По полянки и морета ЮЛЧЕТА пекат дупета

• 10 620
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Привет и от нас.
От два, три дни сме се завърнали, но едва днес сядам на компа. Ще ви попрочета и ще пиша /когато мога/.
Мярнах само за живака - чувала съм за брашното и много дълго проветряване. Peace Никога не съм го пробвала /дано не ми се и налага, което ме подсеща, че и аз съм увила единственият живачен екземпляр в много хартия и е време да го изхвърля/. Само че не мисля, че е редно да се изхвърля в кофите за боклук, а не съм запозната къде. newsm78

До скоро.

# 241
  • София
Мая  Hug нямаше кой да ни прибира от Смехурко и за това не съм звъняла иначе и двамата се сещат за теб "Маа"аз питам при кака Мая ли искаш и те Да.
Утре отиваме на село и ще си дойдем в неделя а в пон.живот и здраве към Велинград.
Ува права си не се изхвърлят в кофите има фирма която ги визма и ги кара в Германия в някакъв спец.завод.За сега хем го носиш хем си плащаш  Laughing българска работа.Това се отнася и за всякакви осветителни тела.

# 242
  • София
Само че не мисля, че е редно да се изхвърля в кофите за боклук, а не съм запозната къде.
в битовите термометри се използва така наречения метален живак и при него има опасност само ако се вдишват парите му с години наред, или ако има продължителен пряк контакт с кожата. освен това съдържанието му в един термометър е толкова малко, че не виждам никаква опасност да се изхвърли в кофа за боклук, да търся фирма посред нощ ми се струва несериозно, още повече че и аз не зная къде, нито съм чувала че има такива Rolling Eyes

# 243
  • Варна
Добър вечер!
Хайде сега признайте си коя от вас се обади в Нова Тв,  Laughingче направиха такъв подробен репортаж в новините тази вечер  за живачните термометри и за това къде да се изхвърля живака при счупване  Mr. Green Mr. Green
Добре дошли на Ува  Hug

# 244
 Joy Joy не знам коя се обади, аз до днес мислех, че четат само в Клюкарника ( особено темата "Кого видях днес"). Провверено е, след публикация там до 2 дни се появява в пресата  Laughing

# 245
  • София
 Joy Не съм аз.  Grinning Изпуснала съм репортажа, дано го повторят в късните новини. Моето си беше чисто разсъждение за все още здравия ни живачен термометър, къде да го изхвърля.

# 246
  • София
ха, и аз съм изпуснала, ще видя дали ще го повторят.

В нашия парк днес монтираха едни метални кутии с хартиени пликчета вътре, в които собствениците на кучета да изхвърлят изпражненията им. Много приятно съм изненадана. Остана собствениците на кучета да използват торбичките, а който и да ги поставя, да ги зарежда редовно.

Марти, много благодаря за пластилина на Giotto, супер е, от един час си играя с него, лошото е, че Кая ми смесва цветовете, които съм си направила  Joy

# 247
Добро утро!
До кога важи анкетата?Трябва да решим и да запазим клуб защото остава седмица и напълно е възможно да е заета гласуваната дата или час.Поне успокоителното е,че има 6 гласували,още 3 мами са на почивка,но казаха че могат да дойдат-към 10 ще се съберем.

# 248
В репортажа на НТВ общо взето повториха това, което написа Рокси, казаха обаче, че мястото може да се измие с препарат. Изхвърлянето на живачни термометри в НИКАКЪВ случай да не става в кофите Peace

# 249
ДУ!
Минавам да ви про4ета ,при нас няма ни6то ново,все о6те няма пробив за урината и ве4е се отказвам  Tired Все си мисля,4е няма да умрат без тази проба. Ина4е странното ,което е ,4е Марти се оказа с отрицателна кръвна група,аз съм с положителна,зна4и мъжо е "- " .
И аз веднъж с4упих термометър и педито каза да събера пар4етата с влажна кърпа или хляб и да измия с препарат.Не съм ръсила със сяра.

# 250
  • София
Хайде сега признайте си коя от вас се обади в Нова Тв,  Laughingче направиха такъв подробен репортаж в новините тази вечер  за живачните термометри и за това къде да се изхвърля живака при счупване  Mr. Green Mr. Green
хахаха и аз си помислих същото бути,  Grinning снощи излизахме и точно се оправяхме и бяхме пуснали по нова новините и хоп този репортаж много смешно ми стана  Laughing Laughing Laughing
но от друга страна тъпото е че казаха не хвърляйте в боклука, но не казаха къде другаде да се хвърля....  Rolling Eyes
бубулечката а за каквто ти е урината сега, не разбрах? на коки не са му искали за 2те годинки, последно за яслата давахме миналата година и май докато беше болен давахме зимата 1 път. newsm78 в смисъл ако можете да минете без това може би е по-добре Hug
коки да се похваля се справя с пампата през деня, за мометна оставяме само памперсите за спане наобед и вечер...тях не знам дали ще успеем тази година да махнем но и дрогото е прогрес.  Mr. Green пишка навън прав, вкъщи в гърнето и си казва Heart Eyes

# 251
  • Варна
Ами оказа се, че никой в тая държава не знае какво трябва да се прави.Призоваха , който знае да им се обади  Mr. GreenНай се изкефих на отговора на институциите, ами пуснете ни запитване в писмен вид, а пък ние можем и да ви отговорим до две седмици  Joy
Буболече, ако е за ясла урината не може без. За всичко останало, може и да не се притесняваш. Peace
И Нелия напредва с памперса  Heart Eyes Вкъщи е абсолютно без и досега няма нито едно поражение- повече от две седмици.Навън и го слагам, ама щото не мога да събера сили, иначе смятам , че и там ще се справи.
Все се каня да кажа нещо. Нали се сещате дето бях писала, че пуснах жалба до кмета във връзка с едно необезопасено и много опасно място в центъра на Варна. Вече три писма получавам препоръчани в които едва ли не ми благодарят за съдействието и ми обещават, че всичко ще се оправи, а сега на 20.08 стават 2 месеца и ни вопъл ни стон. Замислям се за Господари на ефира, ама хич не ми се става медийна звезда  Thinking

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 10:59 от BOOTY

# 252
  • София
бути, навън даже стана по-лесно, аз също бях много притеснена, но ицо каза че това са го "оттренирали" за няколко дни без проблем Peace

# 253
  • Варна
бути, навън даже стана по-лесно, аз също бях много притеснена, но ицо каза че това са го "оттренирали" за няколко дни без проблем Peace
Аз се притеснявам, защото си мисля, че тя прави единствено връзка "голо дупе-пиш-гърне"  LaughingИмам чувството, че ако е с гащички и си играе без да вижда гърнето наоколо ще оклепаме хубавата работа. Просто събирам смелост и другата седмица ще пробвам  Hug

# 254
ДД
Анкетата съм я пуснала до 19 - че да има някакво време за реакция Wink
Ние нямаме живачен термометър вкъщи, но ми беше полезно да прочета как  се реагира в такъв случай, че никой от нещо не е застрахован  Peace
Бути ще се справите и навън  Hug
Хубав слънчев ден на всички   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт