Весело е в ЮЛСКАТА дружина,даже две сватби скоро ще има!(тема 122)

• 10 499
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
Иви, много яки снимки. Напълниха ми душата Heart Eyes
Ели, Сами скърца със зъби като е буден. Явно му е необичайно и любопитно да го прави. Астарта, благодаря за успокоението  Hug
Записах си и аз рецептата за питката. Иначе май няма скоро да я правя. Сами няколко пъти се пуска да ходи сам и прави по 6-7 крачки, но явно още го е страх. Все седи вкопчен в мен и любимото му е да човърка боклуци по земята, а аз да го държа за ръка. Crossing Arms Хич не ми изглежда нетърпелив да проходи скоро.
Ходихме сутринта по центъра и съм скапана. Борбата с количката в градския транспорт и по Софийските улици много ми идва. Страшно се уморявам вече от такива мероприятия. Tired А и Сами вече много не иска да се вози, пищи, реве, иска да слиза, та съвсем се сдухвам. Отивам да си легна за малко, че спи.

Шада, много се радвам!!!  smile3501Само здраве и прекрасни емоции занапред ти пожелавам!  newsm51

# 256
Шада, това са най-добрите новини, които скоро съм получавала Hug Hug Hug Много се радвам, че нещата са се развили по най-добрия за теб начин Peace Сега много почивка и пълна релаксация, за да можеш да се възстановиш напълно Hug

# 257
Шада, радвам се за чудесните новини от теб Hug! Дано бързо да забравиш за случилото се и да се радваш от сърце на живота занапред Peace
Амаринова, аз също правих питка по рецептата, която Дени ти е копнала. Получи се страхотна питка Peace Извинявам се за спама, но и аз ще пусна снимка с резултата от месенето Grinning http://www.bebealbum.bg/picture.php?id=98485

# 258
Щях да пиша нещо, но забравих.
Шада, настръхнах, докато те четах. Ужасно много се радвам за теб!!!

# 259
Шада, страшно много се радвам за теб Hug. Денят ми беше кофти до момента, но твоята новина наистина ме зарадва Simple Smile. А сега, както са ти казали лекарите, се отпусни, живей си живота и се радвай на щастието със семейството ти Hug

# 260
........."Днес със сигурност се знае, че мононатриевият глутамат "убива" невроните в мозъка и причинява невроендокринни разстройства при животни и при хора...Многократно е доказан разрушителният ефект на MSG върху една малка, но много важна контролна област в хипоталамуса, наречена нуклеус аркуатус...Глутаматът, също както и аспартамът, може да допринесе за отключването и развитието на болест на Алцхаймер, болест на Паркинсон, АЛС (амиотрофична латерална склероза), МС (мултиплена склероза), особено при хора, при които има такава тенденция и която би могла да не се изяви иначе."
Това обаче не е потвърдено, иначе щяха да ги забранят. Надявам се рано или късно да се случи.

Пръста ми е син лилав, отекъл и ужасно болезнен. Не мога да вървя ooooh!

Сложихме на Анна 3-тия пентаксим най-после, днао няма реакции Praynig

# 261
Момичета, големи майсторки сте на тия питки Hug
ДуциShocked  да не би да си го счупила пръста? Така както го описваш, на такова ми прилича.

# 262
Шада-чудесни новини Grinning
Много се радвам за теб и семейството ти Hug

Надявам се Бора да проходи докато сме в БГ и баба му да омеси питка   Wink

# 263
  • София
Въпреки че не пиша, ви чета редовно и споделям вашите радости и неволи, затова не мога да не напиша, Шада, страшно много се радвам за добрите новини, стискам палци и на контролния всичко да е наред. Всичко най- хубаво ти пожелавам и дано това да е било най- страшното нещо в твоя живот.  Hug

# 264
  • София
Шада Hugбраво момиче,мога да си представя какъв камък ти е паднал от сърцето.Пожелавам ти никога повече да не изживяваш подобно нещо Peace

Ние слагахме Преванар,нямаше никакви странични реакции Peaceостава ни още една доза.
а тази статия някой ще я коментира ли?
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/06/26/744630_dve_novi_vaksin … ionniia_kalendar/

# 265
    superuu  Привет, мацкиииии! Не съм влизала тук с векове, но малките ме държат нонстоп на черешата...  afwitch
Шада,  Hug радвам се за последните новини!
Пускам снимки от кръщенето - кайто иска да гледа
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=408136
Изчезвам, че пак става война на световете!  Crazy Цунки навсички!  Heart Eyes

# 266
Шада, страхотни новини  Hug Сега можеш да се отдадеш на малко заслужена почивка и да се наслаждаваш на живота с пълна сила  Sunglasses И вече никакви болести  Naughty

На Габи й я сложиха тази ваксина, тук също се слага на 12 мес. и аз явно съм много безотговорна майка, защото въобще не съм се интересувала от страничните ефекти  Embarassed Слагам й всички задълвителни ваксини и много не съм се замисляла честно казано  Blush Сега като прочетах листовката и някои мнения и малко се стренах, ама след дъжд качулка  Rolling Eyes Иначе при нея нямаше реакция, надявам се че не съм я повредила нещо  doh

Дени, много са хубави снимките! И всички питки са страхотни. Аз не знам като дойде време за прощъпулник какво ще правя ако още сме тук, защото тук хем в магазина не продават питки, хем ние нямаме фурна и няма как да направя аз  Confused Тъй че ще трябва да го правим или като отидем на гости в Прага или в БГ, зависи и кога ще се престраяи да се пусне най-накрая де  Simple Smile

Честити ходещи крачета на Емо и Кики!

Мамоиви, страхотни снимки! Това във Варна ли беше организирано?

Амаринова, питах те тези дни, но не си видяла явно - на теб преведаха ли ти остатъка за април или още не? Защото на мен не са  Close

# 267
Kupa,във Варна е да!

Шада,радвам се за теб  Hug

# 268
  • Sofia
Шада, супер Peace Ние не се и съмнявахме де  Hug

Кали, в сдружението на майките участвахме в работните групи за подновяване на календара. За щастие най-после има положителен резултат и това, което четеш най-вероятно означава, че догодина на майките няма да им се налага да купуват Пентаксим, а той ще се поема от ЗК. Вероятно касата ще поема и Превенар.

# 269
Кали, ами Превенарът всъщност включва точно щамове на тези бактерии. Аз затова исках да го слагам. Трябав да се поинтересувам какво точно значи, че са приети тези ваксини, защото Превенарът е доста скъп. Ако касата покрива това, няма нужда от него.

Шада, твоята новина е най-хубавата, която можем да чуем. Радвай се на живота и на семейството с пълна сила! Hug

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 19:41 от denica70

Общи условия

Активация на акаунт