По полянки и морета ЮЛЧЕТА пекат дупета

• 10 613
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
Бути,4естито ти завърнал се мъж.Възхи6тавам ти се,за6тото ние с моя не сме се делили за пове4е от 2 дена.

4естито на вси4ки именници  Hug

Деси,4естити ти християн4ета !Като гледам голям рев е паднал,но после 6те му е толкова сме6но като порасне  Mr. Green Много сте сладки .

# 271
  • София,
Честит имен ден на всички с прекрасното име Мария!   bouquet

ДЕси честити ти християнчета Hug

БУти честито ти МЪЖ, много да му се радваш! Wink
И аз силно ти се възхищавам, как се справяш сама ooooh!, аз не бих могла мисля, не ми се е налагало де, или поне не за повече от няколко дни, знам че ти е страшно трудно и те подкрепям!

# 272
Честито на всички празнуващи!   bouquet
Никола се събуди с болки в корема и повърна.Притеснено ми е,не е ял нищо особено.Банан и баничка.Сигурно е някой вирус,макар че се надявам да е кратко неразположение.Сега ще му дам натриев цитрат като се събуди,какво друго се правеше освен диета?

# 273
  • Sofia
Честито и от мен на именниците!

Много ви благодаря за пожеланията, наистина падна голям рев, то се вижда и на някои снимки, че към финала вече цялата група е напълно изтощена. Църквата е силистренската, родителите ми живеят там, а кръстницата е сестра ми и наистина всички твърдят че по външност доста си приличаме, само ние двете сме на друго мнение  Grinning  BOOTY (честит ти завърнал се мъж, много да му се радваш) чете както винаги много внимателно  Mr. Green само дето понякога аз пиша така че и сама не се разбирам. А това за прежалването беше във връзка с Господари на ефира, преди месец и аз се бях заканила до там да стигна, защото живеем в абсурдна държава, където на никой за нищо не му пука. Е сега пак се ядосвам, Мати излетя днес за Германия, заедно с родителите ми и племенника ми. Плащаме за децата нормални билети, а те ги настанили в някакви бебешки седалки(за каквито аз за първи път чувам) защото не сме били на летището два часа предварително.  Twisted Evil  Не знам каква връзка има това, според мен сметката е проста, имат 100 места продават 100 билета и колко часа преди полета съм там би трябвало да им е все тая, стига да е в рамките на разрешеното. И сега естествено ще им спретна луд скандал (а в това много ме бива   Twisted Evil  ) само да ми вдигнат сладурите от България Ер, защото от 30мин всичките им оператори са заети   #2gunfire  Ако не друго поне така се освобождавам от отрицателната си енергия и поизнервям някои друг, да не съм само аз нервираната. Хайде отдавна не се бях оплаквала тук   Sunglasses
марисса  детската стая ни я прави наш близък мебелист, работи страхотно, в час е на всякакви варианти и предлага неща за които сам човек не би се сетил, но ако ти е спешно не ти върши работа, за сега е в провинцията зает с по голяма поръчка. Но иначе препоръчвам с две ръце. А сайт си няма, но ако се стигне до там ще те поканя на гости, ние сме му подвижна реклама, 80 % от нещата в къщи са от него и работи на разумни цени, наскоро ни се наложи да поръчаме при друг, защото не ни се чакаше и въпреки че и той е добър и цените нямат нищо общо. Пак казвам ако не ти е супер належащо ще ти дам координати, ако решиш да се срещнете, било то и само информативно.
Абе само аз пиша май по толкова много, а не съм от най приказливите, все става предълго, сори   bouquet  и хубав ден на всички.

А и за моята идея за вечерна среща никой нищо не написа, хайде де   Naughty аз ли съм единствения ентусиаст?
Е налага се да допиша, Яна аз слагам свещички против повръщане, но не Вомитосхил защото при нас не действат, а Вомакур. Децата се измъчиха малко след кръщенето и само те оправиха положението. А на Макс му се размина пу пу, зощото само докато почна да си показва корема че го боли(вече си знаехме за какво става дума, големите нали се изредиха преди него) му сложих една и до там приключи при него. Но това е само ЛМ знам че ти даваш хомеопатия, обаче тези вируса са толкова коварни, а за дребосъците направо са страшни   ooooh! .

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 16:27 от mds

# 274
Цитат
Сега ще му дам натриев цитрат като се събуди,какво друго се правеше освен диета?
Янче, на мен Мангъров ми каза за повръщането хидратин алфа (за възстановяване на минералния баланс) и диета от солети и обикновени бисквити, за да не обърне в разстройство. Нямам спомен дали и още нещо давах, но със сигурност помня, че не се изказа ласкаво за сиропа натриев цитрат

Деси, не ми е спешно и ще съм ти много благодарна за координатите  Hug за билетите, нямам думи, просят си го скандала

# 275
  • София,
Яна и аз не съм доволна особено от натриевия цитрат, колкото пъти съм го давала на ВЕРоника никога не е помогнал, а свещичките са добри, аз съм слагала от ВОмитусхила, хомеопатични са и можеш да ги слагаш неограничено, но съм сигурна, че и след първата още положението ще различно. Стискам палци да се оправи бързо НИкола и да нямате проблеми.  Praynig
Деси а ти не се тревожи, като ти е на сърце си го кажи/напиши/, нали за това сме тук Wink да се изслушваме, /изчитаме/ и най вече да се съветваме. Искаш ли помощ за България Ер Mr. Green, ей сега ще звънна на зълвата тя има гооляяяям опит с тях и с повечето компании, колко си е комуникирала с тях. #Cussing out НО това наистина си е голямо безобразие, а и ми е чудно откъде са ги намерили тия бебешки седалки,   newsm78 аз поне не съм виждала досега Thinking

Мариска ти как си, наред ли е вече всичко? Стискам палци! Peace

Аз още не съм успяла да попрочета назад темите, но тук рядко ми остава време изобщо за компа, а и рядко интернета е редовен, понякога ми струва доста нерви, та и аз тази седмица ще се разправям тук с едни  Sick айде да не казвам какви #Cussing out

Иначе ние си изкарахме на морето много хубаво, Яна градчето като цяло ми хареса, само дето прехваления парк с палмите не е нищо особено, палмите им са доста проскубани, но явно са се постарали хората де. КУриозът беше с Вероника - та да питам има ли друго малко юлче, което обожава водата, но да си умира от страх от вълните и изобщо от огромното количество вода. ПОвярвайте ми ВЕроника не искаше да се доближи до нея, а като се опитам на сила да я вкарам опищяваше плажа и хората кой знае какво си помисляха newsm78, за сметка на това пък от басейнчето дето го мъкнехме на плажа неможех да я извадя Mr. Green. ЩЕ пусна и снимки, но по нататък, че тук нямам нито кабел, нито успявам да сваля снимките, като се приберем вСОфия.
ЗА РД мен не ме бройте Tired,  мисля да поостана още малко с децата тук, въпреки че Вероника ми направи поредния пристъп още последния ден като си тръгнахме от морето, но се справяме за сега и тук, даже вече се оправя. ЩЕ си поседим тук на въздух, колкото може повече, а и баба им е в отпуск и да им се порадва на спокойствие, пък и аз да си почина малко Mr. Green
ох стига, че и аз прекалявам, сори Blush

# 276
  • София
Деси, честити ти християнчета! И аз мисля, че не си приличате толкова много със сестра ти. Сигурно защото и аз имам сестра и даже ни питат понякога дали сме близначки, а според нас не си приличаме чак толкова много. Детската и на мен ми хареса и ще се обадя, като ни дойде времето, но това едва ли ще е скоро.

Бути, честит ти мъж, много да си се радвате!

Честит празник на всички, които празнуват на днешния ден!

Ние сме в Долна баня, в един комплекс с басейн - "Калина". Днес пристигнахме, засега ни харесва много, наели сме си със сестрата на Христо една къщичка с две спални, хол и кухня, децата спят, аз - в бг-мама, идилия  Laughing

И аз съм за женската среща,нали пропуснах предишната, та да наваксам  Mr. Green.

# 277
Честит празник на всички именици! Много го обичам днешния ден Heart Eyes
Честити християнчета на Деси! Красиви синове имаш, Деска Heart Eyes А аз харесах не само детската, банята е страхотна!
Честито на Буути Laughing
Бих дошла на вечерна среща с голямо удоволствие. След като ще изпусна рождения ден, поне с тази ще се утеша. Аз съм карала варицела и не съм заразна.
Днес ходихме до св. Мина. Много ми беше хубаво там. Не мислех за нищо. Дели се държа добре.
На мен Вомитосхил много ми помага. Веднъж и Дели го оправих само с един прием. Янче, дано бързо се оправи Никола Praynig
Айка, приятно изкарване!

# 278
Добро утро  Hug
Честит имен ден на всички, които празнуваха вчера   bouquet
И да ви пожелая хубав почивен ден  Hug

# 279
Цитат
Мариска ти как си, наред ли е вече всичко? Стискам палци!

Дани, добре съм, благодаря, че попита. В петък бях на лекар и отлепването е намаляло от сантиметър и 2 мм на няколко мм, бебчо си отговаря на седмицата, правеше някакви акробатики  Heart Eyes. Докторът каза още поне месец вкъщи, защото докато има отлепване, има и риск. Във вторник съм на БХС, стискайте палци  Praynig

много ми е скучно вече вкъщи. Дори интернета и сериалите са ми скучни. На всичкото отгоре и детето почти не се заседява вкъщи и ми липсва - идва си да яде и спи на обяд и после като се събуди, Десо го извежда и чак вечерта се прибират, когато му е време за лягане. От друга страна пък като се случа да е повечко вкъщи ми измисля нонстоп задачи и не ме оставя да лежа...угодия няма

Янче, как е Никола днес?

# 280
Здравейте!
Никола е по-добре днес,на диета е.Снощи повърна още два пъти,аз сложих свещички и мина в разтройство,но спа спокойно и днес засега ни е повръщал,ни другото.
Чувам,че и други деца са прихванали тоя вирус и траел три дни,дано да е така и да се оправи бързо.Много се притеснявам по пясъчника и градинките да не лапне нещо отровно,да не прихване някоя зараза,но ровичкането и цапането е неизбежно.

# 281
здравейте момичета
Ние сме все още в Созопол,времето е чудесно, не е прекалено топло като миналият път.Ева не я мажа с нищо слънцезащитно и е заприличала на цигане Laughing
Няма да гласувам защото и двете дати са ми удобни, също и часът PeaceЗа вечерна среща съм ЗА с двете ръце Hug
Янче, бързо оправяне на Никола Praynig
Чао  Heart Eyes

# 282
  • София,
kami27 да покажеш някоя снимка на "цигането" Mr. Green, много се радвам, че пас сте успели да отидете, и на мен ми се ходи, но едва ли ще ни огрее Sad. А ВЕроника почти не и личи, че е ходила на море, тя все под чадъра стоеше, но аз не съм я карала, тя не се отлепяше от мен Mr. Green, аз и занеса играчките и хавлийката по настрани на слънчице, тя след малко си вземе хавлийката изтръска си я върху някой и все до главата ми гледа да поседне, и то не на пясъка, а все на моята възглавничка Joy, да не говорим, че изпадаше в началото в някакъв ужас като и се полепи пясъка по ръцете и като стъпва боса върху него, после свикна де Sick

Мариска радвам се, че си добре, но щом лекарят ти е казал да се пазиш най добре го послушай. Със сигурност знам какво ти е и как тая скука те тормози, но това е по добрия вариант, а и ще си отпочинеш, че като дойде бебенцето ще имаш нужда от всичките си сили. Стискам палци за БХС, всичко ще е наред.

Яна  Hug Hug за теб и малкия болник, дано се оправи, наистина има някакъв летен вирус, ние като се прибрахме от морето някои от дечицата дето бяхме с тях пипнаха него, но повечето пипнаха някакъв грипен, с болки в гърлото и силна хрема. Вероника нали е с много слаб организам го изкара първа, после го пипнах аз, сега и баба и, а от днес и баща и. Mr. Green Ама аз като им говорех да не се навират в нея, кой да слуша. Peace
Деси и аз няма да коментирам повече, наистина сте страхотно семейство, а момчетата ти са прекрасни  Hug Желая Ви много щастие и разбирателство! Hug

# 283
  • Sofia
ДД

добре че съм по упорита  Twisted Evil  посъбрахме се желаещи и за вечерна среща  Sunglasses  Яна ти нищо не написа, но сега не ти е и до това. Като се оправи Никола(а той да оздравява много бързо - така му кажи) пиши кога и как ще можеш, аз предложих да е след РД, а и преди това май няма кога да стане, докато се организираме..... Аз ще мога без значение какъв ден, само трябва по рано да предупредя Станислав за да се организира съответната вечер да е изцяло на разположение на Макс  Mr. Green . В краен случай ще моля бавачката.
Мариска на теб позволено ли ти е да посещаваш вечерни срещи? Против скука мога да ти препоръчам този сайт - www.chitanka.info Аз сега препрочитам една книга която си бях купила преди доста година, дадох я на някого да я чете(не помня на кой)книгата повече не се върна при мен , а не е преиздавана.
Ками не се стърпявам, извинявай предварително   Embarassed  не е хубаво с нищо да не я мажеш Евичка, и след плаж е хубаво да ползваш нещо хидратиращо. Ясно ми е, че тези неща не ги чуваш за първи път, но и аз като бабите по площадките, дето без да ги питаш съветват   Rolling Eyes

Дани Макс въпреки цялата си лудост все пак проявява достатъчно разум да стои далеч от дълбоки води, страх си го е, мен пък ме радва това.

# 284
Деси, злато си с това сайтче  Hug

Ками, чакай и аз да те нахокам като бабите сега - взимай нещо слънцезащитно и започвай мазането. Дерматолозите въобще не препоръчват деца до 3 години да се излагат на слънце, какво остава да не са защитени с кремче. Ти като я мажеш не я пазиш само от изгаряне, това е по-малката беля (въпреки че пак след години може да доведе до голяма), пазиш я от рак на кожата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт