По полянки и морета ЮЛЧЕТА пекат дупета

• 10 616
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
Марти,тва дето го изпитваш-скуката,противоречивите емоции(ни така,ни инъче).Е,аз съм така от много време.Даже сега майка е тука и просто се чудя как  да я използвам докрая на месеца и ненамирам как,а и не ми се прави нищо.На кино да идем нестава щото съм гледала всички филми вече на компа,не ми се пазарува,по лекари не ми се ходи.А бе ей така съм се пуснала по течението.Изпълнявам си човешките задължения ден след ден и в момента съм в някакъв застой.До края на годината съм решила нищо да не предприемам просто.
Деси,страхотни сте на кръщенето!Мъжете в бяло,а вие като самодиви край тях!Честити християнчета!
За срещите ще намеря начин.Притеснявам се за общия рожден ден,че няма да се получи.Няма смисъл да чакаме повече и трябва да запазваме.

# 286
  • София
Деси, този сайт наистина е много ценен!

Яна, вомакур свещички наистина действат добре. Дано вече не ви трябва.

# 287
Марти,Деси   Hugние стоим на плажа докъм 11.00,почти всеки ден е облачно и затова не я мажа,следобяд й слагам само на рамената.Знам че трябва да се маже,ама и тя не ми дава ,казва че слънцето е слабо Laughing
Хайде отиваме да хапнем и на плаж за последно Sunglasses

# 288
  • София
ДД
не помня дали ви се оплаках, но сега ще го направя.
след като се върнахме от морето, може би някъде към 28-30 юли, коки лееекинко почна да подкашля. ходихме при педи, а след седмица- и при масларски, и двамата казаха че има задна хрема, че са му чисти гърдите и да си допие каквото му е изписано и това е.
такааа. обаче той продължава и досега. миналата седмица ходиха ицо и коки при друг лекар че нашата нямаше, и жената след обстойни въпроси и преглед казва същото задна хрема няма страшно и изписа друг вид сироп и капки.
е да ама той си кашля
изпихме 2та вида сиропи, изкапахме 2та вида капки за нос и пак така.
днес ицо е с него следобед на лекар, вече не знам и аз какво да правя.
от вчера го слагаме на инхалатора само с физ. разтвор, внушавам ли си или не ама буха по-малко, но пак си буха де....
ето това е, оплаках се, ако на някой му хрумва идея, нека я сподели, аз се изчерпах вече, а и коки никога не е имал задна хрема.... Confused

дописвам- за детския РД отпадаме ние, в неделя на коки братовчед му ще му се празнува РД-то и няма да можем най-вероятно. не знам от колко часа е... ако е през деня а не вечерта, може и да успеем за 2та РД  Simple Smile

дописвам пак, че току що преглеждайки пресата открих новина за бургазлии и района
ха честито ви нова болница, да се ползва само родилното отделение пожелавам!!!!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=386755
 Peace

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 11:25 от elpet

# 289
Ками, ултравиолетовите лъчи за съжаление минават през облаците  Peace

Ели, единственото, което ми хрумва е да направите профил при класически хомеопат. Задната хрема е опасна, очевидно тези лекарства не помагат. Знам, че хомеопатията лекува задна хрема, защото моят ми го е казвал  Peace Стискам му палци на Коки бързо да пребори сополките

# 290
  • Бургас
ха честито ви нова болница, да се ползва само родилното отделение пожелавам!!!!
Ооо, благодарим, ама третото ще почака да ми се падне джакпота, дето ми е обещан и тогава  Mr. Green

Коки да се оправя вече.

# 291
  • София
Ели, единственото, което ми хрумва е да направите профил при класически хомеопат. Задната хрема е опасна, очевидно тези лекарства не помагат. Знам, че хомеопатията лекува задна хрема, защото моят ми го е казвал  Peace Стискам му палци на Коки бързо да пребори сополките
мерси мартенце  Hug
само че, там е работата, коки няма никакви сополи, ама изобщо.
аз затова се чудя каква е тази задна хрема, като няма външен израз, нали е хрема?!
не разбирам Thinking

# 292
  • София,
Привет Hug
Ели не се тревожи за Коки, ще се оправи, а опцията с инхалатора е много добра - прави му инхалации една седмица три - четири пъти в деня и то само с физиологичен разтвор и ще видиш, че ще се оправи и то без никакви лекарства. А задната хрема наистина е много коварна и аз като Мариска съм сигурна, че с хомеопатия има по голям шанс да се оттървете от нея. Моят Ицко ми прави такива състояние, понякога. Какво представлява задната хрема, това са едни гъсти секрети, които се стичат назад в гърлото и много дразнят, от там идва и кашлицата, те неизтичат напред през носа, виждат се в гърлото като се отвори хубаво устата на детето, затова винаги се изписва сироп за кашлица и някакви капки, но и аз съм останала с впечатление, че не се лекува така. Аз баткото го лекувам с едни билкови хапчета - Геломиртол мисля че се казваха, но незнам за Коки дали стават, май е още малък. Иначе наистина се лекува трудно и е упорито, Ицко ми се е влачел с месеци, ту кашля, ту спира, но наистина секрет напред няма, само назад и кашля най вече докато спи направо, се дави,  Crossing Arms. Успех и дано бързо се справите с проблема. Ако имаш възможност се допитай наистина и до хомеопат. Прегледай тук във форума мисля че имаше една темичка за задната хрема, там има много хубави съвети от бабините рецепти Wink
Ками приятен Ви плаж за последно Blush и лек път. Днес и мойта зълва се прибират от морето и ще ни дойдат на гости да ни видят, Вероника цяла сутрин виси на вратата и ги чака Flutter

# 293
Ели, няма, нали  е задна  Wink много хубаво го е описала Дани какво представлява задната хрема, точно това, че секретът не се изкарва навън като при нормалната хрема, а се стича надолу е опасното. Стискам палци да намериш точното лечение  Praynig

# 294
Ако няма да има общт рожден ден в неделя 23 август,аз предлагам да има женска среща тогава.От 19.30 ч. в Бялото.Който може да идва,аз и Вики ще сме там.  Peace

# 295
  • София
Привет.

Понеже заговорихте за задна хрема, та и аз да си кажа притеснението. Доста често Виктор е с такава хрема, водих го на пулмолог заради непрестанната кашлица по време на сън. Направихме кръвни изследвания. Алергичен ринит, който преминава в лека форма на астма.  Sad Сега ще пие Сингюлер една година. Ако се повлияе, ще сложим и последният Пентаксим, който пък отлагаме много дълго. Без него няма ясла, а аз септември съм на работа. Confused
Изобщо ми едно объркано.

Лек ден.

# 296
  • София,
Ува много съжалявам, че и вие сте на сингюлер Confused. Не е страшно, но все пак си е лекарство, надявам се да има ефект. При нас има, но явно не е голям, щом стигнахме и до Фликсотид Tired. Ние сме със средно тежка форма на астма и то бронхиална, така поне пише в ТЕЛКА ooooh!. А Вие при кой пулмолог ходихте, при др. Куфарджиева или при друг.

Сетих се и нещо друго за задната хрема, хубаво е да се пие и противоалергичен сироп - Кларитин, Зиртек, Ксизал или нещо от този сорт, той отбъбва лигавиците и помага за спирането или по точното за образуването на много секрет. Naughty
Ели сетих се да те питам, скоро правила ли си от капките на Улевинов, с тях нестава ли? newsm78 При нас поне много помагаха за задната хрема, съдържат поне няколко противоалергични съставки, както и малко АБ, което изчиства лигавицата. Пиши после какво е казал поредният лекар по въпроса. МОга да ти дам координати на др. Улевинов ако искаш в белодробната клиника да го заведете при него, аз съм много доволна, той е специалист УНГ. Пиши на лични ако искаш Hug ЩЕ се радвам да помогна.
Ува и на теб също, ако имаш въпроси относно сингюлера питай, има и тема за дечицата с астма в здравния, има страшно полезни неща, ако искаш погледни в нея Hug
Момичета съжалявам, че си пропилях младите години с две глупави висши образования, а не отидох да уча медицина, Blush сега съм половин доктор, но без диплома Wink Joy
Онзи ден казах на доктора кой антибиотик да ни изпише Mr. Green, щото той незнаеше Sick

# 297
 Привет wavey
Чета ви отвреме навреме, но все не стигам до публикация  Grinning Много хубави снимки разгледах; честити християнчета на Деси (и аз съм фенка на детската ви стая Wink )
Честито на патерица на имениците  Hug
Гери я оставихме в Сандански, много се радвам, че в края на лятото ще е там, поне за 2-3 седмици, хапва си домашни плодове и зеленчуци, разхожда се  на чист въздух  Flutter Баба й ми е обещала да свали памперса за този период, но до този момент ефект никакъв  Laughing

Ува, кураж, дано Вики се повлияе добре  Hug Бързо оздравяване и на Коки и Никола  Hug
Дани, радвам се, че Вероничка вече е по-добре; и чакаме морски снимки Wink
Марти, стискам палци за прегледа утре; всичко ще е наред Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 21:28 от Gerundi

# 298
Добър вечер!
Ели, дано бързо намерите решение на този проблем със задната хрема.
Аз май тези дни ще водя Дели на хомеопатката, защото много си пипа нослето. Подозирам, че е от слънчевата алергия. Често сумти все едно му е запушено, абе дразни го. Някое друго детенце пипа ли си нослето така? Малко тъп въпрос Embarassed
Другото, което исках да попитам е, вашите дечица по колко пъти горе доле пишкат на ден. Дели днес пишка в 9 сутринта и после чак в 8 вечерта Shocked След това преди лягане в 10 още веднъж. По принцип му се събират по 4 пишкания, но тези два дни все така. Пие си вода, сокове и от мен доста си сръбва Laughing Но защо така, не знам. Малко се притеснявам.
Аз съм за среща в неделя.
Днес цял ден изкарахме на Владая. Дели е толкова щастлив там. Яде и спи по много. Играе си на двора, има и дечица.
Ками, толкова е хубаво, че Гери има такава възможност да седи на чист въздух.
И ние сега си мислим за още една почивка някъде, но се чудим море или планина. На мен много не ми се пътува, единствено заради Дели. Ще видим Rolling Eyes

# 299
  • Асеновград
Ужасно много ми се ходи на море за още поне 2-3 дена , то повече няма и да можем да отделим , но и това не знам дали ще стане.

Здравейте , аз ви чета редовно , напоследък нещо музата за писане ми се е изпарила.Иначе сме добре , продължаваме да се борим с памперса , малката нужда я усвоихме , но с голямата ни е много трудно , затова всяка вечер пера гащи , но упорито не слагам памперс.Виждате ли , все около това ми се въртят проблемите , ей за това не пиша.

Честити християнчета на Деси   bouquet !

Ели , дано Коки се оправи бързо  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт