Математически турнири 2

• 60 683
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
Току-що говорих със сина и той ми каза, че на Салабашев, след като са видели, че има поправен отговор върху матрицата са му дали нов лист и са го накарали да попълни отговорите наново.

# 631
Дидева, благодаря! И нашата матрица с редакцията е вкъщи.  Wink

# 632
Казах "новината" на сина ми, че са го резнали. Поядоса се, но сега още по-настървено решава задачи за Коледното.  Mr. Green

# 633
Къде има класиране за Ямбол?

# 634
Има класиране в 125 -то.
Моето хлапе е на първо място от 3 клас.
честито  bouquet

Peace И от нас! И още, и все по-големи успехи!

# 635
Моят синковец е на второ място от 4 клас в Ямбол . Сега се подготвя за Коледното.

Браво и честито MeryLu!Успех и утре на Коледното!Бяхте се позагубили от нашите погледи след грипната ваканция,дано всичко е ок.

# 636

Моето хлапе е на първо място от 3 клас.

Честито сиското и поздрави хлапето!  bouquetКакво стана с проблема с отнетите 2 точки?

# 637
Какво стана с проблема с отнетите 2 точки?

В понеделник сме поканени да видим работата на сина ни. След това, ще подадем сигнал до СМБ и организаторите на състезанието.

# 638
  • София и там където не се пуши
Аз пък при такива отнеманици на точки не съм се разправяла. Да е писал хубаво, това е част от нещата. Е вярно, майки които са се разправяли са успявали, но според мен трябва да се научат.

# 639
Чух, че в СМГ били извадили резултатите от Салабашев. Не съм ги гледал, но за 6 клас нямало никой с 30 точки. Куриозно (точно обратно на моите очаквания) имало хора с 29 точки. Но като цяло имало доста народ с над 25 точки, та явно добре са се представили децата, просто са били разсеяни.

# 640
Аз пък при такива отнеманици на точки не съм се разправяла. Да е писал хубаво, това е част от нещата. Е вярно, майки които са се разправяли са успявали, но според мен трябва да се научат.

Дороти, не е такъв случая.

# 641
Чух, че в СМГ били извадили резултатите от Салабашев. Не съм ги гледал, но за 6 клас нямало никой с 30 точки. Куриозно (точно обратно на моите очаквания) имало хора с 29 точки. Но като цяло имало доста народ с над 25 точки, та явно добре са се представили децата, просто са били разсеяни.
А твоята дъщеричка как се е представила?
Въпросът с отнетите точки е много деликатен, доколкото става дума за челно класиране. И детето, което е ощетено се чувства зле, а ако променят резултата останалите деца може да се почувстват разочаровани. Сега, като се замисля, в никой регламент на състезание не съм срещала описание на това, как се процедира в подобни ситуации.

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 09:48 от Анонимен

# 642
  • Варна
Здравейте, записахме се за Коледното състезание, но пропуснах да потвърдя мястото на провеждане. Децата от 3 клас, Варна в Математическата гимназия ли ще са или в Славейков (III-та гимназия). Звъня по телефоните, но не успявам да се свържа. Благодаря предварително за информацията.

# 643
  • Варна
Само 4 клас ще са в МГ, всички останали в Славейков.

# 644
Ася, на приятелката ми дъщеря й е в 3-ти клас и също е в МГ - Варна. Погледни на талона за участие в състезанието - там следва да е изписано училището където трябва да се яви  детето.

Общи условия

Активация на акаунт