Лятото горещо продължава, на СЕПТЕМВРИйче първи РД се задава!!!

• 15 170
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета и от нас
Марина честит рожден ден на сладкото ти дете.Здраве и щастие ви желая
Шмате идеята ти е чудесна.Аз да ви призная,честно от 2-3 седмици не спирам да мисля за радоста,която предстои на всички ни Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesВръщам се назад и ми се струва,че тази година е минала преди 100.Кога бяхме с коремите,кога децата ни празнуват най-важната си годинка,а на нас остава само да им се радваме с насълзени очи. Heart EyesМного спомени имаме зедно с коремите и огромно щастие с първите родени Heart Eyesкакто и с всяко следващо.Аз лично почти съм забравила всички страхове и вълнения покрай раждането.Малкото Монче успя да изтрие всяка неволя Heart EyesУбедена съм,че и с вас е така.А най-хубавото е,че от тук та чак до края на септември ще празнуваме рожденните дни на нашите деца.Всеки ден едно наше дете ще става на годинка.Казвам го така,защото всички септемврийчета са наши общи дечица Heart Eyes
Мариам желая ти здраве и безкрайно много семейно щастие.Децата да са все край теб Hug
Ох спирам,че малкото зверче иска да ходим Crazy

# 271
MarinaMarina честито ти пораснало момче! Да ти е най-голямата радост, гордост и опора в живота Гого!

Мариам честит рожден ден!  Здраве, любов и смях да пълнят къщата и сърцето ти!
И скоро да се похвалиш с профи снимки Wink

Ани честит ти племенник! Да е жив и здрав!

Моарейн  Hug с тебе сме макар и виртуално. Наистина е тривиално, но се постарай да си спокойна. И аз мисля, че е добре да те погледнат няколко специалиста и да не се бърза с решението за операция и леченеие. Аз самата също имам проблеми с щитовидната жлеза и преди 3 месеца ми се скъси живота с 10 години след едни изследвания, но 2 седмици по-късно изследванията ми бяха забележимо по-добри след няколко процедури иглотерапия. Та мисълта ми е, че понякога положението не е толкова тежко, колкото изглежда на пръв поглед и увереността, че ще се справиш и ще преодолееш проблема е половината решение.  Hug

Ане аз почти всеки ден съм в Морската градина след 17.30-18ч. Пращам тел. на ЛС.

# 272
Мариам,честит рожден ден!!!Да си жива и здрава ,както и цялото ти семейство,за да е пълно щастието ти!! Hug  bouquet Heart EyesИ хич недей да скромничиш с подаръка-много хубав си го избрала Wink Laughing
Шмате,идеята ти е прекрасна Hug
Моарейн,бъди силна ,миличка!Да се надяваме ,че няма да се стига до операция ,но както е казала Ирини ,Дарюгата има нужда от здрава мама цял живот! HugРазбирам те за кърменето много добре,но в някои моменти трябва просто да се степенуват нещата по важност PeaceС теб съм в мислите си Hug
Отивам да порева на изровената от Шмати тема Laughing

# 273
  • София
Сега зареждам снимките от ритуалната зала от сутринта и ще пусна линкче. Peace
Мариямче, за 18-ти път Хепи Бърдей.  hahaha   bouquet
Май май,  Wink, случва ни се и да сме сериозни.  Heart Eyes
Моарейнче,   Hug
Ето и снимките  Party
Оттук-нататък: http://september2008.multiply.com/photos/album/82#137

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 16:59 от *Ирина*

# 274
  • София
 Praynig Hug-дано да не се наложи операция.Стискам палци.А ,ако случайно се наложи да мине бързо ,леко и безпроблемнно и Дари бързо да свикне,ако няма да може да се кърми.Наистина те разбирам колко ти е кофти за кърменено след изпитанията дето премина с маститите.
Мариам-ЧРД-бъди жива,здрава и обичана мама.

# 275
  • софия
спирам,че малкото зверче иска да ходим Crazy

Mире, душа, и в къщи ли ходиш с нея?

днес си спретнахме много готина срещичка, ама и аз не мога да не отбележа, колко много са ни порастнали бебоците, тоест те вече са порастнали и са станали малки момиченца и момченца...
пу-пу-пу, ама наще верно са си НАААЙ !!!

# 276
Хубави снимки видях  Heart Eyes

Мириямче, радвам се, че се завърна  Hug Липсваще ми  Heart Eyes Много здраве и положителни емоции на теб и близките до сърцето ти  Peace

Моарейнскииии, казвай как са нещата, че те мисля  Hug

# 277
Ех, изтървах я тази септемврийска дружина, отдавна не съм ви навестявала ...
Може би защото не успях да се видя с нито една от вас, Моарейн ми е най-наблизо, но се уговаряхме няколко пъти и досега не сме се срещали. Прегръщам те виртуално миличка, дано всичко да е наред, да си здрава и ти си героя на дружината с твоето кърмене след секцио и то с релактация!   bouquet
Ами аз се поожених, ходих на кратко медно пътешествие в Рим и сега съм пак с моя малък почти едногодишен сладък малчуган. Всеки ден го обичам все повече ...  Heart Eyes

# 278
  • жителство на место
Писах снощи надълго и широко, ама всичко се затри Confused

Марина ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА МОМЧЕНЦЕТО ТИ! ДА Е ЗДРАВИЧЪК, СИЛЕН, МНОГО ЩУР И ДА СИ НАЙ- ЩАСТЛИВАТА МАМА![color] newsm38 С нетърпение чакам снимките от първия бебешки купон Heart Eyes С пълни очи четох вчера и днеска пак, колко емоции преживяхме заедно, без дори да сме се виждали. Четеш и плачеш или се смееш или се ядосваш или си ругаеш......... Сега ще се отдам на сладки чувства2008 с темата, която изрови Шматка Hug

Лавинка честито да ти е племенничето, ЛЕЛЧЕ!  Аз съм два пъти леля и трябва да ти кажа, че това е да си като "суперска мама". С теб се правят щуротии, винаги си забавна, говориш свободно по всякакви теми, имаш хубави дрехи и т. н....До преди две години твърдях, че ми е напълно достатъчно да съм леля Embarassed Толкова много ги обичам двете си Янки- Сияна и Вилияна Heart Eyes Heart Eyes Ане хайде и ти скоро да усетиш тази сладка обич! Two Hearts

Мариям ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗДРАВЕ И ХАРМОНИЯ ДА ИМА ВИНАГИ С ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО! Весел празник! newsm59

Моарейн не вярвам една жлезичка да те уплаши! Wink Върти ти някакви номерца, но ти ще я оправиш! Сериозно: майка ми беше също преди години с много сериозно заболяване на щитовидната жлеза- прегледи от светила, консултации, изследвания.... Сега е жива и здрава, защото изпълняваше програмата на Емилова всяка година по два пъти. На операция така и не се съгласи и добре направи / в нейния случай/ провери какви алтернативни методи има Hug

# 279
Мариям честит рожден ден и от мен newsm59 nbirthday newsm18  cook  party023 пожелавам ти всичкото здраве и щастие на света, защото ти го заслужаваш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бъди все така мила и позитивна Hug Hug  bouquet

# 280
  • София
Иринко, разгледах с кеф снимките! Simple Smile Много сладки мами и бебоци! Всички мнооого са пораснали!  bouquet Много ми харесаха снимките със седналите на асфалта бебоци. Wink Видях дънчици и жилетчици- хладно ли е в София? Тук в Бургас времето е много приятно- топло, без да е горещо.

Шмати, супер си, че изрови онази темичка! Миналата година съм я изпуснала- нали пак бях на морето без Нет. Simple Smile Видях, че съм откраднала желаната от Сончето дата за раждане- 17-ти септември. Laughing Мисля, че при мен желанията около раждането се изпълниха на 100 %! Исках да не е на 15-ти, да е през деня, да не ме слагат на системи и мъжът ми да е при мен. Blush
Жалко, че доста от мамите, които иначе бяха редовни тогава, вече не пишат при нас....това е нормално, де... Rolling Eyes

Мариям, честит рожден ден! Много красота и любов около теб и в сърцето ти ти желая! bouquet (Много хубав подарък си си избрала Wink).

ДНЧД, Галинка е по-добре. Разстройството не е отшумяло, но изхожданията намаляха значително, започна да се храни по-добре и като цяло е много по-жизнена. За всеки случай утре ще носим от акото за изследване, че вече доста дни продължи....

yani_cat
, радвам се да те видя! Честита сватба! Hug Хубаво ли беше в Рим? Wink

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 22:40 от sweetkids_mama

# 281
Добра вечер дами!

Моарейн, много гушки и от мен  Hug  Hug  Hug Ти си силна и съм сигурна, че всичко ще е наред. Както обаче са те посъветвали и другите момичета е добре да те види и друг специалист.

Мариям, честит рожден ден, макар и в края на деня! Бъди много здрава и щастлива в уютен, топъл и изпълнен с любов дом!  Heart Eyes

Шмати, тъкмо се поразрових в темичката ни от август миналата година. Моите желания за раждането се сбъднаха с изключение на едно - наложи се да родя секцио, но пък и двамата сме добре, което е по-важно. На мен пак ми се бременее, ама виждам че не само на мен ми се искааа. Но определено ще почакаме Кали да поотрасне малко.

А сега да си похваля детето - днес следобед направи първите си стъпки сам! Извървя почти 2 метра сам и то неведнъж. Върви и се смее на новото си умение. Такъв ми е сладък. А пък аз съм много развълнувана  Heart Eyes

# 282
МИриям скъпа честит рожден ден. Нека здравето, радостта и любовта са винаги твой спътник. Бъди все такава силна лъвица  newsm59 Радвам се, че се завърна в нашите редици. Доста липсваше на всички  Hug

Моарейн ти си силна, знам че ще се пребориш. Надявам се всичко да се нареди по най-благоприятни начин за теб и Дари.

Лавинка честито племенниче. Да имате много радостни моменти заедно.  Peace

Марина честита първа годинка на Гого. Нека ви ражда още повече от колкото тази годинка, да расте здрав и без задръжки.

yani_cat Къде се загуби  адашката на моето мъниче. Щастлив семеен живот и много розови моменти.

Шмат супер е идеята със снимките. Ще ходя да издиря някоя от първите. Точно преди няколко дни ги гледах и си мислех да си направя колажче с по една снимка от всеки месец.

Моето човече от около 1 седмица се пуска вече и си ходи сама. Първо по 2-3 крачки. Но днес вече беше голяма фъртуна и нямаше нужда дори да я прилъгвам с нещо, а само си тръгваше и прави все повече отсечки. А като видя баща си като се прибра от работа така се затърча. Тя нали все иска всичко да види и да пипне и все бърза и е една трескава. Много смешно се клати като пате. Трябва да почета за прощъпулника какво се прави.  Whistling

Много готини снимки от срешичката. Големи са мишочета. Супер сладури  Heart Eyes

Деската (Сова) вярно нещо се изгуби. ТЯ нали уж и нет няма в БГ, ама пък май скоро трябва да се прибира пак по немско  newsm78

Ирини що така не те вдъхновяваме  CryАз и а фрапенце, че черпих  Party

# 283
neni78 Честито прохождане на Кали! Нека крачетата му го отведат само на хубави места!!!!  Hug

И аз прочетох старата темичка - ами на Шейлето дъщеричката тези дни е била рожденничка. Да ти е жива, здрава и още по-прекрасна! Много любов в нея и около нея пожелавам от сърце!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 284
  • София
Нени, Петка, честито за проходилите мъничета.  Hug Хайде, почнаха едно по едно.  Heart Eyes
Суити, ами какво да ти кажа. Времето не е типичното за август топло (горещо). Днес например максималната температура беше 22. Не бих казала, че беше чак хладно, ама пък ни запука един превъзходен дъжд.  hahaha Утре пак го дават дъждовно и макс. 22.  Rolling Eyes
Цвети да не се ослушва  Wink, а да пусне клипчето с пеещите и танцуващите мами и бебета (купон, който Ради проспа сладко под дъжда).  Heart Eyes
А Деси ми звънна веднъж, ама беше доста отдавна. Каза, че пак ще се обади, ама така и не се чухме да се видим. А пък аз в лудницата в парка не съм й записала телефона.  Sad Много ме е яд!

Общи условия

Активация на акаунт