Стискам му палци на Коки бързо да пребори сополките
Стискам му палци на Коки бързо да пребори сополките 

. Успех и дано бързо се справите с проблема. Ако имаш възможност се допитай наистина и до хомеопат. Прегледай тук във форума мисля че имаше една темичка за задната хрема, там има много хубави съвети от бабините рецепти 
и лек път. Днес и мойта зълва се прибират от морето и ще ни дойдат на гости да ни видят, Вероника цяла сутрин виси на вратата и ги чака
Сега ще пие Сингюлер една година. Ако се повлияе, ще сложим и последният Пентаксим, който пък отлагаме много дълго. Без него няма ясла, а аз септември съм на работа.
. Ние сме със средно тежка форма на астма и то бронхиална, така поне пише в ТЕЛКА
. А Вие при кой пулмолог ходихте, при др. Куфарджиева или при друг.
При нас поне много помагаха за задната хрема, съдържат поне няколко противоалергични съставки, както и малко АБ, което изчиства лигавицата. Пиши после какво е казал поредният лекар по въпроса. МОга да ти дам координати на др. Улевинов ако искаш в белодробната клиника да го заведете при него, аз съм много доволна, той е специалист УНГ. Пиши на лични ако искаш
ЩЕ се радвам да помогна.
сега съм половин доктор, но без диплома

Много хубави снимки разгледах; честити християнчета на Деси (и аз съм фенка на детската ви стая
)
Баба й ми е обещала да свали памперса за този период, но до този момент ефект никакъв
Бързо оздравяване и на Коки и Никола 

!
.Препоръчани теми