Математически турнири 2

• 60 663
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
Вие от София се вдигнахте за да отидете в Габрово на състезание?
Димма, от училището на сина ми всяка година ходят на всички състезания в страната. Има организиран транспорт от училището. На състезание извън София ходят по 10 деца от математическите паралелки и не ходят по желание, а само онези, които са се справили най-добре на контролния изпит преди състезанието. На мен ми направи впечатление, че от 209 петокласника 40 и няколко са от Габрово и областта, а 36 са само от МГ Варна!
  Незнам защо го пиша това  newsm78! Така или иначе не разбирам учудването ти, че деца от другите градове са отишли на "Хитър Петър". Все пак и нас на времето ни развяваха по състезания в другите градове.
  Светле, а защо не е бил с автобуса? Или те не карат децата от долните класове? А как не си разбрала? Нали се видяхме на първия учебен ден на входа на училището Mr. Green!

# 61
И аз не разбрах учудването Simple Smile
Моето дете е в отбора от миналата година, когато ходиха в Шумен.
Малко се страхуваме от превозването с автобуси и влакове и засега си го водим ние Simple Smile

Ире, много извинявай   bouquet, забравила съм Sad

# 62
  • Бургас
Здравейте!
поздравления за всички доволни от състезанието в Габрово! Много успехи и занапред  Hug

Аз искам да попитам:
На 7.11.2009 в София има състезание, някакъв турнир е, но как точно се казва, не знам. В календарния план не успях да го открия. Може ли някой да даде тук подробности, най-вече в кое училищи се провежда?

# 63
  На втора страница от настоящата тема има информация.  Laughing Софийски математически турнир е въпросното състезание.

# 64
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Знаете ли кога ще е Салабашев тази година?

# 65
 Embarassed!

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 12:21 от benighted

# 66
  • София
Знаете ли кога ще е Салабашев тази година?

Обикновено първата седмица на декември. Като гледам календара най-вероятно на 05.12., но има много време дотогава...

# 67
Момичета, да знаете дали са излезли резултатите от Австралийското кенгуру? Беше в началото на август тази година.

# 68
При нас излезнаха още миналия месец.Моят син има 33%,не зная дали е добър или лош резултата,но като за начало 15 верни и 15 неверни задачи.Все пак мисля,че добре се е справил.В къщи си реши всичките задачи,но там не му е стигнало времето и е стрелял на посоки.

# 69
При нас излезнаха още миналия месец.Моят син има 33%,не зная дали е добър или лош резултата,но като за начало 15 верни и 15 неверни задачи.Все пак мисля,че добре се е справил.В къщи си реши всичките задачи,но там не му е стигнало времето и е стрелял на посоки.

Благодаря!
Не уточних, че става дума за София.

# 70
  • гр.София
Много мерси,че ме подсетихте!Току що проверих-моето гардже е с 81 % с 4 грешни отговора...
Яви се на състезание в Бургас по време на лятната ни отпуска!Всъщност може би е добре,но ...не е пръв! #2gunfireЗначи се провалил!!!
Дали не подклаждам прекомерната му амбиция Crossing Arms ThinkingИли само го подкрепям newsm78
Толкова се кефи на състезанията детето...Аз много се страхувах да не прегори,но,да чукам на дърво!!!-за сега newsm78 все още е нормален Laughing

# 71
Много мерси,че ме подсетихте!Току що проверих-моето гардже е с 81 % с 4 грешни отговора...
Яви се на състезание в Бургас по време на лятната ни отпуска!Всъщност може би е добре,но ...не е пръв! #2gunfireЗначи се провалил!!!
Дали не подклаждам прекомерната му амбиция Crossing Arms ThinkingИли само го подкрепям newsm78
Толкова се кефи на състезанията детето...Аз много се страхувах да не прегори,но,да чукам на дърво!!!-за сега newsm78 все още е нормален Laughing

A къде проверяваш?

# 72
# 73
Въпрос за Черноризеца.
Знае ли се вече кога ще е тази година? И къде се плаща/записва?
Благодаря!

Ирина - няма да прегори. В кръвта му е. Нали виждаш за какво питам  Laughing

# 74
  • София и там където не се пуши
Въпрос за Черноризеца.
Знае ли се вече кога ще е тази година? И къде се плаща/записва?
Благодаря!

Ще има и в СМГ и в 107. Сградата на НПМГ тази година няма да се използува, защото още е в ремонт. Дали ще има и на друго място - не зная.

Общи условия

Активация на акаунт