Как бебе няма да пие мняко....
.
Аз също съм сменяла на дъщеря ми джипито.И стискам палци да се повлияеш на лечението.
Малко се понатъжих...
Ще се опитам да следя по редовно, въпреки че пак тортоправя и в петък заминаваме малко на моренце. И след това идва РОЖДЕНИЯ ДЕЕЕЕН! В този ред на мисли, на въпросчето на Мирката от миналата тема-нашето парти остава в парка!
Мисля че ще се получи доста весело. Ще осигуря терен за безопасно пълзене, крачене и място за детските колички ще има, малко хапване , малко пийване и ТОРТААА!!! И ВИЕ разбира се!
Освен това СЗО препоръчва кърмене до 2-рата годинка поне, а от там насетне колкото им е приятно на майката и детето
Та много ми е чудно как така ще махнете млечните хранения. Та на дете до годинката поне 75% от храненето за денонощие трябва да е млечно - т.е. и пюретата, и кашите, и всичко да има мляко 
Какъв "личен" лекар е това, щом не взема под внимание особеностите на дадено семейство 

И в кой парк, при положение, че те са задръстени от кучешки изпражнения и разни неприятни буби 
, РД ще е в Южния парк, там при естрадата съм си харесала едни борове прекрасна сянка. Ще постеля одеала по които децата да си лазурчат и гъзурчат!
Дата е 22.08. часът ще е между 17 и 18, но като наближи ще пусна най-официана покана! Вие с Любака сте ми много важни, нали знаеш?

Не зная какво да правя.От семейството ни само Симона е пила мляко толкова време и се боря с много хора.......Дано успея
Какъв "личен" лекар е това, щом не взема под внимание особеностите на дадено семейство 

ние сме добре,пътуваме по крайбрежието/ОТ КРАЙ ДО КРАЙ/-вчера ходихме на плаж до Приморско,после вечеряхме в Созопол/Флу
,миналия ден бъяхме до Иракли,утре сме замислили Варна и делфинариум,изобщо разпускаме качествено.Мони е добре,обикаля кошарката си ходейки и се е научила да вика
буди всичко живо в къщата.Мира,ние си пием вечер млекце,а понякога и рано сутрин.И да,наистина сигурно е вярно че,темперамента на бебчо се отразява на осанката му-ето Моника например си яде съвсем нормално/дори по-малко то други/а е пууфффкавка,но тя е супер спокойна и не много дейна.