Формула за пола на детето или таблицата на инките...... - 2

• 62 090
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
Тъкмо се зарадвах, че ми излиза момиче, сметнах за мен - момиче, нахъсах се и на края за таткото - пак момиче  Joy

# 136
За мен по формулата ми излиза момиче, а имам момче.
Но научих нещо друго наскоро, което малко ме натъжи, ако е истина и то , разбира се. А то е, че майки с резус фактор отрицателен не може да износят момиче, понеже там антителата на плода и майката се отблъскват /или нещо подобно/ и или има аборт или остават само момчета. Не знам доколко е вярно това. Вие как мислите?
ПЪЛНИ глупости...Сестра ми е с резус фактор отрицателен и има 2 момичета....
Ако искаш да се запознаем?
Резус фактор отрицателен съм и си нося девойка, която скоро предстои да родя живот и здраве към края на месеца.

Искам да попитам, че стигам до едно такова ниво:
от 14-6 = 8 (четно) Спирам ли до тук? или от
8-7= 1 (нечетно)
До първото едноцифрено ли спираме или вадим докато можем?

# 137
Ами по принцип до първото едноцифрено, без принцип - както ни е угодно Joy

# 138
Ами по принцип до първото едноцифрено, без принцип - както ни е угодно Joy
Щом е до първото едноцифрено, значи в моя случай излиза вярна формулата.
Четно - момиче.

# 139
И аз знам до първо едноцифрено.Момченце ми излиза на мен и засега така каза и доктора,но малко ранчко ми се струва за 100% сигурност и то не на 3 или 4D.

# 140
Но научих нещо друго наскоро, което малко ме натъжи, ако е истина и то , разбира се. А то е, че майки с резус фактор отрицателен не може да износят момиче, понеже там антителата на плода и майката се отблъскват /или нещо подобно/ и или има аборт или остават само момчета. Не знам доколко е вярно това. Вие как мислите?

Пълни глупости за резус фактора. Сестрата на мъжа ми е с отрицателен и има две момичета, а толкова искаше момче! Аз съм с положителен и имам 2 момчета. Simple Smile))

# 141
Майка ми е с отрицателен резус фактор- имам и сестра.....навремето са й казали, че ако сме момчета щяло да се налага да ни сменят кръвта, но не съм сигурна ,че майка ми помни добре newsm78

# 142
  • Ænima/Albuquerque
Четно-момиче, правилна е за моя случай.  Mr. Green

# 143
  • offshore & overseas
hahaha
Чудно как съм износила цели две тогава.

Момиче, това са градски легенди, при това непопулярни.

Резус факторът сам по себе си не играе роля, а само в комбинация с резус фактора на мъжа. Ако твоят Rh e -, а този на партньорът ти е + (както в нашия случай) има малка вероятност тялото ти да образува антитела с/у плода, ако плодът е също с положителен резус фактор.

При мен това не се случи, въпреки че и двете ми девойки са плюсове, на тати. НО след първата ми, неуспешна, бременност, получих съответната анти Д гама глобулинова ваксина, както и след раждането на първата ми дъщеря, както и след раждането на втората. Благодарение на тази ваксина, двенките дори не караха бебешка жълтеница (един от силните ефекти на противоположните Rh).

Ами, това е, успокой се сега...

# 144
И ние със сестра ми и двете сме с положителен резус фактор, но май маалко се отклонихме от темата Sick

# 145
  • offshore & overseas
И ние със сестра ми и двете сме с положителен резус фактор, но май маалко се отклонихме от темата Sick
Доста оф топик, но те момите обикновено са дъщери на бащите си, ако ме разбирате. hahaha

И ние със сестра ми също сме на тати, Rh-, при мама с Rh+. И двамата ни мъжове са с положителен резус фактор, а сестра ми също има една щерка с Rh+, която кара малко по-силна жълтеница, тъй като сестра ми не беше карала неуспешна бременност преди това и не се беше ваксинирала.

Обърнахме го малко на генетична консултация, но карай да върви, момичето може да извлече някаква полза от инфото.

# 146
  • София
При мен не е вярна..чакам момче, а ми излезе четно...

# 147
да не излезе вярна накрая Joy Wink Wink

# 148
  • Ænima/Albuquerque

И аз съм била момче.  hahaha

# 149

И аз съм била момче.  hahaha
я пробвайте пак, да не би да не сте сметнали правилно Simple Smile   bouquet Иначе знам, че често могат да кажат момиче, а да не са видели атрибут, но да кажат момче и да се роди момиче, май не се среща често.

Общи условия

Активация на акаунт