Математически турнири 2

• 60 702
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
И аз чакам за Варна, но нищо не виждам още

# 556
Здравейте на всички!
Дали може някой да ми помогне? Опитвах се да намеря текстовете на задачите от ХІХ есенно състезание по математика от 21.11.2009 в Бургас за втори клас, но не успях.Ако някой ги има ще съм благодарна да ги пусне. Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 09:59 от mira5

# 557
Aз също чакам резултатите за Варна.

# 558
Как може такава простотия...Обещаха още на обяд да излязат резултатите...Направо съм възмутен, обаждах се няколко пъти, от МГ непрекъснато ме карат да проверявам по късно на сайта им.

# 559
И на мен винаги ми е било чудно защо се бавят толкова много. Все пак децата нанасят отговорите на матрица, която се проверява лесно. В Габрово качиха резултатите още същата вечер ( явиха се около 450 деца). Дори във Варна да са се явили пет пъти повече пак трябваше вече да са готови.  Peace

# 560
И на мен винаги ми е било чудно защо се бавят толкова много. Все пак децата нанасят отговорите на матрица, която се проверява лесно. В Габрово качиха резултатите още същата вечер ( явиха се около 450 деца). Дори във Варна да са се явили пет пъти повече пак трябваше вече да са готови.  Peace

Е, в София пък винаги са последни с резултатите. Варненци все пак ще дочакат преди нас.   

# 561
Ирина Б., не се познаваме, но много исках да ти кажа, че днес на награждаването за СМТ имаше много аплодисменти за сина ти, за целия ви отбор и за учителите ви. Поздравления!   bouquet

# 562
Ирина Б, най-искренни поздравления за успеха на синът ти!

Самуил ще ходи на 12/12 на коледното състезание. 1клас.Знаете ли до колко часа продължава?Как е организацията?Има ли размотаване или всичко е по график?

# 563
Днес май няма да дочакаме резултатите във Варна.
А моят син е по нетърпелив и от мен. Вече 2 пъти ми звъни да пита дали са излязли

# 564
В 125-то ще има утре резултати !

# 565
  • Varna
Синът ми е в пети клас в МГ Варна. Едно момче от тяхния клас е с максимален резултат- 30 т.

# 566
Къде излязоха резултатите за Варна?

# 567
  • Varna
Не са излезли. В неделя на школата са им казали. Госпожата която води школата е и проверяваща.
Казала е само за максималният брой точки. За другите нищо незнаем.

# 568
Ирина Б, най-искренни поздравления за успеха на синът ти!

Самуил ще ходи на 12/12 на коледното състезание. 1клас.Знаете ли до колко часа продължава?Как е организацията?Има ли размотаване или всичко е по график?

В 9,30 децата трябва да са там. Започват да пишат в 10. Приключва в 12. Предполагам, че ще ни разрешат да ги заведем до стаите, като са първолаци.

# 569
Не са излезли. В неделя на школата са им казали. Госпожата която води школата е и проверяваща.
Казала е само за максималният брой точки. За другите нищо незнаем.

Е, бих казал, че всяко дете си знае собствения резултат. Всички чакат с нетърпение "конкуренцията", защото неизвестното са резултатите на другите деца.

Общи условия

Активация на акаунт