Лятото горещо продължава, на СЕПТЕМВРИйче първи РД се задава!!!

• 15 172
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • жителство на место
http://culinary.hit.bg/Encyclopedia/freezing/freezing.htm Шмате за теб- млякото не е подходящо за замразяване Confused

# 241
  • Варна
Ланвинка, честита ви радост в семейството   bouquet
Шмат, и аз имам спомени, че замразеното мляко после става на парцали след размразяване.
По-добрия вариянт е вземи го подкваси да стане кисело - така ще се запази още няколко дни поне.  Peace

# 242
Шмате, баба гледаше крава на село и за да ни праща мляко в София го замразяваше във фризер. Цялото си детство съм пила такова мляко и нищо ми няма  Mr. Green . Наистина, когато се размрази е леко парцаливо понякога, но не винаги, а и вкусовите му качества са си същите  Peace .

Ланвинка, да ти е жив и здрав племенника и много да те слуша!

На МаринаМарина честита първа година с малкия принц  Simple Smile . Още помня как водите й бяха изтекли на 10.08. ,десетина дни преди плануваното секцио, и когато доктора я прегледал казал на таткото, че операцията няма да е тогава когато е планувана, а на десети, бъдещият татко попитал "...а десети кога е  newsm78 " . Тогава толкова се смях. А месец и нещо по-късно видях и моя мъж така неадекватен, та дори и повече  Laughing

# 243
Честито и от нас на МаринаМарина и семейството!!!!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Помня, че беше първата, която извести  Peace Hug

# 244
  • софия
запис... не съм чела почти, че няма кога... влизам да кажа, че с Мари се разбрахме утре в 10 да се видим на градинката на ритуална зала... ако някой иска, да се чуства поканен... Бора, Сонче, Мире, Мона и тнтнтнтнт... на всички редовни и нередовни по срещите

# 245
Момичета , мои мили слънчеви приятелки Grinning
Днес е деня, който никога няма да забравя, днес черпя за ПЪРВИЯ РОЖДЕН ДЕН НА МОЕТО СЛЪНЧИЦЕ, МОЯТА ОБИЧ, РАДОСТ, МОЯТ ЖИВОТ!
СТАНАХ ОТ ВЪЛНЕНИЕ В 4:00Ч СУТРИНТА ЗА ГОЛЕМИЯТ ДЕН, цяла сутрин не можах да спра да плача-..... от радост.
Днес беше най- хубавия празник, който съм организирала и съзнателно изживявала, празника на моето слънчево дете.
Черпя ви с парче торта, а утре ще пратя снимки.

dr_tsveti , благодаря ти че си се сетила за тези наши моменти Joy Joy. Цял ден с таткото ни си поглеждаме часовника и пресъздаваме с огромно удоволствие всеки миг от нашата радост. Благодаря ти Hug Hug

Черпим ви с Гоги ви и ви целуваме, вас и малките съкровища

# 246
Марина,да ти е живо и здраво сладкото момченце!!!! HugТака се развълнувах като прочетох поста ти-просълзих се също както миналата година на този ден  Hug Hug
Ланвинка,честито лелче!!Чувството е невероятно,нали? HugДа ви е жив и здрав малкият момък Heart EyesЕхх,каква компания си намери Аида LaughingЗа това ли стисках палци вчера? Laughing
Маи маи,дано скоро сте здравички Praynig
Вижте сега имаше ли смисъл да се изръсим толкова пари за количка,като Яна пасва в такава за кукли Joy http://danipbg.snimka.bg/baby/malkoto-sl-nchice-yana.310033.14102869

# 247
Суит, мерси за идеята, но Алексче никога не е сукал биберон  Peace Така и не се научи за какво служи това чудо  hahaha Май ще поизчакам малко докато започне да разбира повече и ще се опитам да му обясня, пък да видим  newsm78 Стискам палци за Галето  Hug
Ланвинка, честито племениче  Hug За зъбките и ние ползвахме хамомила, но не ни подейства. После му давах калкареа и май имаше по-голям ефект, но пак не пълен. Затова ги спрях. Сега в най-болезнените дни давам Дентокинд и през деня мажа с Пансорал (билкова паста). Вечер ако не може да заспи намазвам венците с Дентинокс, колкото да го поуспокои и да заспи. Няколко пъти като е плакал много съм давала и панадол. Не съм фен на обезболяващите, но не мога да гледам как детето ми се мъчи и да не правя нищо Confused. Дано скоро избият зъбчетата на Аидка  Heart Eyes
Май май, дано утре се похвалиш с добри новини  Hug
Марина, да ти е жив и здрав малкият мъж! Преди 1 година всички тук си поплакахме за първото ни септемврийче! Благодаря ти, че отново ни направи съпричастни Simple Smile
Ох, данипче, голям сладур тази Яна  Heart Eyes Направо ми напълни душата за лека нощ  Simple Smile

# 248
Привет от нас.

Марина, миналата година не съм била тук, за да споделя тези приятни мигове на очакване, но сега ти пожелавам само още мног-много такива приятни моменти и нека винаги да имаш приятни хора с които да ги споделяш Да е живо и здраво детето ти.   bouquet

Ланвинка, честит племеник.   bouquet

Мернах Григчо и Мариям. Привет мацки, къде се губите. Григчо тези дни се бях присетила за теб. Пиши по-често.

Веч, много исках да се запознаем.  Confused и съжалявам че не успяхме. Другият път задлжително.

Бора, ами аз( и половинката) сме фенове на опелите. Каквото и да е няма да сбъркаш. Астрата( комби) е едно яко немско добиче, проходимо и упорито- и събира мнооого багаж. И зафирата не е лоша- по-височка, все пак е  по-модерна дама- по-нафрцкана, но има сили.  Wink

Шмате, като скитам някъде(например из Родопите) и попадна някъде на хубаво мляко си взимам  и по повече и го замразявам. Нищо му няма. Пъхай във фризера и не се притеснявай.

Инче, моля те отиди да те види лекар. Бучките не са шега работа.

Ние след периода " не ща да ям" сме в цикъл " увеличаване на млеконадоя" или с други думи пеем(спейки) с бодра крачка и девиз "мама прави мляко, д..е да й е яко"  Joy .  Сериозно- не знам скок в растежа ли е, или пък за три дни наистина ми е намаляла толкова кърмата, но от онзи ден е страшно - снощи яде има- няма 16 пъти  Shocked - съвсем точно- не че съм ги броила, ама заспа в 22.30 и след това в 23.30, 0.30 и оттм нататък през половин час- така до  8 без нещо сутринта, когато заспа за час и половина.  Joy Сега яде в 24.00 и след 5 минути очаквам повикване.  hahaha Ама не се оплаквам. Голям кеф си е да кърмиш.  Simple Smile

# 249
lanvinka, честит племеник! Да е жив и здрав, да ви радва много!

MarinaMarina, честит празник! Толкова мило си описала деня Ви. Пожелавам Ви да сте много щастиливи и всеки ден малкия ти син да те радва така, както те радва в този празничен ден!

# 250
  • София
Маринка, Маринка, явно на всеки 10.08 ще ни разплакваш.  Hug Heart Eyes
Да ти е живо и здраво момчето и много да го слушате. И да не забравиш снимките утре.
 Wink
 newsm59  Gift  ura
Ланвинка, честита ви радост! Много да ви радва малкото юначе. Страхотна разлика имат с кака Аидка, ще има да си играят!  1swing smile3540 #Milti
Инче, подкрепям другарчетата. Иди на лекар!
Суит, май-май, хайде вече да оздравяват куклетата.  Hug
Дидка не писа как е Тео, надявам се да е вече здрав.
Анамар, бравос на вас.  Hug
Данипче, като си имаш кукла вкъщи, защо й купуваш количка за бебета?  hahaha Heart Eyes
Мире, радвам се, че обривът е минал при вас и, че не е нещо сериозно.
Елена, виждам те.  Hug Защо спря да пишеш?  Wink Как сте?

# 251
Добро утро!

Първо -здраве за болничките!

Дианченце, Ина, Суит, Вики - среща следобяд?
Мая, вие да оздравявате!
Казвам следобяд, защото разбрах, че така е удобно за Дианче и Ясен.

Ина, бях на 27, когато усетих болка под мишниците.
Отидох на мамолог, опипа мишници гърди, за лимфи не се сещам, както е описала правилно Суит.
Той установи малки бучици, които аз не бях напипала,
но болката под мишниците е била свързана с тях.
Появявали се при някои жени като мен, които след 25г. не са раждали, респективно кърмили.
Дори не ме погледна на видеозон, само с напипване дигностицира.

Ланвинка, честито лельо!

И аз се надявам да ставам скоро леля.
Дано сестра ми ме ощастливи  Blush
Чувала съм, че да станеш леля е неописуема тръпка,
особенно селд като вече си станала майка.

Ради, удоволстиве е да те видя,
но на 06.09. съм в монтана.
ще сме пак там около месец, два.

Джулико, все едно за борис пишеш.
само за минута да го оставя,
и плаче жален, жален.

Иринка, прекрасен аватар.
Този Ради, какви къдри е наредил.
Толкова прилича на Борис.
Ето ги моите малчугани.

Ето ги моите малчугани

Danip, супер се е "кордисала" Яна Wink
как само и пасва количката, като на кукла Simple Smile

Марина, красиво написано!
Смятам 1 РД на Борис да е под асмите ( хасма лие, асма ли ?!  newsm78 ) ,
украсени с балони и т.н.,
само с близките.
Пиаф, ти пита преди месец как ще празнуваме,
ей на сега отговорих  Blush

Сидония, Нона  Hug
Аз също кърмя от една гърда само.
За сега успешно,
имайки предвид факта, че Борко приема по 100-200гр.
само твърда храна.

Моарейн, ех че хубаво се кърмите.
Борис не пишка през нощта, стиска.
Беше ме питала пак преди време.
Един път на седмица средно се изпуска обаче.

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 13:34 от Анe

# 252
ДУ!

Марина, Честит първи рожден ден на детенцето ти (на патерица)! Жив, здрав, щастлив, послушен да расте!   bouquet
Ане, много сладки синчета, Бобо какъв е къдрав, лелеее  Flutter  Много хубави  Heart Eyes
Иринка, и Ради е супер на аватара!
Ане, а, да за нощното пишкане, и Дари започна пак да си стиска, като преди. Само че сега, преди лягане, се изпишква и така.  Simple Smile

Момичета, съжалявам, че ще оттук насетне постът ми ще е тъжен, но... трябва да споделя.
Вчера ми откриха огромен възел на щит. жлеза, днес съм на 3 различни лекари, утре ще си правя изследвания... смотана работа. Може да се наложи операция. Но най-гадното от всичко е, че ме е страх да не се наложи да спра кърменето - тази възможност не се изключва - а аз не съм готова, за Дари да не говорим.
Просто се чувствам изключително прецакана, след всичко през което минахме, за да се кърмим, и сега.... просто не е честно.  Cry
Отивам да чета в Кърмаческия, пуснах тема вчера....

# 253
Тази сутрин съвсем по ранина минавам...
Марина, честит рожден ден на детенцето ти!!!Ихааа, няма да забравя как миналата година с него се почна Heart Eyes
Ланвинка, честит племенник!!!

Мерси за инфото за млякото момичета, аз го турнах още вчера, ама си е друго да прочетеш Grinning

И сега имам предложение: хайде за рождените дни на сладурите да си припомним какви бяха, когато се родиха! Тоест, да си публикуваме по една новородена снимка пак Heart Eyes Какво ще кажете?

# 254
Добро утро, майчета!

Ние вчера се завърнахме от Триград. Мнооого беше хубаво! Разходки, сън, почивка на хладинка! По-късно ще пусна и снимки. А Калоян се държа чудесно. Спа си така като спи у дома. По време на пътуването също спа в колата. Изобщо не сме имали проблеми с него и не усетих някаква промяна като например да е нервен или превъзбуден. На мама сладкиша!

Параход, разбирам че си фен на родопите! Ние с мъж ми също! Simple Smile

Мама Марина, и аз си поплаках на поста ти! Да ти е жив и здрав малчугана! Ех, че хубаво и аз нямам търпение да дойде рождения ден на сина ми!

Не съм дочела всичко, но видях, че има болни бебчета! Бързо оздравяване!  Hug

Я, Сидония и тя дошла! Леле, Нона е приказна!  Simple Smile

Ланвинка, на теб честита радост!   bouquet Няма да забравя преди 5 години, когато станах леля колко се вълнувах. Вчера се видяхме със сестра ми и Александра. Всеки път е толкова пораснала, ех времето лети. О, за малко да забравя - браво на проходилата Аида! Да е много смела и уверена в стъпките си! Simple Smile

Анамар, Симонка май е решила да си навакса пропуснатото. Радвам се, че всичко е наред  Hug

Ане, снимката на гърнетата е разкошна!  Mr. Green

Шмати, предложението се приема  Hug Ще е забавно

Общи условия

Активация на акаунт