Математически турнири 2

• 60 841
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
И последен въпрос -часът  сигурен ли е от 11 до 12:30 ....

http://rio-sofia-grad.com/index_files/news/2009/10/15/smt_2009.pdf

# 166
Благодаря Ви  bouquet!

И последен въпрос -часът  сигурен ли е от 11 до 12:30 , защото аз разбрах от синът ми за 9-10, но  не е изключено да се е объркал  и е на тренировка или мач от 12 00   ooooh!и ще се получи интересно ... ....с хокиен екип на състезание по математика.
Някъде по предните страници пишеше, че на тази дата се провеждт два турнира. Да не е записал за другия?

# 167
  • София
Dideva,
поздравления за представянето на детето на "Черноризец Храбър"!
Успех и на следващите състезания!

# 168
  • София и там където не се пуши
На 7. 11 е и Есенния математически турнир, но не зная от кой клас нагоре е - определят отбори от училище има и индивидуално, но масовият е СМТ  Успех на децата - помогнете им да се оправят с началния час в училище.  bouquet

# 169
На 7. 11 е и Есенния математически турнир, но не зная от кой клас нагоре е - определят отбори от училище има и индивидуално, но масовият е СМТ  Успех на децата - помогнете им да се оправят с началния час в училище.  bouquet

По моя информация (един календар залепен в СМГ) Есенният математически турнир е на 14.11 и е за деца от 8 до 12 клас.

# 170
Някой си - това е стара информация - влез в сайта на РИО и ще видиш вече официално публикувания календар. В понеделник тук мами го пуснаха.

# 171
На 6-8.11.2009 г. ще се проведе третото издание на Есенния математически турнир (ЕМТ) за ученици от 8-ми до 12-ти клас. ЕМТ е включен в календарите за извънкласна дейност на МОМН и СМБ и се организира със съдействието на Американска Фондация за България (АФБ). Резултатите от ЕМТ важат за определяне на разширения национален отбор за БОМ и участват при изчисляването на рейтинга на учениците. Планира се публикуване на условията и решенията на задачите, както и на резултатите, в сп. Математика.
Състезанието ще се проведе на 07.11.2009 г. от 10.00 часа в София в 125 СОУ “Проф. Боян Пенев”, жк Младост 1, до блок 43. То е индивидуално, като ще има индивидуално и отборно класиране. Всеки отбор се състои от 4 човека от съответния клас. За отборното класиране ще се сумират точките на участниците от съответния отбор. Не се разрешава участие на повече от един отбор от клас от училище, но броят на индивидуалните участници не е ограничен.

# 172
Някой си - това е стара информация - влез в сайта на РИО и ще видиш вече официално публикувания календар. В понеделник тук мами го пуснаха.
Да. На страница 9 от настоящата тема има линк.  Grinning
dimma, благодаря.  Peace

# 173
А като има грипна ваканция, какво? - дали ще се проведе турнира, знае ли някой?
Нашето училище е в "грипния" списък и няма да учат до понеделник включително. Дали можем да се явим в друго училище или въобще не бива?

# 174
Нашето училище е в "грипния" списък и няма да учат до понеделник включително. Дали можем да се явим в друго училище или въобще не бива?
При нас " Черноризец Храбър" се проведе в училището с най-много болни деца, но все още не беше обявена грипна епидемия. Защо не се обадите в училището да попитате? Все трябва да знаят нещо по въпроса.

# 175
Сигурно в училищата на децата ви има дежурни (подсказвам) обаждате се и питате, защото всяко училище си отговаря.

Според мен трябва общо да го отложат и в по-добри времена да го проведат, пък и да не го проведат, не мисля, че ще е проблем.

# 176
Според мен трябва общо да го отложат и в по-добри времена да го проведат, пък и да не го проведат, не мисля, че ще е проблем.

Според мен не е толкова  важно състезание, че да се отменя.

# 177
Днес говорих с нашата учителка. Тя каза, че има вероятност да отложат турнира, въпреки че нашето училище не е в "грипния списък".

# 178

В Ямбол от миналата седмица децата не са на училище и РИКОЗ забрани на инспектората да проведе "Черноризец Храбър". Няма логика да има олимиада.Нали смисълът на грипната ваканция е точно ограничаване на контактите между децата.

# 179
Търсейки резултатите от "Черноризец Храбър" в сайта на нашата МГ попаднах на следното съобщение:

Новини
За участващите в Есенния Математически Турнир в гр.София
Всички, които ще участват в есенното математическо състезание в гр.София да се явят в петък, 6 ноември, в 8.15 часа на ул."Булаир", пред ресторант "Луксор". Час на тръгване: 8.30.
Добавена на: Четвъртък, 05 Ноември 2009

Явно състезанието ще се проведе.

Общи условия

Активация на акаунт