Математически турнири 2

• 60 668
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Някой може ли да ми напише, ако има неспящи, какво да си носи първокласник, химикал, бели листи?

# 661
Може да вземе моливи, една линийка. За друго не се сещам.

# 662
  • София и там където не се пуши
За първокласника, не пречи според мен и повече уреди да носи. Линийка, триъгълниче, молив, химикалка. Листа бели да. Сигурно няма да им трябват нещата но все пак. Преди на малките им подаряваха по нещо, я линийка, я моливче, та сигурно ще ги осигурят с необходимото.

# 663

Сега ще се върна да прочета, ама май аз повече се треса от дъщеря ми.  Crazy Тя е 3-ти клас и се надявам само, че задачите ще е дават само по материала, който са минали досега. Да бе, надявай се. По-скоро бъдете подготвени, че задачите (като трудост и като типове) няма да имат нищо общо с ученото в училище. Особено задачите от втората половина на списъка. Първите обикновено са съвсем нормални, макар в миналото състезание да видях доста резултатити от 29 точки (т.е. решени всички трудни задачи за 2 и 3 точки, а грешка на лесна задача за 1 точка).

П.П. Само да добавя, че никой в училището никаква информация за това как и що ще се превежда въобще не е давал. А като за първи път пък съвсем сме (по-точно аз де) загубени. В София има 4-5 училища, където се дава някаква информация. Всички останали нито разгласяват за състезанията, нито подготвят децата, нито знаят за какво става дума. Ако имате интерес към математиката трябва сами да се борите. Много помагат и съботните курсове в СМГ ( и за тях има тема).
Не знам ни за какво Коледно говорите, ни за нищо друго. Embarassed Ще бъде като първо и опознавателно пък нататък ще се разберем вече.
П.П.П. Вече знам какво е Коледното.  Rolling Eyes Ама така е като не съм от амбициозните... всичко е дело и желание на дъщеря ми.
Ще следя темата и занапред.

# 664
  • София
Mда, благодаря. Вече го разбрах и аз, след като снощи четох до малките часове.
Нищо де, ще отидем да видим как е.  Grinning

# 665
  • Бургас
Хайде, успех на дечицата днес! Нашите вече са почнали, от 9.00 е обявено! bowuu

# 666
  • София
И моят син е в 119, в 1кл. Изобщо не бяха казали на децата, а абсурдното беше, че учителката му се опитваше да ме убеди, че състезанието не е за 1ви клас Crazy
Преди малко се върна и каза, че задачите били лесни. Ще видим Laughing

# 667
И нашия бързо, бързо се завърна, още в 10.45 беше в къщи. 5 клас е, каза, че задачите били изключително лесни. Дано да е така, ще се разбере скоро  newsm10

# 668
И ние ще пропуснем Коледното състезание. SadНа третокласничката много ще й станат изявите този уикенд.
Ако някой реши да качи задачите за 3-ти клас, ще съм много благодарна.  bouquet

ana_, мислех, че ще мога да ти се реванширам със задачите, но моята девойка ми се обади преди половин час щастлива, че вече е излязла, но не са й дали задачите.
Беше в 119-то. Миналата година беше в 125-то и помня, че ги гледахме след състезанието.
Така че и аз ги търся.

# 669
И нашият се обади - взели са им условията. Дано после ги намерим в Интернет.

# 670
  • София
Има ли някой условията на задачите за II и III клас ?

(в 119 казаха че към средата на седмицата ще ги има качени на сайта условията и решенията, ама на мен ми се ще да видя условията преди това. Ако някой ги има ще съм много благодарна да ги прати)

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 12:12 от Елл

# 671
И наш бате се прибра бързо, бързо. Задачите за 5 клас каза, че били лесни и ги бил решил без проблем  Rolling Eyes. Ще видим  Rolling Eyes.

# 672
нашия бати каза че задачите били лесни , но ги е писал с молив.Така че все тая , дисквалифицирани ще бъдем , но поне опитахме.
 Confused

# 673
Ето всички задачи и отговори от днешното състезание:
http://www.cutnt-ruse.com/files/ZAD_KMS09.zip

# 674
  • София
math fen, благодаря !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт