Весело е в ЮЛСКАТА дружина,даже две сватби скоро ще има!(тема 122)

• 10 498
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Деница, Превенар и Пентаксим са точно тези хемофилус инфлуенца и пневмококи. Но за момента за марки ваксини не се говори. За пневмококи освен Превенар има и друга ваксина, може нея да решат да включат в тези, покривани от касата. При всички случаи става дума за промени, които ще влезат от 2010г, т.е за тази година промяна няма.

# 271
Шада, чудесни новини! Живей си живота както и преди Hug Hug Hug

# 272
Пневмо 23 обаче може да се поставя след 2-годишна възраст! На Момо съм я слагала, но след дъжд качулка.

# 273
  • София
Шада, браво на теб! Много ми беше криво за случилото се тези дни, някак не ми се вярваше, че е възможно, но е страхотно, че си успяла навреме да го откриеш. От тук нататък живот като приказка - розов, усмихнат, с цветя и балони  Hug

Мамаиви, много хубави снимки!

# 274
  • Варна
Шада, прочетох те на един дъх, направо получих сърцебиене. Много хубави новини, бързо възстановяване и наистина се пази  Hug.

# 275
  • Варна
Шада, страхотни новини. Дано злото те забрави завинаги и занапред ти се случват само хубави неща. Отдай се на семейтсвото си и си живей спокойно живота. Hug

# 276
Шада, страхотни новини! Радвам се, че въпреки неизвесността остана спокойна и позитивна! Наистина супер новина поднесе и искрено се зарадвах Simple Smile

# 277
  • София
Аз пък не мога да направя прощъпулник, че няма кой да ми омеси питка Embarassed Аз никога не съм месила и не се наемам, та сме го отложили за другата седмица като отидем във Варна Peace

Аз купих питка от Била  Peace При обикновенния хляб е.На 6-7 топчета, много красива, около 2лв  Peace

Шада Hug Hug Hug Hug Hug

# 278
Шада, страхотни новини! Заслужаваше точно това да чуеш! Сега се отдай на почивка и време за себе си!  Hug  bouquet

# 279
Шада  Hug  Hug  Hug браво на теб! И за миг не съм се съмнявала, че ще го победиш това чудо. Желая ти много красиви мигове и положителни емоции от тук нататък!

Моето зверче вече е особено опасно за себе си и не мога за миг дори да го оставя без надзор. Като е в кошарата се катери по мрежата и ме е страх, че ще падне. Иначе не мога да го оставя просто да си ходи из стаите, защото не гледа къде върви и понякога много застрашително се насочва към някой ръб, все трябва да го насочва човек накъде да върви, а и не е толкова стабилен още, че да съм спокойна. С две думи не мога да отида до wc-то дори, за баня да не говорим, а как ще му готвя - просто не знам...  ooooh!
Възползвам се сега, че спи, за да мога да надникна при вас поне  Crazy

# 280
Бухти,пожелавам ти весела сватба,дълъг и щастлив семеен живот,изпълнен с много емоции!

# 281
Бухти, нека днешният ден бъде много щастлив и незабравим за теб! Пожелавам ти дълги години любов, разбирателство и романтика!

# 282
Амаринова, питах те тези дни, но не си видяла явно - на теб преведаха ли ти остатъка за април или още не? Защото на мен не са  Close
Видях, но забравих да ти отговоря ooooh! Писах на НОИ, от където препратиха мейла някъде другаде и след 2 дни получих отговор, че ще бъдат преизчислени и приведени в най кратък срок. След още два дни грешката беше коригирана Peace

# 283
Бухти, прекрасен семеен живот ти пожелавам изпълнен с много любов и щастие!!   bouquet

Ето какво ми отговориха от майчинството счетоводно относно въпросните 50% от МРЗ:
Момичета, имам следният въпрос - спира ли изплащането на 50% от МРЗ до навършване на 2-години на детето, ако майката работи, но детето е записано в детска ясла/одз?

не,не се спира.ще си го получава до 2 те години

това е идеята-майката да работи,а детето да ходи на ясла,защото няма кой да го гледа

# 284
Джоли, благодаря! И аз установих това!  bouquet

Бухти - цялото щастие да е ваше!

Общи условия

Активация на акаунт