АВГУСТинската дружина за втори път рожден ден има!

• 17 241
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАН! ДА РАСТЕ ГОЛЯМО И СИЛНО МОМЧЕ!

Valeske, кремчето е наистина вълшебно. Белегът видимо намаля и взе да се заличава.  Peace Имаш голяяямо черпене, да знаеш.  Grinning Снимката със спящия Марти на леглото ми е фаворит.  Heart Eyes Стискам палци да се оправите и двамата бързо.

# 181
  • София
Честит рожден ден на Иван!
Да е здрав и да расте весело и щастливо детенце!

valeske , бързо да оздравявате и двамата Praynig. Ще стискаме палци бебето да е мома fingerscrossed.
Пиванова, и с цицинка и без Перси си е сладур и ще си изкара страхотен РД Grinning.
Фетица, наистина на партито имаше много батковци, но така е, когато моите приятелки се жениха и раждаха деца, аз се размотавах и се чудих да си сменям ли гаджето и ли не. В последствие го смених, де  Mr. Green. И затова разликата между най - малкото хлапе - Аничка и най - голямото е 6 години ooooh!.

И при нас няма нищо интересно. Мен ме е налегнало еднообразието и се чудя какво да правя за да си разнообразявам ежедневието, но с тия хлапета нищо не мога да предприема Whistling.

Днес Дани ме пита: "Мамо, ти нали си момиче."
Казвам му: "Да, защо?"
А той ми изтърсва: "А защо само момичетата могат да мият чинии."  hahaha
Казвам му: "Миличък, нещо си се объркал. Това, че не си виждал момчетата да мият чинии (визирах баща му), не означава, че не могат."

# 182
  • вкъщи
Лулу кое е това крем4е,моля те кажи го и на нас,4е на брадата белега се вижда доста.На устната по4ти не ли4и,но....
valeske дано бебенцето е моми4енце  Peace

# 183
Добър вечер!!!

Валеске,Марти,страхотни снимки.
Валеске-коремчето найстина почти не ти личи.Дано караш така лекичко и до края HugАз направо не си представям как ще се оправям като забременея-Ивон постоянно иска да я гвдигам,като се успиваме ме рита нон -стоп в корема,абе изобщоооооооо ooooh!

Марти и Ивон е същото мрънкяло-превъзбуди ли се и край.Ето днес следобед я пратих с майка ми на вън.Седяха 3 часа,върна се,обаче аз още не бях приключила с тортата и понеже беше преуморена и аз нямаше как да я гушна веднага и рееееееееев ooooh!Голямо е мрънкяло.

Тортата стана прилична,само дето едвам я прибрах  в хладилника,че Ивон искаше да я разкости на момента- да си била вземела скакалеца и калинката Laughing

Ето снимка да я видите:
http://avgustki.snimka.bg/baby/bebe-ivon-na-adi.165490.14265260
http://avgustki.snimka.bg/baby/bebe-ivon-na-adi.165490.14265270

Извинявам се за качеството,обаче снимките са от хладилника Blush

# 184
Лелка, кремчето ми го донесе Валеске. Иначе го приготвя някаква жена от Костинброд. Абе като се поразговорихме с мамите от площадката пред блока ни и се оказа, че половината от тях го знаят и даже си го имат у дома. Оказа се много известно в София, но явно човек го научава чак като му опре ножа до кокала. Иначе наистина е страхотно. Незнам дали съм правила снимки в близък план на Теди преди и сега, но ако има ще пусна да се види разликата.
Ади, тортата е чудесна.  Peace А за вкусното хич и не искам да гадая, че ако се замисля още малко и ще хвана метрото към Люлин. Mr. Green Твоите цветове обаче са далеч по-чисти. Аз усетих при мен какъв е проблема. Правя марципан "Варна" от онзи - варения, и като основа се получава не бял, а малко кремав - абе като сурово тесто точно. И оттам не при всички бои цветовете се получават чисти. Конкретно при студените цветове - като синьо и зелено, малко помътняват. Иначе моите боички са много хубави - дадоха ми ги преди време директно от сладкарски цех и даже миналата година с тях шарихме великденските яйца. Нищо де, другият път ще опитам един друг вариант, пък може и да стане по-добре. А ти с какво правиш покритието? Айдееее, оспамих темата. Embarassed

# 185
Правя покритието по мързеливият начин-с едни бонбони,дето все не им запомням правилното име Embarassedама нали все нямам време.....3 часа не ми стигнаха да я направя.Трябва вече да правя тортата сутринта и следобед да се занимавам само с покритието,ама това за следващата.Иначе и техният цвят е жълтеникав,а сега са пуснали и зеленикави.Моите бои хич не струват,обаче не знам от къде да взема други newsm78
Айде,да не си сама в спама Joy

# 186
  • София
Честит рожден ден на Ивето  Heart Eyes
Да расте здрава и много щастлива! Hug

Ади,тортата е страхотна  Crazy Partyвкуса ще опитаме като дойдем  bowuu Mr. Green

# 187
Днес е моя ред да ви почерпя за порасналото си момче.

Честит рожден ден на Ивон.Много здраве и много усмивки.

# 188
  • вкъщи
Честит рожден ден на Ивон и Ицко!
Пожелавам им да растат здрави,умни,много щастливи и да имат безкраен късмет в живота!
А тортата на Ивон е страхотна,все едно е от най -скъпата сладкарница  bouquet
Браво на мама,мен хи4 не ме бива по тези неща.

# 189
Мами,днес моето съкровище става на 2 год.Пожелавам си да ни е здрава,много усмихната и да има най-безгрижното дество Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Черпя с тортичката,собствено производство:
http://avgustki.snimka.bg/baby/bebe-ivon-na-adi.165490.14270964

Честито и на Ицко и Дидка-питка  bouquetМного здрави,усмихнати и обичани да са  bouquet

Яна,весело изкарване на празника. Hug

Димяни,ама ти точно 00 ч. си ни честитила-БЛАГОДАРЯ Heart EyesЧакаме ви следобед.

Оказа се,че ще сме в доста ограничен състав,май само 3 деца,но колкото- толкова,поне ще е по-спокойно.

Лек ден за сега Hug

# 190
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден на днешните августинчета! Да растат здрави, палави и щастливи!

# 191
Честит рожден ден на Ивон!
Да е жива, здрава и винаги засмяна. newsm59 newsm67  Gift

# 192
Добро утро!

Честит Рожден Ден на всички наши рожденници: Ивон, Александър, Христо и Дидка Питка!
Пожелавам на всички много здраве и щастие!

Ади-тортата е великолепна! Пожелавам един истински празник изпълнен с много радости, детски смях и позитивни емоции!

# 193
  • София
Честит рожден ден и на Александър, Христо и Дидка Питка!  Heart Eyes
Да са много здрави и щастливи! Hug  bouquet

Ади,дебнех да е точно 00,00  Heart Eyes  bouquet Hug
Следобяд ще се видим  Party

# 194
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВОН, ИЦКО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДНЕШНИ РОЖДЕНИЦИ! МИЛИ ДЕЦА, БЪДЕТЕ УСМИХНАТИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО, МНОГО ОБИЧАНИ!

Общи условия

Активация на акаунт