Формула за пола на детето или таблицата на инките...... - 2

• 62 072
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И аз мислех,че ще е девойка,но се явява друго.
А как смятах аз: август имах рожден ден, да кажем станах на 20   Mr. Green и септември забременях- еми хващам 20, не 21 и излиза момиче.
Другата седмица съм при моя специалист отново на преглед и ще докладвам дали пишока не се е трансформирал   Mr. Green

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 19:50 от magnet_for_happiness

# 166
  • Ænima/Albuquerque
Другата седмица съм при моя специалист отново на преглед и ще докладвам дали пишока не се е трансформирал   Mr. Green

Ще чакам.  hahaha hahaha hahaha

# 167
Аз още утре живот и здраве, ще видя дали случайно  нашия атрибут не се е трансформирал и моя син щъркел да е станал розов.
За сега познава формулата, но най-сигурно ще стане май-юни месец.  Mr. Green
нали на 9(май пак не съм запомнила Joy), ама хубава снимка пак си сложила.....аз най-вярвам на вътрешното усещане, има жени дето им казват единия пол и те си знаят,че не е така и се оказват прави...ама пък има и жени лишени от 6 чувство....

И аз така си мислех, но ми изместиха часа за утре. Стисни едни палци. Благодаря ти за снимката.
Simple Smile
Аз си мислех момиче, но пък сънувах момче, явно нямам 6-то чувство или е било повлияно от желанието ми за мома...  newsm78

# 168
Аз още утре живот и здраве, ще видя дали случайно  нашия атрибут не се е трансформирал и моя син щъркел да е станал розов.
За сега познава формулата, но най-сигурно ще стане май-юни месец.  Mr. Green
нали на 9(май пак не съм запомнила Joy), ама хубава снимка пак си сложила.....аз най-вярвам на вътрешното усещане, има жени дето им казват единия пол и те си знаят,че не е така и се оказват прави...ама пък има и жени лишени от 6 чувство....

И аз така си мислех, но ми изместиха часа за утре. Стисни едни палци. Благодаря ти за снимката.
Simple Smile
Аз си мислех момиче, но пък сънувах момче, явно нямам 6-то чувство или е било повлияно от желанието ми за мома...  newsm78
именно , някои се поддават на повечко мисли за желанието и избутват на заден план шестото чувство, което е по-реално...стискам ти палци ест. Hug
пожелавам на всички да са по-малко разочаровани от пола на бебетата си Wink

# 169
  • Ænima/Albuquerque

Дано, аз бях с претенции и се молех да е момиченце.  Blush

# 170

миличка, и аз бях с претенции , не се притеснявай не си единствена Hug малко се възхищавам на майките, които си признават,че се разочароват, но според мен нищо не е случайно и вярвам, че няма майка, която след като е родила е съжалявала,че има точно такъв пол дете...казва ли са ми по-възръстно жени, които са искали един пол, после са имали само от другия, полсе като имат внучета искат от тоя, който те са родили Wink Wink Wink

# 171

миличка, и аз бях с претенции , не се притеснявай не си единствена Hug малко се възхищавам на майките, които си признават,че се разочароват, но според мен нищо не е случайно и вярвам, че няма майка, която след като е родила е съжалявала,че има точно такъв пол дете...казва ли са ми по-възръстно жени, които са искали един пол, после са имали само от другия, полсе като имат внучета искат от тоя, който те са родили Wink Wink Wink
А не е задължително.
Свекърва ми има 2 момчета и като разбра, че съм бременна ми се обади по телефона да ми даде заявка, че иска ВНУЧКА, защото и писнало от "мъжове"  Joy

# 172
  • Ænima/Albuquerque
95% сигурна, че щях да съм ужасно, ужасно разочарована.  Tired
Е, разбира се, нямаше да го върна детето...  hahaha

А не е задължително.
Свекърва ми има 2 момчета и като разбра, че съм бременна ми се обади по телефона да ми даде заявка, че иска ВНУЧКА, защото и писнало от "мъжове"  Joy

Къде я намери таз добра женица?  hahaha

# 173

А не е задължително.
да, забравих за тоя вариант....аз давах пример обаче, че когато родиш дете от др. пол в един момент може би все пак всяка жена си казва как е могла да не иска точно това Wink Wink

# 174
Мдааам, някак си понеже в нашия род сме само жени и се раждат момичета,очаквах,че и аз ще имам момиче...Като забременях обаче,някак си усещах,че е момче и само дразнех мъжа ми с нашите гени,че е ще е момиче...Сега като забременях с второто- от една страна ми се искаше момиченце,да ги нашарим,но пък от друга- изобщо не си се представях майка на момиче...

# 175
Здравейте момичета!
Може ли малко помощ?
Искам да сметна по формулата на маите, но не мога да се ориентирам в това на колко години трябва да е жена ми - на 31 или 32 Thinking Thinking Thinking ?

Ето данните:
Родена е на 11.04.1979 г.
Забременяла е на 22.11.2010г.
На 11.04.2010 г. е навършила 31г. Ееей тук не мога да преценим, дали бременността и ще бъде през повечето месеци на 31-вата и година , или през 32-та и година - от 22.11.2010 г. до 11.04.2011 ще са минали 4 месеца и 20 дена от бременността и Thinking newsm78 Thinking ?

По формулата:

ВАРИАНТ 1:
49+11=60
60-31=29
29-1=28-2=26-3=23-4=19-5=14-6=8 - момиче

ВАРИАНТ 2:
49+11=60
60-32=28
28-1=27-2=25-3=22-4=18-5=13-6=7 - момче

Моля кажете си мнението и се обосновете защо годините трябва да са 31 или 32?!
Предварително благодаря!

# 176
Е според мен на 31...Термина й според моите сметки излиза на 15 юли,тоест от 11.04 до 15 юли са 3 месеца... а от датата на зачеване до РД са повече...

# 177
mishi_tatko, спокойно при всички случаи ще е или момче или момиче Wink
аз лично мсятам, че трябва да й се смята възръстта като 31, но ако искаш момче я смятай като 32 Wink Wink майтапче

# 178
Формулата за мен явно е вярна. Днес потвърдиха синия щъркел, така излезе и според формулата.

# 179
Формулата за мен явно е вярна. Днес потвърдиха синия щъркел, така излезе и според формулата.
Peace Peaceза едим син какво друго освен един син щъркел Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт