Май 2005- Тема 128

• 25 279
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Красии, не за първи път се учудвам на себе си колко съм ужасяващо разсеяна, да не кажа тъпа. Снощи точно минута след като си тръгнахте от кръчмата в Белащица, се сетих, че бременната жена, дето почти не блъснах в тоалетната и детенцето, което си играеше с Наско, това сте ти и Веси. Направо умрях от срам после, че не съм ви познала. Съжалявам. Много ни похвалиха кюфтетата в това кръчме и снощи с тези приятели отидохме там  специално, за да ядем кюфтета. Наистина бяха уникални.  Heart Eyes
А кръчмата не беше ли в Брестник???
Защото аз в Белащица не съм ходила скоро, а на заведение там въобще  Sunglasses
А ако е така и сте били в Брестник вече е друго  Simple Smile
Катка, Веси наистина върви слаба и висока, няма на кой да се метне, че баща и даже е нямал необходимите кг за първи клас  Simple Smile

# 121
  • София
Хихи, представям си един ден как така ще се обясняваме, като се сгаджосат дечурлята ни.  Mr. Green

Вале, това с пълната упойка направо...ужас...

Голяма мъка ми е това със зъбките...и двете ми дечица имат ужасно черни зъби. И като гледам другите как не им ги мият или го правят небрежно...още повече ми се скофтя.

Кате, кефи се, бре...обича да ходи на ДГ. Само аз имам проблем с нея, защото много започва да ми отговаря и се държи лошо с Павката. Но..за 10-15мин влиза в релси. Днес в магазина иска това, иска онова... и накрая си изпроси едни бонбони, но продължи да иска...и накрая ми заяви лигаво "мамоооо, ти нищо не ми даваш"  Shocked Ауу...така ли...никакви бонбони днес...утре. Ама, моля те, ама защо, ама незнам какво...Ахх...още ми кипва. За утре съм му казала, че сам ще си прави закуската, защото аз нали не давам, та няма да му дам.
Битовизми, какво да ви кажа повече  Crazy

# 122
Krasoni, много сладичко коремче имаш пу, пу, пу. Веси е голяма сладурана с другото девойче са като сестрички.

Кате, много инициативна майка си, браво. Аз ще чакам тази година предложението на нашата градина и после ще му мисля, че миналата малките не ги занимаваха.

За зъболекаря, аз водих веднъж Марти, но беше рев и тръшкане. Отвори си устата само в коридора, жената не знам какво видя, но толкова даде детето.

Така, така сега хванахме Рени, пила ли е много или е объркала кръчмите? Казвай си докато е време.

# 123
Мина и днешната визита при зъболекаря-вече зъбките на Иса са здрави /чукам на дърво/....трябвало през 3 мес. да си водим децата профилактично при зъболекар......братовчед ми /живее в САЩ/ ми казва, че при тях масово се правят зъбките на малки деца с пълна упойка.....
В тази връзка попитам давате ли на мъниците флуорни таблетки?

Краси, расте тумбачето......много хубави снимки.....

# 124
Ей взехте вече по кръчмите да се сблъсквате не в градинките.... личи си че са ни големи децата. Ние по този повод изкарахме наистина почиваща почивка...даже успях да лежа на плаща  Party . Иначе с постоянното "искам" се оправяме някак. Най-често като заиска повече от едно минавам с номера че може да получи само едно да избере сам... добре че все още се спира на най-шареното, а не на най-скъпото   Grinning .

Валя бравос че минахте зъбните проблеми. Като каза профилактичен преглед - трябва и ние да отидем - преди година може би сме ходили. А миенето на зъбите - мием ги но по веднъж на ден.

Диана и и ние сме 18 кг на тази височина, ако не беше и по-висок. В диапазона 17-18 седи вече една година. Защо голяма драма с Павката и яслата? Може и бързо да свикне. В градината на Любака ли ще ходи или? Ние понеделнишки сме на това "мероприятие" - за сега няма търпение, от както сме се върнали от морето всеки ден пита колко още остава до понеделник за да отиде на градина. Дано не почнем и този сезон с рев и вкопчване в мен, че ще ни е трета година да влиза по този начин сутрин.... При нас до 15 септември все още са сборни групи, но поне ще си е в неговата стая.

Хубав слънчев ден!

# 125
Вале, така е расте тумбачето и си прави вълнички редовно  Wink
За миенето на зъбите и ние ги мием веднъж на ден, водила съм я веднъж да я види зъболекар преди месец, че нещо си беше внушила, че я боли зъб и лекаря каза, че всичко е ОК и са и доста здрави и бели за сега, дано да не се метне на мен.
Kremenchen другото дете е на кумовете което е с месец по голямо.
Мерси за комплиментите на всички Ви  Hug

# 126
Радвам се,че всички сте добре, Ники е добре, при баща си е.

# 127
Здравейте!

Вали ще тръгва на градина от 15-ти септември.В градината им в момента тече голям ремонт. Laughing

Красони, много хубави снимки! Hug
Вале, радвам се, че сте минали зъбните проблеми.
Вали си мие зъбите по веднъж на ден, но не съм го водила на зъболекар.То и аз откога не съм ходила..... newsm78 Embarassed

Хубави почивни дни! Hug

# 128
Да се включа и аз за зъбките.
Данчо си ги мие и сутрин и вечер,но на преглед още не съм го водила.Замислила съм такова мероприятие,да видим кога ще стане Rolling Eyes
От понеделник Данчо ще е  в нова детска градина и съм леко притеснена.Ако не му хареса,дали ще почне да ми върти номера.Отказах се от частната след две години и половина ходене.А колкото до мерките и теглилките виждат ми се слабички и нисички вашите ,що така, newsm78 Вчера Даката го мери  неговата докторка-114см и 21кг.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 15:04 от Дидка - питка

# 129
Дидка, не слабичка, ами направо щека е Иса-давам точни мерки-119см и 18 килца Rolling Eyes....

Живот и здраве и Иса от октомври ще е ученичка-ще посещава 1 група на езикова школа по 3 часа на ден, като един месец ще е първа, а следващия втора смяна....да видим как ще се адаптираме....

Успешен понеделник на тръгващите на градинка!

# 130
Krasoni чудесни морски снимки, наистина пораснало коремче, това му е работата де Wink

Вале браво на Иса, като чуя за пълна упойка и тръпки ме побиват, ние го преживяхме това с 3-та сливица, по скоро за  излизането от нея не ми се сеща...

Ние изкарахме една седмица ДГ, имаме се нова учителка от друга група се мести при нас, но пък Криси я хареса , а и тя е била учителка на нашия батко така че наш човек  Wink

Мерките на Криса са 112/16кг. (слабички сме) Wink

спокойна съботна вечер от нас!

# 131
лелеее, вашите деца са много пораснали, Миша е 105 см и е 16 кг. Но тя няма на кого да се метне висока Wink

# 132
Ники също мие зъбки сутрин и вечер,мерките са 116,18 кг.
Ще трагне на градина тези дни,че ни казаха че трябва пак да правим чревните изследвания,че не е посещавала градината 2 ,5 месеца!

# 133
  • Bristol
Ей, как знаете тегло и височина на децата. Аз нито на сина знам, нито на щерката  Embarassed

Миналата година водих Ели на профилактика при зъболекар, тази година пак. Зъбите, за сега, ги мие само вечер, преди лягане.

От сряда тръгва на училище  Crazy Униформата е купена и приготвена, тя много се кефи, че ще е ученичка и че има униформа Wink Първите 4 седмици ще ходи на по половин ден, за да свикнели. След това учителките щели да преценят кои деца да минат на пълен ден и кои да поизчакат още малко. В момента се опитвам да я науча някоя и друга българска буква и как да си пише името на БГ, но малко се бърка с латиницата. Много вероятно в училището пък да се бърка с кирилицата. Предупредих учителката за това, да не я мисли за глупава  Laughing

# 134
Привет и от нас,
ние вчера се върнахме - Теа изкара 8 дни на море, баща й малко повече, а аз направих една сложна комбинация от командировка и уикенди на морето. Теа тръгна болна, там прокашля, а точно като й е минало, хванала стомашен вирус, който аз заварих към края му. Затова се изкъпа точно веднъж за тези 8 дни, но това е, явно тази година така е трябвало да бъде - малко море, малко почивка, догодина - да си пожелаем повече.
От днес всички се адаптираме...

Говорите за мерки и теглилки - Теа е около 106-107 см., 16 кг.

Общи условия

Активация на акаунт