Математически турнири 2

• 60 693
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Ирина Б, най-искренни поздравления за успеха на синът ти!

Самуил ще ходи на 12/12 на коледното състезание. 1клас.Знаете ли до колко часа продължава?Как е организацията?Има ли размотаване или всичко е по график?

В 9,30 децата трябва да са там. Започват да пишат в 10. Приключва в 12. Предполагам, че ще ни разрешат да ги заведем до стаите, като са първолаци.

А позволено ли е да излезе,ако е свършил по-рано със задачите?
Да.

# 586
 Embarassed аз да си призная, малко понахоках седмокласника, че се е отпуснал точно когато му предстои кандидатстване. Миналата година беше с 27т. , сега чака 20т. Да видим....
Но като гледам резултатите по другите градове, не се е представил много зле. Явно задачите са им дошли по-труднички или не, не мога да преценя Rolling Eyes

Забелязохме, че в решенията на задачите за 7ми клас има малко несъответствие. За десета задача е даден отговор Г - 89 , а според решението е 88, т.е. В. Децата информирали класната си, за да сигнализира на проверяващите, тъй като ако проверяват по шаблон, естествено няма да зачетат задачата за вярна ...

# 587
Ками, имаш ли информация кога ще качат резултатите?

# 588
  • у дома
Да,на Варна резултатите са супер и другото,което ми парви приятно впечатление е ,че децата в начална степен на първите места са от различин училища...явно навсякъде си се работи както трябва...

# 589
Kakво става, ако 2 сестрички от различни класове седнат една до друга на състезанието? Wink

# 590
Kakво става, ако 2 сестрички от различни класове седнат една до друга на състезанието? Wink
   И по-голямата, вместо да си решава собствените достатъчно трудни задачи, ще се жертва в името на това малката й сестричка да е колкото се може по-напред в класирането? rotfImbo
   Ситуацията принципно е възможна, но твърде малко вероятна. Чувала съм за подсказване от страна на по-големи ученици и квестори, но чак да изготвиш такъв конспиративен план, изпращайки децата си на състезание....

# 591
Аз самата не бих го допуснала за моите деца.

# 592
  • Бургас
Viki, назад е даден линк към ПМГ и както казвате, щом от канцеларията не знаят кога ще има резултати, няма как някой друг или Ками да имат информация. Проверявайте на сайта на гимназията и се въоръжете с търпение, което ще Ви е доста нужно по принцип занапред!  Peace

# 593
# 594
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Във Велико Търново много малко деца са участвали и съответно са много слаби резултатите.
А представянето на  варненските деца е впечатляващо. Браво на тези учителки!

# 595
  • В офиса
Тъкмо бях почнала да пиша, че на Търново са много слаби резултатите... Ама те и на Враца са слаби, и на Габрово, и на Пловдив.... Сал една Варна остана. А това са си градове с традиции в мат. състезания. Задачите не са безкрайно трудни, що такива резултати?

# 596
http://www.pmg.dobrich.net/
    Хайде, още една тема за размисъл.
    То и аз задачите за трети клас ги реших за петнайсетина минути, ама не съм на девет.  Wink

# 597
Тъкмо бях почнала да пиша, че на Търново са много слаби резултатите... Ама те и на Враца са слаби, и на Габрово, и на Пловдив.... Сал една Варна остана. А това са си градове с традиции в мат. състезания. Задачите не са безкрайно трудни, що такива резултати?

Варненската МГ е с големи амбиции, затова. Имат много кандидати, строг подбор, дисциплина, високи изсквания, амбициозни преподаватели.... По традиция само София се представя по-добре от Варна.

# 598
Няма ли някакво раздвижване в трите софийски у-ща, където се проведе състезанието? Някаква информация или някъде да са разлепени някакви резултати? В СМГ и в 107-мо много ли бяха кандидатите? В 125-то изобщо не бяха много.

# 599
В 107 има резултати. Не са лоши. Много по-високи от Габрово.
Участниците не са много. От класа на сина ми само 7 деца са се явили, а са 22.

Общи условия

Активация на акаунт