Май 2005- Тема 128

• 25 271
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
  • Bristol
Аз бях на концерта на Мадона,беше много яко,но някакси не стана шоуто което очаквах.
Какво не ти хареса? Мои познати само суперлативи ръсят  Crazy
Феичка мои приятели от Албена се завърнаха с някакви коли в коремче на детенце.
Почти всяка година хващаме някакво стомашно-чревно разстройство от морето  Confused

# 106
  • София
На мен концерта ми хареса, Мадона си е Мадона! Как не се умори да се раздава 2 часа. и е толкова красива. Шоуто беше невероятно. Аз през повечето време стоях леко вцепенена, че я виждам наживо.
Голяма блъсканица беше в голдън съркъла. Няколко пъти някакви ентусиасти се опитваха уж да се придвижат нанякъде па застават пред мен - направо бях готова на бой  Mr. Green

# 107
Ей Гуш, Ками направо ви завидях тайно, сигурно е било уникално, тя е страхотна жена (Мадона де) Wink

Аз след едно уж "леко" ремонтче което приключи днес  съм на работа утре  Confused, кога мина тази отпуска така и не усетих, Криси е на градинка от първи, тя има още ден почивка Flutter

На снимките на Ема и Ники виждам едни страхотни госпожици Hug

успешна седмица от мен!

# 108

Коя болница така те вкара в паралелна реалност? Аз мислех че сте в детско белодробно в МА дето е зад майчин дом?

Въобще не можахме да стигнем до София тогава. Бяхме решили да ходим в Токуда, един приятел ни свърза с лекарка там, обаче преди да се запътим, минахме през личната лекарка да го види и тя установи, че вече има признаци на белодробна недостатъчност, едвам дишаше горкия. И нас ни достраша да пътуваме до София, та леко-леко и в пернишката болница Crazy Аз там раждах, обаче родилното отделение е на светлинни години от детското, просто няма такъв ужас. Crazy

Валя, за зъбите питаш, малко със закъснение, но от сърце Wink Мъжът ми каза, че може да се намажат кариесите със сребърен нитрат. Но това не е решение, а само временно замазване на проблема. Най-добре е да се почистят кариесите и да се пломбират зъбите. Обикновено мазането със сребърен нитрат се прави при деца, които имат меланодонтия - всичките им зъби са с кариеси и просто няма как да се почистят.

# 109
Fairy, благодаря Hug! Ще ги правим зъбките, няма как-днес говорих и с анестезиолога-планирани сме за вторник....дано лесно намерим клиниката....

# 110
  • София
Забавлението с доматите и на мен ми изглежда забавно, само да не е вкъщи де.

Честити празници на всички, които пропуснах.

Днес ми е първи раб. ден след отпуск и ми е доста неработно.
Не можахме да отидем на Банско в Катарино (много го хвалят), защото моята свекърва почина.
Но после отидохме на море в гръцко и много ми хареса - много море имат начи, край няма.

Мадона беше велика. Аз съм почитател на рок музиката, но Мадона ме изкефи много. Такова шоу не бях виждала. Хем предварително бях гледала концерта вкъщи и пак много ми хареса. Наистина си заслужава славата Мадона. И аз като Гуш гледах и не вярвах на очите си, че я виждам отблизо.

# 111
Здравейте момичета.
Ние вчера се завърнахме от морето, изкарахме една седмица добра почивка, Веси беше много послушна и страшно щастлива.
Добре дошли на всички позагубили се  Hug
Феъри радвам се, че всичко е минало и Косето вече е добре.
Много хубави снимки разгледах на Ема и Ники, аз ще се отчета по късно, че още се качват.
Валя кофти това с кариесите, стискам палци всичко да мине добре  Hug
Лек ден на всички

# 112
Не концерта беше уникален,ама публиката....но аз сам очарована,кактоказа Гуш Мадона си е Мадона!

# 113
Добро утро!

Как сте?

Станислава от вчера е гимнастичка bowuu Много е щастлива, да видим докога. Имаше едно момиченце, слабичко и русичко, и моята се развика "Мааагиии" Laughing Обаче се оказа, че не е тя.

Гуш, не мога да ти разгледам снимките, забивам Confused
advise, моите съболезнования.
За Катарино съм чувала колкото хубави, толкова и лоши неща.

Какво става със Сиска? Последно ставаше дума за нова работа и сватба newsm78

# 114
Добро утро!

Кате, браво на гимнастичката, във вашата детска градина много рано са открили свободно избирателните. При нас още всичко е в застой.

Благородно завиждам на всички присъствали на концерта на Мадона. Аз много исках да отида, но с бебето в корема не става.

След 2 дни влизам в деветия месец, почти не остана вече. Марти е на детска градина от 1.09 и с нетърпение очаква бебето, само че не сме успели още да го преместим в неговата стая, но се надявам до тогава, някак си да се нагласят нещата от самосебе си.

# 115
  • София
Леле, Кременчен...кога каза, че си бременна, кога дойде време да раждаш...успех и леко раждане!

Адвайс, съжалявам за загубата.

Вале, казвай какво стана?

Ние см едобре, Любака от днес е на ДГ. Отиде с голям мерак, пък ще видим.
След 15-ти ще пускам и Павката на ясла...ужас. От сега си знам, че ще е голяма драма.

Вчера ходихме на консултация и двамата са почти еднакви  Simple Smile Любака е 105см, 18кг, а Павката е 14кг, 88см. За двегодишна разлика е много малко Simple Smile

# 116
Kremenchen, то не останало-леко раждане ти желая!
Кате, честита ти гимнастичка!
Дианка, Павката да не настигне Любачето? Моята мома скоро не съм я мерила, но си мисля, че ще е 120 см., а килцата са твърдо 18 - голяма е клоща....

Цитат
Вале, казвай какво стана?

Ходихме във вторник, упойката и я сложиха мускулно, т.к. не позволи да и поставят абокат /то не, че беше лесно и с мускулната инжекция/ ....за 5 мин. и се унесе, сложих я на зъболекарския стол и ни накараха да излезем за 15 мин....едното зъбче се оказало пулпит и му сложили лекарство и утре в 9 и 30 пак сме в София-процедурата ще е същата....за излизането от упойката направо не ми се пише-утре дано мине по-леко.....а не ме питайте как я удържах 5 часа преди зъболекаря да не яде и да не пие нищо.....
Това, което ме очуди е, че беше пълно с деца, а аз си мислех, че сме единици такива ....

# 117
Валя, дано всичко да мине добре до края  Hug И по малко посещения да имате при зъболекаря  Peace
Kremenchen, значи вече си на финала, стискам силно палци за леко и безпроблемно раждане.
Дианка, добре върви момчето значи, важното е да е жив и здрав, а пък другото ще се нареди.
Кате, какво стана гимнастичката как е?
А сега ето малко снимки и от нас http://community.webshots.com/user/krasi7909204398?vhost=community
Лек ден

# 118
Красии, не за първи път се учудвам на себе си колко съм ужасяващо разсеяна, да не кажа тъпа. Снощи точно минута след като си тръгнахте от кръчмата в Белащица, се сетих, че бременната жена, дето почти не блъснах в тоалетната и детенцето, което си играеше с Наско, това сте ти и Веси. Направо умрях от срам после, че не съм ви познала. Съжалявам. Много ни похвалиха кюфтетата в това кръчме и снощи с тези приятели отидохме там  специално, за да ядем кюфтета. Наистина бяха уникални.  Heart Eyes

Ехее, Дианче, манекенчета са си децата, какво. Наката ми върви слабичък май. Някъде към 15, 5 - 16 кг. е, 102-103 см. Този месец сигурно ще ги мерят и теглят в градинката.

Валя, дано е минало по-леко днес.

Кременче, лека финална права!

# 119
Кременхен, няма такава екстра в градината. Миналата година им ги видяхме извъкласните занимания- мъка! Тази година действах по собствена инициатива.
Лекинко го давай и успех, когато му дойде времето Wink

Красони, много е въодушевена гимнастичката! Дано да е за по-дълго.
Весито е много нежна госпожица!

Рениии, щом е за кюфтета казвайте навреме, ей! Такава информация трябва начаса да се споделя Mr. Green

Диана, Любака мераклия ли е още за градината Laughing

Ох, Валя, чак мен ме втриса от тия зъболекарски истории...Ава въобще не съм я водила на зъболекар, да не говорим моите посещения откога ги отлагам Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт