Иначе се съгласявам, жените трябва да се стегнат и да си търсят правата. Откакто съм в чужбина ми е станало много ясно колко е важна тази борба, не само по този но всякакви въпроси. Никой не дава права и свобода ей така, за сини очи и ако се заблееш, ще ти ги вземат, както става в Америка. Сега тука искат да въведат нови наредби в медицинските закони, и между всички подобрения има два параграфа които де факто ще направят незаконно за акушерка да изражда в домовете на майките. Може да сме малко, но ела виж каква атака сме направили - писма до всички политици, срещи с представители, хиляди писма до сената и комисии, вълни с въпроси до политици чрез медиите и един огромен планиран митинг за следващият месец пред парламента. Вече сме спечелили две малки партии. А сме малко, тези лудите раждащите у дома, но гласа ни ще се чуе. Ето например едно малко протестче пред министърката на здравето от днес - http://www.youtube.com/watch?v=OhfSJlWbMaU
И да, мъчно ми е, даже много, като чета за положението в България, но и от време на време си пляскам челото и си припомням, че жените там са интелигентни, силни, с достъп до информация и закони и наредби които са под огледа на Европата. Ако те не искат, или не им е важно... коя съм аз и защо така се дерзая...ще ми мине, дано.
Мире, нищо и няма на малката. Спокойно и се наслаждавай.
Луси, твоята история не е единна, за съжаление. Не че това помага, но поне знаеш че не си тази едната която са прегазили

Нели, каква лекция си давала милата? Я кажи, да ти се порадваме.
Анамар, как е малката? Дано по добре днес.
Веч, искам и аз моренце. Скоро..скоро

Айде, туй от мен. Всичко най хубаво на всички