АВГУСТинската дружина за втори път рожден ден има!

• 17 251
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден, Марти! Бъди много щастлив, здрав и усмихнат! Ния, весел празник!

# 271
Честит рожден ден на Марти,Ния весел празник Hug

# 272
Честит рожден ден на Марти,Ния весел празник Hug
Честито и от мен.  bouquet
Вале, честит ти рожденик и на теб( с малко закъснение Embarassed).Да ти е жив, здрав и много да те радва.

# 273
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ! ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ ДА ПОЛУЧИ ПРЕКРАСНИ ПОДАРЪЦИ И МНОГО ОБИЧ ОТ МАМА И ТАТИ!

ДА ЧЕСТИТЯ И ОТМИНАЛИТЕ РОЖДЕНИ ДНИ НА ПОРАСНАЛИТЕ НИ СЛЪНЦА!

Морска, много хубаво тържество сте имали. А ти си направо прекрасна с тази рокля!  Peace
Яна, не успях да видя клипчето, ще пробвам довечера от вкъщи.  Heart Eyes
Анаморф, страхотни снимки и много морско настроение.  Hug А ти направо блестиш като вече омъжена жена. Този блясък в очите дали няма да донесе на Алекс братче или сестричка? Heart Eyes

Момичета, много благодаря за хубавите пожелания за ЧРД-то ми.  Hug Hug Hug Трогнахте ми наистина. Ние снощи се прибрахме от село вече всички вкупом. Тия дни ще кача малко снимки да видите какви са ги вършили диванетата там. Mr. Green
Сега да пожелая хубава седмица на всички. Hug

# 274
Честит рожден ден на Марти.Много здраве ,много щастие и много подаръци.Ния весел празник.

# 275
                   Привет!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ!Бъди много щастлив, здрав и усмихнат! Ния, весел празник!

newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2 newsm18 newsm59 Tada hbday bdbaloni happy bd baloni baloni

анаморф --Страхотни снимки!Изглеждаш Страхотно! newsm10 smile3521 smile3521 smile3521 smile3501 smile3501

Отивам да полегна докато малките спинкат!До скоро.................

# 276
  • София
Честит рожден ден на Марти!
Да расте здраво и усмихнато дете! baloni

Морска, рожденникът е много хубав и порастнал Peace.
Яна, истински се забавлявах с твоите хлапета Joy.
Ира, снимките са страхотни и всички изглеждате много щастливи Grinning. Ще чакам с нетърпение и снимките от сватбата.

# 277
Благодаря ви момичета отново Blush

# 278
Чести рожден ден на Андриан.Много здраве и щастливо детство.

# 279
Честит Рожден Ден на Адриан!Да расте послушен ,много здрав и много много щастлив!
  bigdance2  cook newsm59 baloni dance  Мариетка ,Весел празник! newsm51
Яна ,сладурите ти са страхотни!Определено е голяма веселба вкъщи! Joy
Анаморф ,Честито мила!Бъдете винаги влюбени! 1dating Two Hearts txtloves С нетърпение очаквам сватбените снимки!Като те гледам колко си фина с розовото потниче ,дерзая да те видя с булчнската рокля! newsm53
Сладкишче ,Честита Радост!Лека бременност и прекрасен сладкиш през април за Кал да донесе синьото щъркелче! stork-boy preggo  ylinfant Прегръщам те силно!Страшно се зарадвах за теб!
Морска , Flutter Изглеждаш супер и си тооолкова нежна на снимките.Да ти е много здрав Теди и все такъв строен и усмихнат да расте! Heart Eyes Хомеопатията доказа ли ефекта си?
Пиванова ,и вие разбрах сте имали доста неприятен инцидент ,в най-неподходящия момент!Скоро научих ,че "Сатурновата дупка" има вина за това.Няколко дни ,преди и след рождения ден нямаме особен късмет и самочувствие ,точно ,заради това.Или просто си намираме успокоение и извинение с нея. Mr. Green Надявам се Перси вече може да се храни и е забравил неприятния инцидент. Simple Smile
Аз все още не мога да се оттърся от припадъка на Лъчо! Cry

# 280
  • ГОре на черешата...
Добро утро!

Яна, Кроки, благодаря ви, изненадахте ме рано-рано Hug!

Ето, почерпете се за здравето на моят по-малък принц:

# 281
  • Пловдив
Добро утро.
Честит втори рожден ден на Андриан.Желаем му здраве,весели игри и слънчеви усмивки.
Мариета,честит ви празник.

# 282
Мариета,да ти е жив и здрав Андриан,аз очаквам истинската торта за рожденика Grinning Heart Eyes

# 283
  • Видин
Мариета, честит ти рожденник! Много здраве и щастие, всичко друго си идва само.
Скромна почерпка, макар и със закъснение за рождения ден на прекрасното ми вече 2 годишно момче. Просълзиха ме пожеланията ви. Толкова време вече сме заедно, и макар да не ви познавам лично, ви чувствам ужасно близки. Това за сега, че още оправям вкъщи, а и днес чакам гости.

# 284
  • вкъщи
Честит рожден ден на Андриан!
Нека расте здраво,силно,весело и щастливо мом4е!

Честит рожден  ден и на Марти!
Пожелавам му здраве,безкрайно щастливо детство и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт