АВГУСТинската дружина за втори път рожден ден има!

• 17 247
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
  • Златна Добруджа
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА МИРА! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЙЪН! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ОСТАНАЛИТЕ РОЖДЕННИЦИ! НЕКА СА ЗДРАВИ, С МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА!

Лъвице, Димяни, това е за вас:

# 121
  • София
Честит рожден ден  на Райън, Даниела, Данислав, Георги и Мира. Да растат здрави и да имат щастливо детство!

# 122
Честит рожден ден  на Райън, Даниела, Данислав, Георги и Мира. Да растат здрави и да имат щастливо детство!

И от нас.

# 123
Честит Рожден Ден на малките ни бонбони рожденници днес:  Данислав,Райче, Мира,Даниела и Мира!!!Да са здравички и радващи мама и тате!
Ментина,силно  се надявам малката красавица да се повлие добре от този крем и повече да нямате проблеми,че е наистина ужасно мъчно за нас родителите,да ги гледаме дечицата как се мъчат като има нещо. Peace
Ние сме добре,още не говорим освен 15-20 думи,изречения не прави,трудни сме и това е...
Готови сме с всичко за сватбата,но тези дни ми помрачиха настроението някой  приятели,които няма да дойдат и се разбра в последният момент,но каквото е това е.. от 60 души,останаха 40 общо ooooh!
Другото неприятно при мен,че преди няколко дни си напипах 2 бучки в лявата гърда и записах час за мамолог,но ще ме види чак след 1 седмица,дано са доброкачествени и да няма проблеми.
Ами това е чакаме снимки от рожденните дни  Party

# 124
Хей, Анаморф, няма да се притесняваш преди да си отишла на преглед !  Naughty Случва се често при млади жени бучките да не са изобщо това, което си мислят, а някакви мастни топки, май мастоза се казваха (четох в един форум). Така че, отиди по-скоро но имай предвид, че не само тумори се проявяват по този начин. И с нетърпение чакам да мине тази сватба и да те видим булчица  Heart Eyes
И аз няма какво особено да кажа-имахме два чифта гости (миналата седмица и тази), та аз мързеланата трябваше да готвя за 8 души ! И понеже нямаше къде да ги сложим, те спяха при свекито, а ние само нагоре-надолу от нашия до нейния апартамент. Скапах се, но сега почивам.
Пускам снимки на Антон. Не се е променил, не е проговорил, освен една дума, която употребява точно когато трябва - "кака", тоест "ако" и си пляска по памперса  JoyНаучил се е да целува и като седне някой на дивана идва да го млящи, без предпочитания за ръце, крак, корем, или буза  Laughing Това е в общи линии. по време на ваканция живота е монотонен...
Хайде на снимките на калпазана :
http://club.doctissimo.fr/violeta76/anton-jules-jockin-149305/ph … o-4557566-626-jpg
А сега лека нощ и до писане. На всички болни и падали - бързо оздравяване и да не останат следи ! А на рожденниците-да са много послушни деца през третата си годинка !

# 125
  • Видин
Добро утро
Анаморф, не се притеснявай. Утре е ТВОЯТ ден. За това мисли сега Hug
Тони, много сте хубави всички Heart Eyes

Имам предложение: Да направим нов отчет за килограми и ръст на вече 2 годишните ни деца. Така и ще се преброим колко останахме от 171 майки в началото newsm78

# 126
Добро утро!

Ния,подкрепям с 2 ръце HugТамън може да качим и нови снмки,на 2 годинки вече и да спретнем някак нов колаж,че е срамота.......

Ирка,молото ни то.Аз си мисля,че това е от напрежението или са просто мастни образования.И аз само се опипвам и всеки път с такъв страх.Гледам да ходя и на 6 м на мамолог.
Сега мисли за Сватбата-вашият голям и незабравим ден.А и е на толкова голям Християнски празник,че вярвам,че Богородица ще е винаги с вас-и в трудностите, и в радостите Heart Eyes

Френско Тони Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesМного сте хубави на снимките,а ето тази е за рамка:
http://club.doctissimo.fr/violeta76/anton-jules-jockin-149305/ph … o-4557651-4c4-jpg
Целувки на целуващият малък мъж Heart Eyes

Ние сме добре.Вчера се преуморихме-сутринта спретнахме огромна разходка с баба.Следобеда бяхма на РД на Рай-беше Супеееееееер.Ивон за мое учудване не ми вися в полата,а през цялото време си игра,духаха свещички,пя.........,абе много беше хубаво.После се разходихме и заспа в 22:30,като никога.Сутринта в 9:30 не мога да я събудя. Crazy
Сега ще се обличаме и ще я изведа,че после ще стане жега.

Снимки от РД ще кача после.Нека първо мамата на рожденника да покаже Heart Eyes

Лек ден на всички Hug

# 127
  • София
ЗДравейте! Simple Smile
Мерси за пожеланията Hug

Всичко мина прекрасно,а Райън още е в еуфория и иска още : дин ден ден Simple Smile Mr. Green Joy
Ето снимки:
http://avgustki.snimka.bg/other/rayi-n-na-dimyani.199062

# 128
Тони, Райън е голям сладур....
Видях и Ивонка- много красива е станала..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 129
  • София
Мдаам.... растят и хубавеят  Crazy Heart Eyes

# 130
Здрастиии!!!

Димияни
, партито изглежда страхотно!!! Жалко,че не можах да доведа и моя купонджия..но поне избрахме рокля за кумата  Party А аз съм луднала поркай организацията на всякакви лудници покрай тази сватба  Crazy Mr. Green
Сладкишче, радвам се за вас!!! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност   bouquet

# 131
Лелееее, Тони голям красавец е станал  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Прекрасно малко момченце, сладурко Blush Партито изглежда е било много забавно  Party Сашето ли се вижда там отзад  newsm78 Тя нещо се позагуби  Rolling Eyes Ивонката обаче е налиния както винаги  Heart Eyes  
Охх, аз нямам от къде да поканя деца за Р.Д.-то на Яни  Rolling Eyes А определено ще му е по-забавно с деца.
Димяни адидас ли са обувките на Райън? Колко парички са?
Сладкишче в кой квартал е кабинета на хомеопатката ви?
Френско Тони много са сладки момчетата  Heart Eyes И двамата са едни малки щурчовци  Wink А снимката, за която говори Ади, наистина си заслужава рамката  Peace

# 132
  • София
Фети, не лудвай толкова всичко ще е ок Simple Smile  Partyщеше да е хубаво да се видим ама....  Hug  bouquet

Или,да Сашето е Simple Smile и Бобето се вижда,а тя ще е ученичка от вторник Simple Smile Party
Кецките са Адидас да Party взех ги намалени за 50 лв. и са страхотни! Peace
Купона беше супер само дето почи всеки си ходеше по детето  Mr. Green

# 133
Мен вчера ме "зарадваха", че няма да ни огрее за ясла  Confused
Да сме живи и здрави, ще се молим за детска градина да стане  Praynig
А това за бягането по децата си е в реда на нещата още  Crazy Догодина мисля, че ще е по-различно  Peace

Ехааааааа, и аз чак сега видях  Party Честито Сладкишче   bouquet Лека и безпроблемна  Hug

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 16:18 от *ИлиЯна*

# 134
Момичета и аз благодаря за пожеланията и подаръците. Да ви се връщат и на вас  Heart Eyes
sladkish4e, честито!
анаморф и аз чакам с нетърпение снимките от големия ден  Grinning
Димяни, много ни е хубаво астралното близначе  Hug

Общи условия

Активация на акаунт