Май 2005- Тема 128

• 25 263
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Hugsy, и аз съм чувала за това лекарство, но ми казаха, че е за предни зъбки, а тези, които са развалени на Иса ще се сменят чак кън 10-12 год. /на Симона още не са сменени/...дано Феъри се вклчи с по компетентно мнение по въпроса  Praynig
А като четох за новото родилно, все едно ми разказваш за Торакс-така беше когато раждах Иса там /имаше легло и за половинката, а багажа ми при постъпването в болницата беше само мобилния ми тел. и зарядното му,/, радвам се, че отварят врати  такива клиники.....

# 91
Хъгси, радвам се на завръщането ти Simple Smile
Това за  обстановката в болницата е супер, само да не стане "нов бардак със стари к....и", защото доколкото чух няма наплив от сериозни специалисти от други градове да работят там Confused

Приятно ми е да чуя нещо за Иви, дано и тя да пише скоро, липсват красивите муцунки на момичетата й Simple Smile
Феъри, радвам се, че Косето е по-добре и сте у дома! Болничните преживявания са ужасни Confused

Деспина, важното е съумеете да го отпразнувате весело, дори и да сте четиримата!

# 92
  • София
Хъгс, аз в избора си бих се водила по екипа, па ако ще и в гората да раждам дет се вика /моя случай естествено е рисков и няма как така да стане, но принципно говоря/. При мен се оказа стечение на обстоятелствата, че родих в за онова време уж най-хай тек, супер условия болница и бях сам-сама в цялото отделение, на втората вечер дойде хово майче...ама много ми дремеше да ви кажа. Може би хубавото беше това, че Ема си беше при мен през 90% от времето, което в други болници тогава трудно се случваше. 

Кефф, момичета, успях преди малко, в последния момент, да си уредя билет за баба ви Мадона утре.
Ако оцелея след това ще докладвам.
Приемам идеи къде по мене си мога да скрия малък фотоапарат. Mr. Green

# 93
  • Бургас
Щяло да идва някакво светило от София. Професор някакъв с "Г" почваше ама не запомних. А и тези от нашата болница, които ще идат там не са лоши лекари. Нашите, не че са неспособни, ама  им пречи алчноста. Т.е. ако си с връзки и пари изведнъж стават мн загрижени и си спомнят какво са учили. Надявам се, че тези които се местят на новото място са с по-друг манталитет, защото едва ли ще взимат повече пари, от това което им се дава на ръка. Доста деца са "изтъравали" защото не е имало апаратура или лекарства. Като родя, ще споделя впечатления.
Гуш страхотно да си изкараш на концерта. Незнам дали си струва да взимаш фотоапарта. Трябва ти профисионална техника за да снимаш нещо на концерт. Иначе са някакви размазани човечета в далечината Wink

# 94
  • Бургас
малиии аз ся като се разписах нямам спирка Simple Smile Ще взема да видя сигурно има форум "раждащи декември", че и тях да потормозя малко  Laughing

# 95
  • София
малиии аз ся като се разписах нямам спирка Simple Smile Ще взема да видя сигурно има форум "раждащи декември", че и тях да потормозя малко  Laughing

А пиши, пиши! Много ти се радваме. Иначи и в декемвриските си пиши, ама не забравяй родната тема  Laughing
Ние пък чакаме братовчедка за Ема през декември, на съпручето брат му ше се обебва.

Дано наистина колкот хубаво звучи откъм условия тази болница, да има и читави лекари.

Аз съм очарована от Бургас между другото (миналата седмица бях за мъничко там на гости на семейни приятели) много чисто навсякъде, личи си, че хората са тертиплии. Направо ако можех, щях да се преместя там.

# 96
Аз съм очарована от Бургас между другото (миналата седмица бях за мъничко там на гости на семейни приятели) много чисто навсякъде, личи си, че хората са тертиплии. Направо ако можех, щях да се преместя там.

Сигурна ли си, че си била в Бургас? Mr. Green

А като си била в нашия град не ти ли се прииска да ми звъннеш, ей тъй на, да ми споделиш как се радваш на чистите ни улици, примерно, м? Crossing Arms

# 97
  • София

Сигурна ли си, че си била в Бургас? Mr. Green

А като си била в нашия град не ти ли се прииска да ми звъннеш, ей тъй на, да ми споделиш как се радваш на чистите ни улици, примерно, м? Crossing Arms

Ох Кате, мислех си го и много ми се искаше, ама и без това бях много кът с времето. Освен това се оказа, че имам да спретна едно малко проектче, ей така, докато съм на почивка, та се наложи да подосаждам на домакините и да им ползвам нета, щото в тъпия хотел на Влас нямаше.
Следващия път със сигурност ще се чуем и видим ако си на линия!

малко нови снимки от нас

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 19:58 от Гуш

# 98

Следващия път със сигурност ще се чуем и видим ако си на линия!

Очаквам с трепет Laughing

Днес ще водим диването на Аквапарк, че цяло лято мрънка, горкото...

Станислава е станала много проклета. Може и аз да съм виновна, в смисъл методите ми да са предизвикали обратен ефект.  Tired

# 99
  • София

Днес ще водим диването на Аквапарк, че цяло лято мрънка, горкото...

Ние водихме Ема на Аction Aquapark на Сл.Бряг и още в началото малко се поизплаши от пързалките на водния замък и не пожела да се пусне 3ти път. Баща и каза, че си е било страшничко - хем те завърта, хем вътре е тъмно. Иначе на детския басейн се покисна порядъчно, там има 2-3 пързалки подходящи като за нашите чавета.

# 100
Аз бях на концерта на Мадона,беше много яко,но някакси не стана шоуто което очаквах.
Ники е при баба си ,утре ще я взема ,но на градина сме от 7 ми ,че още я ремонтират.

# 101
Ема е уникално дете ,много е порастнала.

# 102
# 103
малко ножи снимки и от мене

# 104
Добрютру от следобедната дрямка на морските.... плис плис моренце тука до ушенце. Ама няма да продължавам, да не дразня слуха на тез, дето не са го посетли.

Феичка мои приятели от Албена се завърнаха с някакви коли в коремче на детенце. Не искам да нарочвам курорта, но за юни и на по-спокойно апелирам.... лошото е че после ще трябва и едно сптемврийско  Sunglasses Sunglasses или поне на мен задължително. Коя болница така те вкара в паралелна реалност? Аз мислех че сте в детско белодробно в МА дето е зад майчин дом?

Нииищо не викате за концерта на Мадона - Ками с две думи само каза.... Гушлева никаква я няма....

Диана забавлението с доматите и бабите ми допадна  Laughing.

Хъгси честито корем!

Хубава неделя.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт