АВГУСТинската дружина за втори път рожден ден има!

• 17 242
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • вкъщи
Честит рожден ден на Анна и Боян!
Пожелавам им да растат здрави,весели,умни и да имат най -щастливото детство!

Чрд на ирем4е!Пожелавам и здраве,късмет и много да я слушат мъжете и!

# 166
Добро утро!

Честит Рожден Ден на Анна и Боян! Бъдете здрави и много лъчезарни деца!

А това за техните мами:

Честит Рожден Ден и на Иремче! Бъди здрава и много, много обичана!

# 167
Честит рожден ден на Анна и Боян! newsm59 newsm67  Gift  party002 Gift
Честит Рожден Ден и на Иремче!   bouquet

# 168
Хе хе , колко много рожденници  bouquet
Да са живи и здрави всички newsm59
За малко да пропусна и РД на БОБКАТА:)
Ивииии, много ви обичкам, нищо че забравих да ви се обадя днес:)
Аз имам толкова проблеми с малчо, че направо ми иде да скоча от балкона
От известно време насам супер много ми прави на пук, и най лошото е, че отскоро взе и на пук да се напикава на средата на стаята, или след като е седял на гърнето половин час, става и се изпикава на земята, а днес реши и друга тъпотия да свърши...
Не знам какво му става newsm78
При това много добре знае, че не трябва, защото като му казах, че няма да го гушна ако не ходи на гърнето, се стрелна натам като ракета и както ги мих 8 пъти днес пак намери какво да свърши вътре само и само да го гушна
Някой има ли подобен проблем?
То вярно че нямам много време за него, ама чак да не му обръщам внимание.....

# 169
  • В светлината на слънцето
Ехааа, какви новини само...
Сладкиш, честито! Леко да мине, още по-леко да се появи, а гледането - да е само пей сърце и любов!  bouquet  bouquet  bouquet

Ние, тоест аз и мъжа ми се прибрахме преди няколко часа. Зоопаркът остана с майка ми на село, но има и подкрепление от леля ми и чичо ми. Иначе гледането, по-точно казано опазването е направо мисия невъзможна.  Crazy Ще ходим да си ги прибираме в края на седмицата и като се върнем и си донеса апарата, ще пусна и малко снимков материал.
Сега само да пожелая на всички болнички бързо оздравяване и повече никакви болести!  Hug Hug Hug
И още веднъж на всички малки и големи рожденици, които пропуснах тия дни - да са живи и здрави, и много, много усмихнати, обичани и щастливи!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 170
Добро утро!

Честит Рожден Ден на Мирослав и Александър! Нека растат здрави, усмихнати и много щастливи деца!

Ребусче
-наистина младежа ти създава главоболия. Според мен реагирай така, все едно нищо не се е случило, бъди мила с него и го гушкай повече. Зная, че може би си го направила това, но и може би Ванко минава през някакъв период и му е необходимо време. Дано бързо се справите с тази неприятност!  Hug

# 171
  • ГОре на черешата...
Благодаря за красивите пожелания Hug!

Честито на вчерашните и днешните рожденници - да растат най-щастливите деца!

# 172
Здрасти Мами Hug

Два дни нямах нет и съм изпуснала толкова много празници........

Честити Рожденни и Именни дни на всичките ни мами  bouquetА на порастващите ни августинчета желая много здраве,щастливо детство и сбъднати мечти Hug

Ирка,мила-Честито и на вас.Желая Ви много любов,разбирателство и дълъг семеен живот  bouquetЧакаме и снимки вече Heart Eyes

Мегита-великолепна торта-БРАВО.Аз моята ще я творя утре,да видим какво ще излезе.

Или,прочетох лоша новина.Дано му няма нищо на Яни Praynig

Ребусче,много неприятно.Ивон имаше период е който ми правеше на пук,когато и излизаха кучешките зъби.Избиха и край-забрави за ината.дано и при вас да е период и то по-кратък,че си представям какво ти е на нервите ooooh!

Лу,добре дошли.Ще си починете малко без торнадата.Саши оправи ли се напълно?

Ние сме добре.Ивон вече няма търпение да и дойде РД и ми е поръчала на тортата да има калинки и скакалец ShockedОт къде го измисли това незнам,амаще трябва да изпълнявам.Май се очертава да са и малко деца,че някой ги хвана гадният вирус,ама колкото-толкова,поне ще е по-спокойно.

Ами това е от нас.Допис Heart Eyes

# 173
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ! МНОГО КЪСМЕТ, ВЕСЕЛИ ИГРИ И УСМИХНАТИ ДНИ ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ!

Ади, Сашунко е вече добре. Оправи теглото и е пак див колкото за трима.
И аз искам вече да гледам сватбени снимки.  Heart Eyes

# 174
Честит празник на днешните рожденници.Много здраве и много усмивки.

И аз започнах приготовленията за р. д. като днес поръчах тортите -нали сме с два празника в яслата и в къщи.

# 175
  • София
Здравейте  Hug.

Честит рожден ден на Мирослав и Александър!
Да са здрави и усмихнати baloni!

Рожденият ден на хлапето мина горе долу добре, защото на девойката много и се насъбра толкова партита в един ден. С бабите и дядовците беше добре, но после в детския клуб много стрес, много нещо ooooh!. 1/3 от времето ми вися или на ръцете или седеше при мен. Какво беше това чудо не знам Thinking. И друг път е ходила на детски РД и никога е правила такива номера, но вчера се изложи. Вечерта пък едва заспа, а през нощта се буди към 5 - 6 пъти и всеки път с рев Tired.
Ето и снимки от вчерашният ден. Не са с добро качество, защото фотоапарата ни нещо се разваля, но каквито такива Laughing.

http://bebobebo.snimka.bg/children/rojden-den-na-ani-16-08-09.411723.14235989

# 176
Добро утро и от нас
Ние вече сме си в София,свърши ни  морското царството  Cry
http://www.facebook.com/album.php?aid=2025932&id=1524949109&l=2c64fd0140 -морски снимки,и малко коремче Laughing
http://www.facebook.com/album.php?aid=2027472&id=1524949109&l=28cca12f35 - и от Рд-то ако не съм пуснала/ забравила съм вече/
 Ние си дойдохме малко болни. Марти беше с бронхит, но вече е доста добре остана някаква кашлица ,но до края на седмицата мисля и тя да е изчезнала.Но аз съм по зле, не исках нищо да вземам и ето го резултата за малко да не направя пневмония.Сега се налага да пия антибиотик,малко ми е притеснено ,но док каза че вече имам оформена плацента и нямало страшно newsm78
На патерици да поздравя бившите рожденици,много здраве и усмивки им желая
А сега и на настоящите здраво и щастливо детство!!!
 Много хубави снимки видях и пораснали дечица,ех вече не са бебета. А като заговорих за бебета Честито на Сладкиш!!!! EFP preggo Кога ти е термина?
 Лулу как е вашата кака? Минават ли и белезите?
 Хайде лек ден на всички

# 177
Добро утро!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА НА ИВАН НА МИРА! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И МНОГО УСМИХНАТ!
Валеске-добре сте се завърнали! Снимките са чудесни! Стискам палци бързо да се оправите с Марти, много неприятно, но явно при всички деца на морето се случват непредвидими проблемчета. Що се отнася до теб, след като доктора е преценил, че можеш да вземаш антибиотик след като няма друг вариант, довери му се! Изпращаме ви с Перси много прегръдки!
Марти-сладурски снимки! Да, при децата доста бързо се натрупват емоциите и това ги изморява, изнервя и ги прави хаотични. Важното, е че сте си изкарали купонджийски.

Ние си имаме още една цицина на челото, предходната вече мина, но сега имаме друга, дано да мине до четвъртък. Иначе сме добре, по цял ден сме на разходки.
Хубав ден на всички!

# 178
Марти много сладки дечицата  Heart Eyes Гледам на партито много батковци има сред гостите, сигурно са приятелчета на Дани  Heart Eyes Много сладки снимки  Hug

Валеске, и вашите снимки са страхотни  Hug а коремчето верно е мъничко още  Heart Eyes Как си ти, как минава бременеенето? Марти разбира ли като му разказваш, че ще става батко? Какво е новото бебче?

При нас няма нищо ново, Неди на ясла аз по задачки..не се спирам у нас  Crazy Къде задачка, къде кафенце с приятелки, абе не се оплаквам  Party Flutter

# 179
 Аз говоря ама ,кой ме разбира:))Прави номера само,сяда ми на корема и вика" мачкам бебето"-щурчо.... Иначе мерси че питаш не се оплаквам нямам проблеми,леко карам даже още не ми е натежало. Качила съм 2кг от началото на бременността. На 02.09 съм на феталнаморфология и тогава със  сигурност ще кажат какво ще е./дано е мома fingerscrossed/

Общи условия

Активация на акаунт