По полянки и морета ЮЛЧЕТА пекат дупета

• 10 616
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Пиша набързо, че съм на зор.  Tired

За РД не съм гласувала още, но са ми удобни всички изброени варианти. Мога и в неделя и в петък.
И аз много се смях за живачния термомеър вчера.  Laughing И в болниците вече са електронни.

# 256
  • София
ДД
Тъкмо стегнах багажа за да идем при свеки за събота и неделя и компа сдуха,вътре документи важни ама дрябва да попълвам още и не съм архивирала.Зъня на майстора ами донесиго днес че излизам в отпуска ooooh! сега мъж ми ще го носи да извади нужния докумен само а след 10 дни ще го прави преинсталирането.Добре че имаме и преносим дано не ми изиграе лоша шега и той.
До сега все сме пътували когато децата им е време за спане обаче този път неможахме какво ме чака незнам,нервен мъж и двама дерящи е в колата,а то е и магистрала няма къде да спреш,оплаках се.Стискайте палци да са кротки.
Ще пиша като се приберем живот и здраве в неделя

# 257
Ох,за яслата е моми4ета тази урина.И без това не са излезли вси4ките изследвания и в понеделник пак 6те го мъ4а.Ло6ото е ,4е сутрин пи6ка само ,докато ака и двете не6та ги прави едновременно и до обяд изоб6то не пи6ка.А май не може урина от предния ден ,нали  newsm78
Мился след обяд да ходим до педито,4е от понеделник е отпуска,а пи6лето не му е съвсем отлепено и в4ера като дръпнах пове4е и вика,4е го боли и днес пак вика,4е боли и взех да се притеснявам.

# 258
Иве, зареди се със солети и една торба играчки и книжки. При нас това спасява положението  Peace

# 259
  • София
Помага ама 30-40 мин а това е само докато злезнем от София,не че плевен е далече но....Сега и прогнозите за утре гледах дъжд ако вали там хич незнам какво ще ги правя те не искат в къщата да стоят. #Crazy

# 260
Иве,
Не се притеснявай и на нас скоро ни се наложи да го караме Коцето, след като се е наспал. Ставаше въпрос за 1 час път с много завои, помогнаха солетките, песнички и зяпане на интересни неща през прозореца - много приятно ни изненада момчето, само дето му стана малко лошо накрая, но като си слязохме от колата бързо се свести.

Лек път пожелавам!

# 261
Здравейте
Незнам от кога не съм писала ,но съм в къщи чистих основно а сега стягам багаж за морето в неделя живот и здраве тръгваме .
Иве пожелавам ти лек път и дано са послушни момчетата .
При нас положението с махането на пампераса е следното спи на обяд и вечер с памперс ,а през деня е без но категорично отказва да си каже и трябва да го дебна в противен случаи идва да съобщи че на килима (който вече замина в казана ) или на парката имало локва. Crazy

# 262
  • Sofia
ДД

ние от понеделник сме си в София, но до сега само попрочитах(май току що измислих нова дума  Mr. Green ) от време на време. Вие обаче последните дни намалихте темпото та сега успявам да се включа.
Да докладвам имаме си вече две християнчета у дома, на 01.08 ни беше кръщенето, Макс беше мнооооого крив, т.е. недоспал и ме изтощи още преди да сме започнали, дра се като за последно, освен това 20 човека се опитваха да го успокоят, докато не викнах, защото той така се дразни още повече. Но като цяло мина страхотно, след това имаше и хапване и пийване за гостите, децата се налудуваха, а имаше и по големи които прекрасно се справиха с дивия звяр, така че и аз отдъхнах малко. Страхотни снимки имаме въпреки всичко, на които се вижда, че тримата мъже са прясно изкарали шарка и колко можем да сме криви и сърдити, но здраве да е, след години ще са хубав спомен. На снимките са и племенниците ми и сестра ми и зет ми, за пояснение само.
http://mdsg.snimka.bg/?album;aid=389916 
Репортажа за живака и аз не съм го гледала, но аз си чета тук, затова и не гледам новини   Mr. Green
За РД имам предложение, или по точно като мине, следващите дни да си направим една вечерна срещичка без деца, какво ще кажете. Защото не съм сигурна дали ще дойда, а и да дойда не знам дали ще вляза, последната среща при Мая си я изкарах тичайки по площадките  ooooh!
bubulechkata  не може от предния ден, а и съвет не ми хрумва, Макс успешно се изпишква в тези лепящите, сега не се сещам как се казваха.
BOOTY  ако ти е важно ще трябва да се прежалиш, и аз бях пред подобна дилема, но ми се размина за щастие. Но съм голям инат и щях да го направя, колкото и да не ми се изкаше.

# 263
Хей Мds честити ти християнчета ,но това не е ли църквата в Силстра.

# 264
  • София
деси, честити две християнчета и от мен!   bouquet
ангел-хранител да бди над тях!
за църквата щях да питам и аз къде е, понеже не ми се струва да е в софия, но и за кръстницата, вие роднини ли сте, много си приличате? ако се бъркам и не е кръснтицата имам предвид дамата с лилава рокля  Grinning

# 265
  • Варна
Деси, честити ти християнчета   bouquet Да са ти живи и здрави! Аз като черна станция, ама тя е писала, че това е сестра и.Наистина много си приличат двете  LaughingИ на мен църквата ми прилича на тази в Силистра /май беше споменала преди време , че има близки там  newsm78/ така, че твърде възможно. И аз съм в чуденка за кръщенето и го умувам кога точно да го направим.
Може да ми честитите Laughing Имам си вече мъж  hahahaВърна се по живо по здраво. А аз се чувствам все едно се събуждам от зимен сън  Confused
Деси, за какво да се прежаля нещо не разбрах, сори  Blush

# 266

Момичета, почерпете се за наше здраве с Мимко. Днес сме именици. Чувала съм, че на този ден празнуват само момичета, но понеже е кръстен на баба си и си му празнувам Simple Smile
Мими, честит празник и на теб. Да си здрава и щастлива и все така всеотдайна  Hug   bouquet

# 267
  • Бургас
честито на всички именници, да сте живи и здрави и много усмихнати

# 268
Честит имен ден на всички Марии! Да носят с достойнство това име!  bouquet

Mds, много красиво семейство сте, а ти с тази рокличка приличаш на ученичка - пу, пу!

Booty, честит ти мъж. Знам какво ти е. Моята най-добра приятелка е женена за капитан и кажи речи сама си отгледа децата. Много е борбена, а отскоро се преместиха да живеят във Варна. Може пък да се окаже, че се и познавате. Не знам, по някои неща много ми напомняш за нея и за това ти симпатизирам. Hug

Весел уикенд на всички!

# 269
Бути, на теб първа ще ти честитя  Laughing   bouquet

Честит имен ден на всички, които празнуват! Много щастие и любов!

Деси, честити ти християнчета! Наистина сте много хубаво семейство  Hug Силно се интересувам от детската ви стая. Откъде е купена, по поръчка ли е?Имаш ли сайт на фирмата?

Общи условия

Активация на акаунт