АВГУСТинската дружина за втори път рожден ден има!

• 17 586
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Като не ям сладко не се лепи, но иначе....лелеее мале... ooooh! Tired Последно време влезнах във форма и се ужасявам да не стана пак прасенце  Confused Съгласна съм да надебелея отново, само ако забременея с близнаци  Blush Whistling Flutter Joy

# 106
Добро утро!

Тук присъствието тотално е изчезнало.

Ние сме добре. Почиваме ефективно, всеки ден ходим на един язовир на плаж и малко бани. Перси е щастлив на чист въздух, дивее по цял ден.............

Хубав ден на всички!

# 107
Пиванова,благородно ви завиждам за язовира,така обичам да ходя и да ловя рибка Heart Eyes

# 108
На мен пък Френското Тони ми се губи newsm78Някакви гости май щяха да имат,ама до кога беше newsm78Дано са добре и скоро на отчет да се явяват Heart Eyes
Милата ми тя  Heart Eyes Днес ги изпращам моите гости и ще вляза за по-дълго. Живи здрави сме, даже и някоя снимка ще пусна. До съвсем скоро мамчета   bouquet

# 109
  • Златна Добруджа
Здравейте,
аз няма какво да напиша освен да се оплача, поне да ми олекне замалко  Crossing Arms Ния е пак с обострен АД, ръцете й са направо рани, да не говорим, че петната са плъзнали по цялото тяло  Tired И това /почти 100% съм сигурна/ е вследствие от последния Пентаксим и от антибиотика, който по-късно й се наложи да изпие -/не заради Пентаксима/. Досега упорствах да не я мажа с кортикостероидни кремове, пробвах всичко друго, но днес вече се предадох /след като сутринта видях чаршафът й изцапан с капки кръв от разчесване/ и поръчах да й направят един, по рецепта от лекар ...
Не ми олекна, за съжаление, дано поне кремът помогне раните да заздравет по-бързо.

# 110
  • София
Здравейте  Hug.
Ох, Ментина, стана ми мъчно за красавицата, като прочетох Sad.  Дано от този крем да се оправи и повече да забравите за обрива Praynig.
Пиванова, става ли времето за плаж при вас? Тук е голям студ сутринта беше 18 °С.
Тони, чакаме те  Hug.

# 111
Здрасти мами,или поне бледи останки от мами Laughing

Френско Тони Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЧакам снимки Hug

Ментинка,милата ни малка Мис Ния TiredПожелавам ви бързо да забравите за раните,та да ти олекне малко на душичката Praynig Heart Eyes

Въпреки ,че времето беше ужасно и валя до обяд,ние бяхме на вън 3 ч.Ивон се нашляпа до ушите в кал и локви,ама беше много доволна.Купих и бански-ама толкова е сладък,че ми иде на мен да го обуя.Ще ви го снимам да го видите Heart EyesПосле правихме курабийки за златният ни  тате и заспа доволна и каталясала от емоции.Едвам я вдигнах в 17 ч,направихме ванилово кремче с мед и орехи и сега пак ще зачезваме Hug

Това е от нас.Приятен следобед Heart Eyes

# 112
  • Видин
Ето ме и мен след едноседмична почивка на вилата. Добре сме. Вече ползваме памперс само нощем, казва като му се пишка и ака. Обаче бибата не иска да я маха. Не съм и достатъчно упорита, толкова ми е сладък вечер с бибата, просто аз не мога да се разделя с кажи-речи последното ми беебшко нещо. Не ми се иска да расте толкова бързо. Говоренето също го развива с пълна сила. Това е от нас. Утре си имаме много рожденници. Ако не след 24ч ще се включа сутринта. Лека вечер за сега

# 113
  • София
Да честитя рожденния ден на всички астрални близначета и да им пожелая много здраве и щастливо детство!

Сега да почерпя за рожденния ден на моето слънчице Райън!  Heart Eyes

Ще се включа късно вечерта след партито Simple Smile

Лека на всички!  Hug

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 00:35 от ♥Димяни ♥

# 114
Добро утро!

Честит Рожден Ден на сладките ни рожденници днес: Райче, Даниела, Данислав, Георги и Мира! Бъдете здрави, много послушни, усмихнати и успяващи!

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 09:36 от PIVANOVA

# 115
  • Видин
Честит Рожден Ден Райън, Даниела, Данислав, Георги и Мира. Щастливо детство и много хубави моменти

# 116
Честит Рожден Ден на Райче и всички астрални близначета  bouquetБъдете здрави,усмихнати и пълни с мечти Heart Eyes

# 117
  • Germany
Сашко вчера падна с ролера и се удари лошо по лицето - има едно като червено петно под окото - не е рана ами като натъртено изглежда. Моля кажете какво да му слагам за да се махне по-бързо не искам на първия учебен ден да е "разкрасен" Cry Cry Praynig Praynig Praynig Praynig     

Вчера веднага го налагахме с лед, но днес какво може да се направи още  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 118
Привет  Hug
Дезита изобщо не знам с какво да го мажеш. Яни като го захапа едно куче  (беше само като охлузване) го намазахме със свинска мас с невен и мина за 2 дена, но не знам ти къде ще намериш такова бабешко мазило  Rolling Eyes Дано успеете да заличите раната до първия учебен ден  Praynig  Hug
Ментина защо пак така с прекрасната Ния  Sad Кортикостероидният крем ще помогне и много бързо ще видиш ефект, сигурна съм  Peace Нали и Яни преди беше с някакъв дерматит- още след първото мазане с кортикото се видя огромна разлика  Peace Сигутно ти е много гадно, но не се притеснявай - ще видиш колко бързо ще се повлияе красавицата. Да я прегърнеш много силно от нас с Яни  Hug Heart Eyes

Честит Рожден Ден на милото Райче! Да расте едно здраво, умно и прекрасно дете!!!
Ето и подарък от нас

Такова колело искам и на Яни да купим, ама е почти 400 лв  Shocked тея хора срама нямат

# 119
  • София
Благодаря ви за пожеланията! Hug
Нашето парти е от 17,00 и вечерта ще продължи тук в нас   Party
Късно ще се включа със снимки  Party
Сутринта райън падна! Confused 
Мерих му една блуза и беше седнал в мен и нали е бяс  Twisted Evil  и взе,че скочи напред и направо забоде глава на плочките в магазина от бая високо   толкова много ме изплаши и бая порева и крещеше: болииииииии...........   Cry
Дан му няма нищо! PraynigСега спинка но го чакам да се събуди и да се оправяме....
Пропуснахме и фризьора.... то нямаше как след този лупинг Confused
Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт