Математически турнири 2

• 60 635
  • 762
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Да повдигна темата с въпрос - Черноризец Храбър ли е първото състезания за София през тази учебна година?
Поздравление за повдигането на темата   bouquet.
 Първото състезание мисля че е Софийски математически турнир, после Черноризец, Салабашев и Коледното. Ако бъркам - някой да ме поправи!
 Успех на всички дечица, участващи в математически състезания през новата учебна година! Hug

# 16
  • София и там където не се пуши
Черноризец е на 1 ноември, но дали е първо  newsm78 тази година.

Някой да се порови в сайта на МОН би трябвало да има календар на състезанията по математика.

# 17
  • Sofia
Някой да се порови в сайта на МОН би трябвало да има календар на състезанията по математика.
Аз рових, но не намерих актуална информация. За СМТ мисля , че м.г. беше края на октомври !

# 18
1. Хитър Петър на 10.10.

2. Черноризец Храбър на 01.11

3. Софийски турнир на 07.11

4. Есенен математически турнир на 14.11.

# 19
  • София
Благодаря!
Само защо си мисля, че Хитър Петър се провежда само в Габрово newsm78.

# 20
Благодаря!

Toчно така, в Габрово е. Това е редът на по-важните състезания въобще, а не само на софийските.

# 21
Също така за всеки клас състезанията са различни - някои започват от 2, някои от трети и т.н. Дано изкарат някъде календара да се ориентирате.  Hug

# 22
  • София
Как да запиша сина ми за участие в състезанията? В "нашето" училище нама никаква инициатива. Само една олимпиада провеждат и с много-много зор Кенгору.

# 23
Черноризец се провежда в НПМГ - там в канцеларията  newsm78 се записват.

Кенгуру е масово също олимпиадите и СМТ - Другите са за много изявени деца (не пречи доколкото знам всеки да се запише). Помислете как ще се отрази, ако не успеят .

Ами следете, тук се дава информация и като разберете - ще записвате.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 08:45 от (х) Dorothy

# 24
  • София
(х) Dorothy, Благодаря  bouquet

Ще следим.

# 25
Благодаря!

Toчно така, в Габрово е. Това е редът на по-важните състезания въобще, а не само на софийските.

Извинявай, а "Иван Салабашев" ще има ли тази година?

# 26
Всяка година има Иван Салабашев -  newsm78 - не съм чувала нищо, че няма да има - той е около началото на декември.

Някойси е посочила само първите 4 - всички чакаме Календара.

# 27
Не видях дата, понеже, затова попитах, да не би да има нещо около него. Не съм и търсила още, помня, че през първия срок беше май последно, преди Коледното.

# 28
запис и аз се интересувам

# 29
  • Пловдив
От тази година и моя син ще направи опит да навлезе в тези дебри, така че ще следя за повече подробности.

Общи условия

Активация на акаунт