АВГУСТинската дружина за втори път рожден ден има!

• 17 244
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Днес дъщеря ми е именничка-почерпете се  

Честито на всички именници .Много здраве и късмет

Честит рожден ден на Валентин.

# 151
Благоря на всички.
  bouquet
Днес е Голяма Богородица и честитя празника на всички именици.
Да сте живи и здрави.  bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден и на Валето на Меги.Много радост да ти носи. newsm59 newsm67 nbirthday
yanakr честита ти именичка. Да ти е жива и здрава.

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 08:50 от sladkish4e

# 152
Привет  Hug
Честит Рожден Ден на Валката! Бъди здраво и прекрасно момче и радвай всички около теб!

Янакр, Честит Имен Ден и на твоето момиче   bouquet
Анаморф прекрасен сватбен ден ти пожелавам   bouquet Чакам с нетърпение снимки от важното събитие  Hug
Мариета, да си жива и здрава!

Нещо ми се вижда облъчно тази сутрин Thinking
Ние след малко отиваме на църква, по случай празника  Flutter

# 153
добро утро Grinning

Мариета да си жива и здрава  bouquet
Чнакр,честита ви именничка Hug

честит рожден ден на Валентин Grinning

Анаморф,прекрасен празник Hug Heart Eyes

# 154
  • София
Добро утро!

Ирка,желая ви незабравим празник!  Hug

Честит имен ден на всички именници!  bouquet
На мен също ми се искаше да отида до църквата но знам просто,че е  лудница а и като вали на вън с малкия няма как! Rolling Eyes

Гале,страхотно  Party много се радвам Heart Eyes
Желая ти лека и безпроблемна бременност! Praynig Hug

# 155
Добро утро!

Ех, че много празници има днес:
Мариета-Честит Рожден Ден! Бъди здрава и много, много обичана!

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!
Честито и на щерката на Янакр!
Честит Рожден Ден на Валко на Мегита!

# 156
  • UK
Здравейте момичета  Hug
 Много ви благодаря, че не ни забравихте на този скъп за нас празник. Моето момче порасва с още една годинка. Сега няма да ви почерпя защото искам да го направя с тортата която направих за рожденнока, с помоща на Пепи от тортената тема която направи страхотни неща за нас Hug  bouquet

Честито на всички празнуващи Рожденници и Именници, бъдете живи и здрави. Много щастие и прекрасни мигове  Hug  bouquet

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 10:32 от Мегита

# 157
  • Видин
Честит рожден ден на Валко.
Честит празник на Анаморф.
Честито на всички именници.
Сладкиш, я разкажи повече за теб. Ходи ли на преглед?

# 158
  • UK
 Еееееееееее, готова еееее   Party

# 159
Уааааууууу  Shocked Мегита, тортата е страхотна  Party Не се съмнявам, че е и толкова вкусна  Laughing

Ние се прибрахме. Яни не пожела да влезе в църквата  Crossing Arms и стояхме на площадката с него на смени с майка и сестра ми и се редувахме да влезем в църквата  Rolling Eyes Всичко мина и тъкмо да си тръгваме и Яни го помете една люлка и го метна на земята  ooooh! ooooh! ooooh! Детенцето явно го в ритнало с крак, а не се е ударил в самата люлка, защото беше почевеняло отдолу на челюстта Rolling Eyes Пак, че не го удари в слепоочието или ухото  Praynig Не плака много и сега е весел,надявам се нищо да му няма Praynig

# 160
  • вкъщи
Честит рожден ден на Валко на Мегита!
Нека расте здрав,силен и мнооого щастлив!

Честит имен ден на Мариета,
и на вси4ки други малки и големи именници!
И аз днес съм именни4ка,досега бяхме на плаж,а сега мързелуваме.
Много хубави деца видях,нямах възможност да 4еститя последните дни,затова 4естито на вси4ки де4ица!
Ние сме добре,сложихме най накрая последния Пентаксим,нямаше никакви реакции,а аз много треперих.
Мони ве4е 3 седмици е бе з памперс,ве4е взе да стиска,но акото го пуска само в гащите,не и в гърнето,но и него ще го овладеем когато той поиска.Убедих се,4е насила не става,когато детето е готово само си казва.
Взе много да говори,но изре4ения още не оже добре,само по 2-3 думи навързва и така.
Весел ден на вси4ки!
А на Анаморф прекрасен и незабравим сватбен ден и само щастие оттук нататък  bouquet!

# 161
  • София
Честит рожден ден на Валко!
Да расте здрав и весел!

Честит имен ден на всички носещи името Мария!
Да са здрави и много късмет!

Или, Пиванова, да минават бързо раните на сладурите, че големият ден наближава Grinning.

Аз съм в трескава подготовка за утре Party. До сега чистих и подреждах (не, че децата като станат от сън няма да разхвърлят, ама поне малко от малко да е подредено), а след малко се захващам с пържолките и салатките, че утре първите ни гости ще дойдат в 11 часа #Crazy, и оттам като се започне - обяд с роднините, парти в детски клуб, накрая и вечерта ще имаме гости. Дано децата издържат, че ако се разлигават и размрънкат ще съсипят целия празник Whistling.

Приятен следобед на всички   bouquet.

# 162
  • София
Днес почерпката е от мен  Grinning.

Честит рожден ден и на другите дечица, които днес са рожденници. Да са живи и здрави!

Честит рожден ден и на Иремче! Да си жива, здрава и много щастлива!

# 163
Марти  newsm59  Gift  bouquet

# 164
Честит рожден ден на Иремче и на малките бонбони Анна и Боян.Много здраве и щастие.

Общи условия

Активация на акаунт