  Mr. Green Пък и разбирам, че си си го купила тоз крем, какъв е проблемът? Иска да го върнеш в магазина или ти забрани всякаква козметика до Коледа?

Ако се наложи да обяснявам каква козметика искам да си купя и защо, сигурно ще бъда замервана с пачки, за да млъкна  Laughing

# 27
  • София
...
Нерде Галеник, нерде Евелин  Mr. Green Пък и разбирам, че си си го купила тоз крем, какъв е проблемът? Иска да го върнеш в магазина или ти забрани всякаква козметика до Коледа?

Ако се наложи да обяснявам каква козметика искам да си купя и защо, сигурно ще бъда замервана с пачки, за да млъкна  Laughing
Peace
И аз на това недоумях. Галеник-Евелин?!
Не ми разрешава. newsm03
Купува ми. newsm47
Естествено, че с неща, които отиват директно в кожата ми компромис няма да направя. Радвам се, че успях да науча и него.
Честно казано, дори не мога да си представя спор по ТАКЪВ въпрос...

# 28
Не мога и да си помисля за разрешение. Изкарвам достатъчно пари сама, а ще ми нарежда.  ooooh! Някой път си позволява да направи коментар,че само купувам и трупам "боклуци",но порядъчно ми отговарям Whistling

# 29
Хммм, замислих се нещо - всички тези терзания само за едно мазило на Евелин, които /между другото/ изобщо не са "скъпа козметика", защото се водят "среден клас". Ами, ако решиш да си купиш някое кремче на Ив Сен Лоран или сенки на Кристиян Диор /ама "ориджинъл"/...
Тогава какво? Ще ти спре джобните или ще те накаже цяла вечер права зад вратата?!
А парфюми разрешава ли ти да ползваш? А изобщо друга козметика? Или предпочита до него да ходи жена със стрии, целулит, бръчки и по възможност невиждала не само козметика, ами и сапун и вода?
Това от ревност ли го прави или наистина пестите пари?
Разполагаш ли с твои пари или си зависима от него?
А за други неща искаш ли му позволение /за ядене, за излизане, за използване на тоалетна хартия/...

Общи условия

Активация на акаунт