Математически турнири 2

• 60 674
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Само 4 клас ще са в МГ, всички останали в Славейков.
На нашето листче пише МГ,а ние сме за 2 клас.И аз звънях на телефоните,но никой не вдига. Rolling Eyes

# 646
Щом пише МГ, значи сте там.Явно сте се записали по-късно и са свършили местата в Славейков.Аз записах сина си, който също е втори клас в понеделник и тогава още имаше места в Славейков.

# 647

А твоята дъщеричка как се е представила?

Можеше и по-добре, ама не се оплаквам. Съвсем прилично класиране и нямам основание да съм недоволен. Другия път повече.

# 648
  • Варна
Да, и на нашето листче е записано "МГ", но го видях чак като се прибрахме в къщи. За протокола - записахме се последния ден - може би това е обяснението. Нека да кажат другите майки, които са записали третокласниците си по-рано, дали на техните талончета е изписано "Славейков".

Успех на участниците утре!

# 649
  • Варна
Щом пише МГ, значи сте там.Явно сте се записали по-късно и са свършили местата в Славейков.Аз записах сина си, който също е втори клас в понеделник и тогава още имаше места в Славейков.
Ние се записахме във сряда.Номера ни е към хиляда и нещо.

# 650
Сина  ми не можа да се запише за Коледното ,единия ден имало голяма опашка и не чакал ,а на другия ден вече нямало места  Sad
Успех на всички утре Peace

# 651
И ние ще пропуснем Коледното състезание. SadНа третокласничката много ще й станат изявите този уикенд.
Ако някой реши да качи задачите за 3-ти клас, ще съм много благодарна.  bouquet

# 652
И ние ще пропуснем Коледното състезание. SadНа третокласничката много ще й станат изявите този уикенд.
Ако някой реши да качи задачите за 3-ти клас, ще съм много благодарна.  bouquet

Мисля, че им вземаха там и черновите, но май продаваха книжки със задачите Confused.

# 653
  • най-шареното място
На нас ще ни е първото състезание и не съм наясно кога детето трябва да е в сградата. Предполагам 10 започват да пишат и поне 15 мин по-рано влизат?
За начало е дадено само 10.00

ПС В Славейков сме. На талона има и стая.

# 654
Мисля, че им вземаха там и черновите, но май продаваха книжки със задачите Confused.
Точно! Имам спомен от минали години,че продаваха книжки със задачите, даже имам една. Но бях забравила.Сега пък ти ме сети за това, за което аз ти благодаря.
Ще прескоча до 119-то и ако продават книжка, ще купя!

Предполагам 10 започват да пишат и поне 15 мин по-рано влизат?
9.45 ч. е добър час детенце да си е заело мястото.

# 655
  • София
арт мама , на нас  г-жата ни каза 9.30 да са пред училището.

# 656
  • Русе
При нас записването става чрез нашето училище, като на всяко дете дават талон за участие. На него са упоменати училището и стаята в която ще бъде детето и началният час. Сега проверих - начало 9:30ч , да са по местата 15 минути по-рано. Резултати на сайта на СБМ Русе на 12.12.09 след 18 часа.  Успех на всички!

# 657
  • най-шареното място
Благодаря!

# 658
# 659
  • София
Eeeeх, как по-рано не съм влезнала в този подфорум за да видя и темата.  ooooh!
И аз ли да не знам, че в бг-мамма има всичко.
И моята дъщеря утре е в 119. Не съм прочела много назад, така че може и да не съм наясно. Всъщност не съм . Rolling Eyes Ама не знам моята да има някакво талонче за участие. Знам, че ще е в 119-то само и в 10 почва.
Сега ще се върна да прочета, ама май аз повече се треса от дъщеря ми.  Crazy Тя е 3-ти клас и се надявам само, че задачите ще е дават само по материала, който са минали досега.

П.П. Само да добавя, че никой в училището никаква информация за това как и що ще се превежда въобще не е давал. А като за първи път пък съвсем сме (по-точно аз де) загубени.
Не знам ни за какво Коледно говорите, ни за нищо друго. Embarassed Ще бъде като първо и опознавателно пък нататък ще се разберем вече.
П.П.П. Вече знам какво е Коледното.  Rolling Eyes Ама така е като не съм от амбициозните... всичко е дело и желание на дъщеря ми.
Ще следя темата и занапред.

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 00:50 от sVeshti4ka

Общи условия

Активация на акаунт