Формула за пола на детето или таблицата на инките...... - 2

• 62 101
  • 274
  •   1
Отговори
# 120
За мен по формулата ми излиза момиче, а имам момче.
Но научих нещо друго наскоро, което малко ме натъжи, ако е истина и то , разбира се. А то е, че майки с резус фактор отрицателен не може да износят момиче, понеже там антителата на плода и майката се отблъскват /или нещо подобно/ и или има аборт или остават само момчета. Не знам доколко е вярно това. Вие как мислите?

# 121
Но научих нещо друго наскоро, което малко ме натъжи, ако е истина и то , разбира се. А то е, че майки с резус фактор отрицателен не може да износят момиче, понеже там антителата на плода и майката се отблъскват /или нещо подобно/ и или има аборт или остават само момчета. Не знам доколко е вярно това. Вие как мислите?
ПЪЛНИ глупости...Сестра ми е с резус фактор отрицателен и има 2 момичета....

# 122
ПЪЛНИ глупости...Сестра ми е с резус фактор отрицателен и има 2 момичета....
майка ми също е с "-" и сме две девойки

# 123
  • София
Mari07, според мен това не е вярно.
Ето ви една статия Резус конфликт

Аз съм А2+, дъщеря ми е А2+, синът ми е -.
Жълтеницата на сина ми обясниха с резус конфликт.

# 124
При мен излезе вярна формулата Simple Smile

# 125
  • Под кривата круша
На мен не ми позна.  Rolling Eyes

# 126
9- нечетно момче, за сега излиза вярна формулата, защото на последната ФМ ми казаха- момче.

# 127
Абсолютно вярна и за двете ми момчета, дори второто съм го планувала по тая таблица.  Laughing

# 128
Не  позна - лекарите казаха, че е момиче Simple Smile

# 129
Не  позна - лекарите казаха, че е момиче Simple Smile
и на моята приятелка и казаха момиче, но в 8мия месец се видя, че е момче и роди момче Simple Smile Виж трудно може да кажат момче и да се роди момиче...

# 130
  • София
И за двете деца ми излезе вярно!

# 131
По формулата на вестник "Труд" - излиза вярно - момиче и имам момиче. За второто - не знам още.

# 132
  • До морето :)
Според първия калкулатор - момиче, според втория - момче. Поне единия със сигурност ще е познал  Grinning
Надявам се утре да разберем кой  Grinning

# 133
Според първия калкулатор - момиче, според втория - момче. Поне единия със сигурност ще е познал  Grinning
Надявам се утре да разберем кой  Grinning
Joy
не е лошо да напишеш кой е познал Wink, пожелавам ти да ти кажат това, което искаш да чуеш

# 134
За сега калкулатора позна.Според него излиза момиче и доктора казва така. GrinningДа видим дали ще познаят и двамата. Laughing
А относно резус фактора не ми се вярва да е така.Аз съм отрицателен.Ще почакаме още малко и ще видим дали ще опровергаем твърдението. ThinkingДано ! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт