. И това е доста интелигентна и уж "информирана" моя приятелка
.Проблема наистина не е в момичетата, а в докторите и в съвеста им
. В този момент, когато си най-уязвим и естествено притеснен за беб и за това кой ще ти помогне да го доведеш на бял свят, те буквално злоупотребяват с теб, защото нещата трябва да изнасят на тях, а не на теб
. Горкото момиче
, кой знае каква доза са й сложили
, за 10 мин. контркциите й са станали на 3-4 мин. А на беб какво му е било вътре не искам да си представям 

. А колко още предстои покрай прохождането.
Та така ...лятото се точи като вкусен петмез от малини.....като дълга верига от вкусни наденички от килера или прясно изпечени хлебчета...ох какви вкусоти има описани в тази книга мммм

Хиляди неща го питах, че съм си зелена ливада в тази област. А той 9 месеца ми обясняваше, да не пия витамини, щом всичко ми е наред и че от естественото раждане по-добро няма. Планирахме да вляза в болница 5 дни преди термина, за да ми следи състоянието, че имаше опасения, че ми намаляват околоплодните води. Но аз родих рано сутринта, преди да ме е настанил в отделението
Не ми поиска пари нито като се уговаряхме да ме приеме, нито като родих, а знаех, че други са си плащали. Беше леко грубоват, но добродушен и колкото майтапчия, толкова сериозен. Прегледите се извършваха в частния му кабинет на черно-бял видеозон и в началото струваха 10лв, но за 9 месеца стигнаха 20. При елитните гинеколози (от същата болница) прегледите бяха по 30 до 50лв, но малко преди да родя, при тях имаше смъртни случаи (да не дава Господ никому
). 
Отивам да прочета темите на Адиктед и Ирина.
Добре че разчитах на вуйчо ми иначе кой знае като се събудих от упойката какво щеше да разбера 

Аз чакам да се разясни тази седмица дали ще се работи от октомври или няма. Само почвам да се чудя на мен какво ми се иска.
След вчерашната статия сега прочетох и коментарите ви.Честно да си призная вече се чудя живеем ли изобщо нормално и има ли нещо,което да е наред и да върши като хората
Как може да осакатиш една жена и да изискваш от нея да ти е "балгодарна"За кое,че си и дал живо дете.Че ти ли го направил,носил или родил.Не няма какво да говорим.Скапано здрвеопазване,което не клони към оправия,а напротив
За жалост.Как да смеят жените да забременяват или да раждат.Не страх а не знам какво би могло д предизвика това толкова радостно събитие 

И аз все треперя.В София пък много зачестиха кражбите на бижута и все на бременни и мами с деца попадат,защото знаят,че няма как д се защитят.Той моя мъж ми е казал "Ако стане нещо всичко давай само да не ви направят нещо"
И всички снимки са заредени с толкова позитивизъм,че нямам думи 
Показахме на педи всички умения,малко се намръщи като казах,че сме още с 2 зъба само
не зная защо.Каза до годинката да сме махнали двете млечни хранение и да почнем да пием от чаша!!! Не виждам как ще стане това.Симона става в 5.30 и си иска млякото,а вечер след баня също си го чака.Не мога да я принуждавам!!!
Явно не успявам качествено да се обоснова... май ми е гръмнала главата и ми бягат думи
...
Не за друго, а заради постсекцио ситуацията. Просто му имам доверие... Но той нито за миг не ми е предлагал да "планираме" нещата в негово присъствие 

Ако ми беше стиснало да седя вкъщи с изтекли води..., ако още мъничко бях прочела и придобила смелост..., но не би...Е, наистина не мога да тръгна и да обвинявам доктора си, че това е негова грешка. Не, не е! Той е добър лекар и прекрасен специалист, но и на него страхът не му е чужд