Лятото горещо продължава, на СЕПТЕМВРИйче първи РД се задава!!!

• 15 190
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Забравих: много поздрави на всички от Галя Здравкова! Вчера се чухме- добре са с Ема, сега са на Велинград, като се върнат, ще пише.

# 256
  • София
Марина, честит първи рожден ден на Георги! С радост и гордост да го отгледате!  bouquet Върна ни всички една година назад, в онзи август, пълен с радостно напрежение и очакване! Hug

Шмате, готино предложение! Peace

моарейн, много гушки! Hug Съжалявам, че трябва да минеш през всички тези притеснения! Дано всичко премине по най-лекия възможен начин! Praynig

нени, радвам се, че сте изкарали хубава почивка! Peace

Ане, много ми се иска да ви видя, обаче още ми е притеснено да събирам Галина с други бебета, докато не й се е изчистило съвсем разстройството. Страх ме е да не ви заразим.... Sad Юнаците ти са чудесни! Борис много е пораснал!  bouquet

# 257
  • София
Здравейте!
Ланвинка-честит племенник.Да е жив и здрав.
Бора-Зафирата ми е препоръчана от голям търговец на коли.Иначе на мен ми харесва Фолсвеген Шаран,Форд Галакси,който всъщност е като Шарана,има  и хубави ванове Рена.
Лемонова-Смито вече не е точица,а сочен батко.
Шматка-няма проблем за млекото,после само на стайна тепература трябва да го оставиш да се размрази.
Днес чакам свеки да дойде на гости,утре брата на мъжа ми ще мина на път от чужбина,а изобщо не ми е до гости.Мъжа ми скоро от неговата работа му предложиха да почне една друга длъжност и той не искаше,но се упасяваше,че ако откаже ще го изгонят и прие с нежелание и сега напуска след 5г. работа там.Напоследък всяка седмица им режеха от парите-лигавят се с тях. #2gunfireИ сме в такава фин. стегнация...,а от септември парите ни на всички майчета ще намалеят драстично,та не ми се мисли как ще я караме newsm78.
Честит първи ЧРД на детенцето на Марина Марина.
Сидония много сте пораснали-ти често четеш,но не пишеш?
Много ми става приятно като чета,че си мислите за втори бебета Hug

# 258
  • София
Шмати, прекрасна идея.   bouquet
Можем даже да публикуваме успоредно по една снимка от първите дни и по една - от годинката!
После може и колаж да спретнем - тъкмо предишният остаря.  Peace

# 259
Еееех, момичета, загледах се в старото списъче и ми стана едно разнежено такова (за кой ли път)...
Миналата година по това време някъде започнахме да си "кукаме" покрай тоя шемет Дидка Heart Eyes
Ще взема да се позаровя, ако не са изтрити темите ни от онзи период...
Е - изтрити са май, но пък ние помним, нали?
Вечи, особено наш`та епопея с преносването Wink

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 11:16 от Шматка

# 260
  • Варна
Марина, и на мен ми стана много приятно да те прочета и да си припомня вълнението което изпитах миналата година когато ми съобщиха новината за теб. Желая ти твоето момче да расте здраво и щастливо дете и да носи много радост на теб и семейството ти   bouquet
Моарейн  Hug Дано успеят да намерят лечение което да не налага прекъсване на кърменето  Praynig А ти споделяй - ние сме тук и сме с тебе  Hug

А сега да издам една рожденичка
Мариям, Честит рожден ден слънце!

Нека все така озаряваш с топлотата, вярата и любовта която излъчваш, дечурлигата да те радват и ядосват защото те са заряда без който не можеш, а мъжа ти да те обича и уважава  както се полага за жена като тебе  Hug  bouquet

# 261
Добро утро   bouquet

Мариямче, честит рожден ден мила! Бъди горда мама на трима, щастлива и обичана жена!  Hug  bouquet

Благодаря ви момичета за позитивната енергия и топлите думи за нашата нова радост в семейството. Много се вълнувам. Heart Eyes
Видях го на снимки - голям бузан, с голяма черна коса и дръпнати очички. Много е сладък. Надявам се днес да отида да го видя, само да оставя Аида на мама следобяд. Иринии, кръстиха го на баща ми в крайна сметка, но кратката версия само Бедо  Laughing Баба и дядо са много щастливи. И двете им първородни внучета са кръстени на тях.. Heart Eyes А и малкият Бедо ще наследи часовникарския бизнес на тати и дядо. Whistling Снощи го отпразнувахме подобаващо.  ooooh! Joy И аз много се радвам, че са с толкова малка разлика с Аида и ще растат заедно. Ще има кой да я пази по дискотеките.   hahaha Laughing
МаринаМарина, честит първи рожден ден на порасналото ти момче! Да ви носи много радост и щастие!  Heart Eyes Laughing Няма друга такава емоция за една майка! Скоро всички ще минем по този път  Hug Hug Hug Пожелавам ви един невероятен, запомнящ се празник!
Шмате, готина идейка  Peace
Иринии, как сте в къщи? Всичко наред ли е? Имам чувстото, че ти е натоварено напоследък. Hug
Нени, радвам се, че сте изкарали добре на почивката.  Hug
Дидишонче, много ни е ранен този час на нас мила. Приятна срещичка.
Моарейнче, дано нещата се подредят в твоя и на Дари полза мила.  Praynig Hug Не се тормози. Кърмене 11 месеца е повече от супер за детето, дори и да се наложи нещо. Ти си силна жена, ще се мобилизираш нали? Hug
Тази нощ бях въоражена за зъбите на Аида. Мазах я с Дентинокс гел и й дадох и Хамомила. Спа през цялата нощ, но на 3-4 пъти проплакваше пронизително и след това сама заспиваше. Горния е почти избил. Дано се поуспокои малко.  Praynig Сега пак съм я намазала.

# 262
Намерииииих! Тема, в която Моарейн още не е родила, съответно си мисли, че носи момче Mr. Green, Вилистар се терзае, че голямото и детенце тръгва на ясла, аз, Вечерница и още няколко мами нямаме никаква идея какво преносване ни чака, а всички си правим пожелания какво раждане искаме да изживеем Simple Smile Сега е моментът да си сравним версиите Joy
Ето я: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=320383.0

# 263
Шмати, разрева ме!  Hug
Тая жега ми стопи лагерите, а децата бяха толкова луднали, че направо не можех да ги позная. Сега обратно на хладния дъждовен познат климат се държат пак нормално.
А тази тема просто ме довърши. Тия дни си мислех как бързо се изнизаха тия десет месеца, а вече и рожденни дни празнуваме.  ooooh!
Марина, да ти е живо и здраво момчето! Дълги години да те радва, много бели да направи и много щастие да изпиташ с него!   bouquet

МариаМ, зло да те забрави! От здраве и любов да не се оттървеш!   bouquet (Сузи си забрави един чифт чорапки в чантата, след играта на детската площадка)

# 264
здравейте мами и бебоци Simple Smile

ние май сме по-добре  Praynig
суит, бързо да минава на малката бонбонка  Hug  Знам какъв стрес е за нея - аз едва от вчера давам АБ на Ивка, а тя щом ме види с лъжицата и започва да се тръшка и да плаче, дори не иска да яде  Shocked

момичета аз споделя едно малко странно, но учудващо ефикасно средство за разстойство - разгазирана кола  Peace

маринамарина, честито на патерици н малкото ти голямо чове4е, да расте усмихнато и здраво и да те дарява все така с положителни емоции  Hug

шмате, и аз съм ЗА колажчето  Grinning и да ти кажа и аз за малякото - една позната замръзяваше, но в малки шишенца или кутийки за децата си. нямала е проблеми  Peace

мариам, чрд, бъди все така силна и положително насторена към живота Hug
м/у др мъжа ми има роднини във вашия край и мн често ходим дотам. мн пъти съм се чудила дали да пиша за по кафе  Blush Wink

Моарейн Hug дано всичко се нареди по най-добрия за двете ви начин  Hug

Ане, мн хубави снимки видях  Heart Eyes

лек ден от нас

чакам още хубави новини от др бебчета

п.п. Ирина, що така малкият сериозен, той толкова усмихнат

# 265
Аз май първа се връщам от срещичката Simple Smile Заваля ни дъжд и понеже Алексче вече умираше за сън го метнах на колата. Снимки има Иринка (да я издам  Wink). Невероятно много са пораснали дечицата за тези два месеца  Heart Eyes Трябва по-честичко да се събираме  Hug
Моарейнко, стискам ти палци всичко да е наред  Hug
Шмат, разби ме с тази тема  Hug Разтопи ми се душичката  Simple Smile
Идеята за снимките е супер  Peace

Някой знае ли какво стана с Деси (совичката)? Обадаждала ли се е на някой?  Те са в нашия квартал, но пък аз не съм й записала телефона newsm78 Уанда и тя не се е отчитала от бая време  newsm78

# 266
Здравейте милички влизам набързичко да честитя на Марина големия празник newsm59 newsm38 newsm67 nbirthday  bigdance2  ura нека детето ти расте здраво и щастливо Hug Hug Hug
Също честито на Лавинка за ходещите крачета  bouquet
Ние сме добре малчо спи, но трябва всеки момент да се събуди че не е ял.
Айде лек ден на всички Hug Hug Hug

# 267
Марина Марина,   bouquet честито на мама героиня и да ти е жив и здрав Гого и цял живот да те радва така както на първия ден, когато си го родила Simple Smile Много ме разтопи с този пост.
Шмате, и аз като почна август и се сетих миналата година по това време как всяка сутрин ставах с мисълта коя от нас вече е родила и ме беше обзела неописуема еуфория от бебевалежа.  Mr. Green
Неповторими мигове са това наистина Simple Smile  Heart Eyes
Иринии, писах  преди един пост и го затрих и там ти бях драснала че рецептата, която ти пуснах наистина е вдъхновена от едно ястие, което опитахме в ресторанче в Истанбул. Така че ти много бързо и вярно се досети  Hug за произхода му.
Иринка, голям и къдрав перчем има Ради. Да го изяде човек направо  Heart Eyes

Много сладко сте се размислили за второ бебче и да си призная и аз си го мисля от време на време като гледам майките с малките бебоци в парка и ми става едно такова милооооо. Искам обаче Тино да поотрасне, за да си получи своята доза внимание преди да има конкуренция. А и аз да се видя малко като нормален човек, че с едно не ми лесно пък с две ... Shocked Joy

# 268
Eeeeх момичета Hug разчуствахте ме Heart Eyes, аз ида да почерпя, а вие вече сте ме поздравили.
Амин казвам на чудесните ви пожелания, от вашата уста в Божиите уши Praynig.
На ранина децата ме нападнаха с "Хепи бъртдей ту юююю.... " изпяха ми го около 17 пъти Mr. Green мъжо ми подари кредитна карта и ми обеща да възстанови сумата, която похарча за нова камера, за което е виновна Веч, че ме зарази с нейното щракане и чудесните кадри, които открадваше.
Аз реших да не съм скромна и си пожелах това:

Черпя ви момичета с плодова ягодова торта,  не е лъскава, но ми е любима Simple Smile

Поздрави и прекрасни пожелания за здраве и много усмивки на Марина и целият и дом txtloves Two Hearts Two Hearts newsm51 newsm59  bigdance2 newsm18.
mai_mai, не се чуди.
Непременно ми се обади като дойдете по нашите земи.
Да се видим и да се посмеем заедно.
Веч за нас беше удоволствие да ни гостувате и сте добре дошли винаги когато се завърнете в бащината къща, а другата година на Априлци ще щракаме заедно Hug.
Сори за чорапите Blush Сузанини работи, но можеше и по лошо да е ...  Laughing

# 269
Здравейте мили дами!

Нещо напоследък нямам муза за септемврийската ни темичка, та затова по-накратко. Но не мога да не отбележа няколко неща, които ме развълнуваха истински:
1. Моарейн   Heart Eyes Миличка, представям си какво ти е... Много много кураж и стиснати палци от мен! Надявам се че преди да подходите към оперативна намеса, ще те видят поне  още 2-ма специалисти. С щ Heart Eyesитовидната жлеза шега не бива. /преди много години на баба ми най-голямото ендокрино - светило й постави погрешна диагноза, оперираха я и й промениха живота завинаги. Затова много много щателно си проучи въпроса/ Иначе за емоциите ти...  така ми се иска да бяхме по-наблизо, да можехме да се видим, да поговорим, да те заредим  Sad Hug Искам само да те помоля да се опиташ да се пренастроиш на вълна "преодолимо изпитание" и да погледнеш по-глобално на нещата. Кое е по-малкото зло за скъпата ти дъщеря - по-късно и плавно отбиване или болна майка? Сигурна съм, че ще го преодолеете по-леко, отколкото мислиш. Нощем докато спи или докато я приспиваш и говори като на голям човек. Обясни й ситуацията и подходи към деня Х, така сякаш си се разбрала с възрастен човек. Много силно се моля първо за твоето здраве. И после, разбира се, за това Дари да преодолее всичко леко.  Heart Eyes Praynig Praynig Heart Eyes
2. Нашият първи рожденик. МАРИНАМАРИНА - да е здраво, щастливо и палаво порасналото ти едногодишно момче!  bouquet
3. Мариамче, лъвице - бъди здрава и по-лъвски уважавана и обичана, т.е. със 100%-това отдаденост и плам! Прекрасен подарък /моля те да споделиш отзив и снимков материал, че нали и аз ще пиша писмо до дядо Коледа, та да знам/

4. Луси, аз ти писах още като пусна рецептичката и специално ти благодарих за споделената рецепта, мила!  Hug Надявам се, че скоро ще се похваля и с резултат в кухнята.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт