Орифлейм - каталог 11

• 18 032
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета  Simple Smile Какви са отзивите ви за новите душ гелове Discover  Rolling Eyes

# 46
  • Зеленият рай в сърцето на България
Момичета има само 2 продукта Embarassed
Мога ли да пусна поръчка?

Мисля, че да, но ще имаш такса обработка.

Точно така Peace

# 47
Благодаря ви  bouquet

# 48
anji78 , съкратения комплект, който получих вчера съдържа всички мостри на червила посочени във формата за заявка и почти всички мостри на аромати от същата форма, нещо като тефтерче/забравих в момента как точно се казваше/ с листчета за тестване на ароматите, съответния брой държачи за всички мостри и една малка сива чантичка за да се побере всичко това. Бях останала с впечатление, че в съкратения трябва да ги има и фон дьо тените, но при мен ги няма.

Благодаря ти! А колко ти излезе като цена? Очевидно разликата с пълния комплект мостри са кремчетата, шампоаните и ФДТ...
Интересува ме също защо не се предлагат мостри на някои от червилата - напр. Класик, Джордани Голд Парадайз, Долче Вита, Вижънс? Имате ли представа дали въобще пускат техни мостри?

# 49
Аз имам Дискавър Севиля и съм много доволна от него.Няма проблем да се пуснат и два продукта, но се плаща такса обработка, за разлика от друга една фирма.Че аз пускам само по 3-4 продукта за мен и мои приятелки, лошо няма.

# 50
Значи със чиста съвест пускам поръчка Peace Laughing

# 51
anji78, моят е 19.10 лв., не ти отговорих веднага, защото исках да се прибера у дома и да видя с точност по ф-рата. Аз обаче съм новорегистрирана и сигурно тази сума е с 20 % отстъпка спрямо цената на съкратения за останалите.
Честно казано съжалявам, че не взех пълния. Някой беше казал в предната тема, че е около 29 лв., а има много повече неща. Според мен консултантът трябва да е пробвал повечето неща, които предлага, лично.

# 52
Момичета стискайте палци да съм си улучила цвета,поръчах си защитния фон дьо тен по препоръка на ивиче.  Hug  Hug
Червилата цветно привличане хубави ли са?  Crazy аз съм луда фенка на пауър шайн

# 53
Щом е по препоръка на iviche  Peace тя е спец и винаги застава със 100% отговорност зад името си.

# 54
Щом е по препоръка на iviche  Peace тя е спец и винаги застава със 100% отговорност зад името си.
Права си,за фон дьо тен-а не се съмнявам,щом го препоръча тя,но малко не ме бива да избирам цвят по каталог,та ще видим какво съм направила...  Embarassed Ако ли пък не съм си улучила цвета,в следващият каталог адаптиращия се фон дьо тен е на промоция с коректор към него.  Blush

# 55
В формата за заявка фигурира тестер тв енигма имате ли представа какво точно представлява?Извинете ме за тъпия въпрос  Embarassed

# 56
  • Стара Загора
Във формата за заявка фигурира тестер тв енигма имате ли представа какво точно представлява?Извинете ме за тъпия въпрос  Embarassed

Искаш да кажеш мостра?  Rolling Eyes Малко стъклено едно-милилтрово шишенце с тапичка е.  Mr. Green

# 57
Енигмата не в шишенче, а в нещо пластмасово залепено върху картона, пълно с течност, ама и аз се изразих, поне такава мостра съм виждала в каталога.

# 58
Енигмата не в шишенче, а в нещо пластмасово залепено върху картона, пълно с течност, ама и аз се изразих, поне такава мостра съм виждала в каталога.
Определено трябва да е по-различна от другите мостри на аромати щом е дадена отделно и с различна цена Peace

# 59
  • Стара Загора
Определено трябва да е по-различна от другите мостри на аромати щом е дадена отделно и с различна цена Peace

Каква е цената?

Общи условия

Активация на акаунт