Май 2005- Тема 128

• 25 262
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Здравейте мами Simple Smile
Разстърсих се аз за бебешорски работи и попаднах на форума та викам да надникна да видя как сте. Леко шпионажче Simple Smile Направо невероятно, че почти всички сте още тук. Много се радвам. Пък аз ква съм несериозна Sad Ама и при мен няма кой знае какво да се пише. Румката е златно дете и почти сама се гледа .... Сега е много щастлива, че ще става кака. Аз се притеснявам, че ще имам проблем с нея щото  сега е единствено внуче и получава всичкото внимание и ми се струва, че за нея ще е шок.
Вкъщи сме си и се гледаме, така че сугурно ще драсвам и аз по някой ред ....
 Hug Hug Hug на всички

# 76
Хъгси радвам се ,че сте добре.
Ние вчера бяхме на басейн,изкарахме много весело.Ники беше щастлива защото бяхме с баща и.
Гуш Хайде среща?

# 77

Привет на всички!
Не съм от пишещите...  спокойно може да ме сложите в челната тройка за най-скатаваща се мама  Embarassed
Но за среща съм "за". Та, за кога казахте да активирам бабите?

# 78
Аз мисля кам краиа на месеца ,за да са се варнали всички.
Как са хубавите деца,Мариййче?

# 79
Димана, честито и от мен! Здраве и много радост!

Да кажа и аз за срещата.
Аз тази седмица няма да мога, другата съм в командировка по всяка вероятност.

# 80
и аз искам среща, но днес заминахме за седмица - до десет дена. МОже би към 10ти септември всички ще са на линия?
Феъри, съчувствам ви за преживелиците, но важното е, че се оправяте! Ти си много позитивна  Hug
Дианче, и на мен ми напълни душата споделеното за концерта и пр. отделяне от децата - имам нужда, но не ми стиска, пък и няма финанс точно сега.
Марти се сдоби с ново столче за кола - такова, което ползва коланите на колата. Много сме доволни, радваме му се и разучаваме кое как. Поизръсихме се, но държах да е качествено, че се ползва много години.

Добре изкарахме на морето, децата особено. Важното е, че сме здрави!  Hug Чета ви, но нямам муза за писане! Поздрави и до скоро, ще следя за подробностите за срещата, дано се класирам  Grinning

# 81
  • София
Феъри, лоши работи и дано минават бързо и за последно   bouquet Предполагам е вирусно..както при нас. Прави ми впечатление, че много бебоци ги удря...ужасно наблюдение. Скоро да ни пишеш на кирилица, от вас, с две здрави и усмихнати дечица  Hug

Хъгсиии Simple Smile Брей, че изненади!  Grinning Честито, честито Simple Smile  Не му се шашкай, децата се нагаждат Wink

Наистина ляото мина бързо...но на мен и цялата година ми минава така. Гледам, че от година на година времето ми минава все по-бързо  Crazy

Пожелавам на всички морски да си изкарат добре  Hug

Моите деца са на Кнежа за да можем да свършим това=онова. Изкарват страхотно, което ме кара да съм спокойна. Свеки е доволна, децата също- Любака само казвал колко е супер на Кнежа, а Павката обожавал да настъпва домати и да се хили...което правело бабите щастливи. Представяте ли си сега защо е "супер на Кнежа" ???  Mr. Green

Целувки и до скоро  Hug
За срещичка аз ще сколасам чак септември...евентуално средата-края. Предлагам да изчакаме до тогава  Rolling Eyes

# 82
Признавам си, че чета по диагонал... Феъри, дано се оправя бързо малката душичка. Това последствие от "почивката" ли е? Откъде се взе това чудо?
Хъгси, честита радост и леко!

Диана, какви неща им разрешават, а? Да не започне после вкъщи да ти показва какво може да направи един възрастен щастлив Laughing

Малейна, да му е честито, и ние сме с такова от близо година, на Чико. Нашето е с облегалка. Много е удобно, особено като трябва да се мести от кола в кола - на практика не му трябва монтаж.

И на мен около средата на септември по ми изнася за среща... Без деца или? Вечер след работа, нали? Или събота-неделя...

# 83
Ето ни отново у дома Grinning Вчера ни пуснаха да си ходим, след като контролните изследвания показаха, че е оздравял Косето. Да ви кажа тази една седмица в болницата беше разтърсваща за мен. Просто не мога да повярвам, че е възможно в болницата хлебарките да извират направо, лекарствата да са силно ограничен брой и майките да си предават антипиретици една на друга, санитарките да се държат като цербери, а майките масово да си хранят децата на по 2 м с кисело мляко Shocked 
Установих, че има и друг, паралелен свят Laughing

Благодаря ви за милите думи, аз съм добре,продължавам да уча житейските уроци Laughing

Мартейка, от морето е, да, оказа се след анализ на гърлен секрет, стафилококова инфекция. Ние спорихме с мъжа ми много дали сме я пипнали от ресторанта, където хигиената беше под минимума или от басейна, който не беше виждал хлор през живота си. В крайна сметка след като разбрахме, че е стафилокок, мъжът ми безапелационно даде победата на басейна.
Сега имаме съвсем различно виждане за бъдещите ни морски почивки - само в началото на сезона - юни, и в никакъв  случай в огромни курорти като Албена, където има голям поток от хора.

Хъгси, човек като заседне да бременее вкъщи и внезапно се сеща за форума Laughing Hug Да ни навестяваш по-често Simple Smile

Малейна, честито ви столче, да го ползвате безаварийно.

Дианка, бабите са просто уникални в способностите си да позволяват всякакви неща на внуците ooooh! Laughing

# 84
Ние отидохме до Албена и се върнахме. Много път за 3 дена, но си изкарахме чудесно. От къде ми беше дошъл този прилив на енергия и аз се чудя, правих всичко по много и с лекота, а като се прибрах вкъщи 1-2 дена съм като парцал.
Дианка, ние с твоето свеки ще се окажем почти селски, аз ще водя Митко към Бяла Слатина да полива на баба си градината с доматите, че и на него голям кеф му прави.
Леко бременеене на Hugsy, ще се адаптират каките и батковците, в крайна сметка това беше една и от нашите причини да се решим на второ( малко превъзпитание че капризите край нямат).

# 85
  • Варна
Krisi_80, видя ли само се притесняваше. Радвам се че сте изкарали хубаво.
Fairy, добре че се е оправил Косето и сте се прибрали в къщи. Стоенето в болница действа доста стресиращо и малко приземяващо. Научаваш се че има доста неща без които можеш.
Хъгси, хубаво е да ти види отново при нас човек. Ще се справи каката, а и вие. Само здрави нерви трябват в началото.
Малейна, честито ви столче.
Дианка, важното е че децата са щастливи. А реда е задача на майките не на бабите, за съжаление. Аз оставям майка да ги глези моите и без това ги вижда за две седмици годишно, а и е единствената им баба.
При нас нищо ново. За сега сме в процес на нагаждане с двамата у дома. Нещо съм го забравила как беше и ми се качват на главата.
И да се оплача че сме много нещастни с Детелина. Опитавам се да организирам празнуване на рожденния и ден и удрям на камък. Няма жалаещи да дойдат. Заети били, работа имали. За да не заемъм съботния ден реших че в петък вечерта е най-добре но не стават нещата. Резервирахме маса в заведение, торта поръчахме, нямаме гости.  Cry

# 86
  • Бургас
По повод преживелиците на Fairy в болницата се сетих да споделя. В Бургас отварят нова болница http://www.factor-bs.com/news-10356.html и за сега май само родилното стартира на 28.08. Семир е пуснал запитвания към разни организации с майки кои лекари са най-добрите в цялата страна и смята да ги покани да работят там. Днес планирам да му се обадя да разгледам. И без тва човека вече няколко пъти ме кани. После ще дам инфо от първа ръка Grinning. Разправят, че стаите са с телевизор и интернет и легла за предружител. А като си представя, че като бях в 5 месец с Румката се появи първото 3D в Бургас..... Сега си имаме и 4D пак в негова болница ама в центъра. Минаия месец ходих и ми казаха, че ще имам още една балеринка ама да видим.

# 87
Феъри важното ,че всичко е ок.

# 88
И аз да се включа, че съвсем ви изгубих....

Хъси, радвам се да те "видя" отново тук....леко бременеене!
Деси, питаш ли ме и мен, като на Мони РД е на 9 септември-много е трудно да намерим деца-всички са някъде и тя милата е доста нещастна....
Криси, важното е, че сте си изкарали страхотно....а сега релаксирай...
Fairy, дано вече всичко е зад гърба ви....аз също съм ЗА море през юни /то все така правим де/....

Тези дни не ми беше до писане...накратко да ви разкажа.....Иса има кариеси още от зимата...водила съм я поне 5-6 пъти тук в града ни с мен на зъболекар и е непреклонна-неиска и това е....мин. седмица във вторник и запазих час в София с лазер, ами отвори си устата , почистиха го с лазера и едва успя зъболекарката да сложи лекарство ....в събота пак посетихме столицата, но само излезе, че сме били на разходка-седна на стола и реши, че няма въобще да си отвори устата....как ли не я залъгвахме-не та не....и жената ми даде тел. на една клиника и запазих час за 1 септември .....там ще е пълна упойка и всички ще и ги направят.....само се моля да са на ниво кариеси, за да не и слагат втора упойка....стиснете по един палец всичко да мине нормално....

# 89
  • Бургас
Валя, чувала съм, че ги мажат с някакво лекарство кариесите да не се развиват повече. Мисля че беше през 6 месеца. Така или иначе ще ги сменят зъбките и ако не е е много сериозно положението само ги забавят.
Видях новото родилно във Ветрен. Направо забравих, че съм в България. Simple Smile Има само ВИП и ЛУКС стаи с по 2 легла със завеска м/у тях. Разликата е, че в лукса леглата електронно си ги наместваш и ти дават халат, хавлии, чехли и комплект за баня, а ВИПа само нощница. Интериора е последен писък на модата. Все едно е 5 звезден хотел. Баните .... не ми се излизаше. Апаратура навсякъде и от най модерната. Чесно в някакъв филм попаднах. Навсякъде е пълно с филтри за въздуха, препарати за дезинфекция на ръцете и машини за калцуни. Като се запишеш те качват на инвалиден стол и те возят където трябва. Има различни пакети. Примерно единия беше акушерка да ти помага 1 месец след раждането. Раждане и ВИП стая е 1200лв, а Лукс - 1500. Ако искаш да си сама в стая +500лв. Което си е равно на това което даваш на ръка в болницата само дето получаваш 1000 пъти повече внимание и сигурност. С тая болница мога да стана професионална родилка Grinning
Днес стягам багажа и заминавам с Румката за Велинград. Събрахме се 3 приятелки с децата и смятаме да починем 7 дена.
Рожденния ни ден го празнувахме 3 пъти и смятам да ми е за последно. Много деца.... Следващия път всички на куп, потрошаваме някакво заведение и тва ще е Simple Smile
Айде ще се оправям аз, че трябва да ходя на преглед

Общи условия

Активация на акаунт