Май 2005- Тема 128

• 25 045
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Привет момичета!
Честит празник на Дидка, Детелинка и на синчето на Буба  bouquet
Мартеа с огромно закъснение поздрави и за теб Hug

Дидка, приятно на морето!
Мен ме тресна "оня" вирус, много тежко го изкарах, изгорях от температури Confused Вече съм по-добре. Изобщо това лято нещо...не ме кефи.

Аз съм се впуснала в търсене на юрганджия или дюшекчия...ако имате идея за такъв човек в София или околноста ще съм ви благодарна за координати.

душа, вече има по-съвременен начин - "банка" му викат...ама и вие явно доста мат'рял сте събрали, бравос  Mr. Green

# 61
  • Варна
Дидка, честит празник на съпруга ти и приятно изкарване на морето.
Буба, да ти е жив и здрав сина.  Да кара леки и приятни тинейджърски години.
Благодаря за поздравленията за моята пораснала госпожица.
Дианка, звучи прекрасно разказа ти. Ние освен един откраднат следобед по магазините докато бяхме в Русе по великден не сме излизали сами от много много отдавна.
Ние се прибрахме във Варна. Сега трябва да довършим смяната на стаите и леглата.

Момичета, имате много поздрави от Иви. Чухме се по телефона, докато бяхме в Русе. Добре са. Момиченцата растат. Малката ще тръгва на градина от септември. Теа продължава да си ходи на специалната градина. Иви си търси нова работа. Каза, че като има повече време ще драсне някой ред.

# 62
Честито на всички малки и големи рожденици!
Да сте живи и здрави и много щастливи!
Ние утре потегляме за Албена за прословутия спечелен weekend. Ще бъде "с гадже на море", гузно или не, Митко го оставяме за още 3 дена на прабабите. От понеделник вече съм в отпуск по майчинство и ще гледам да компенсирам детето с повече внимание. Само не знам къде да се дяваме ,защото половината апартамент е в ремонт и не става много за обитаване.
Радвам се, че Иви и компания са добре.
Приятно изкарване на заминаващите!

# 63
Благодаря ви момичета  Hug Hug

за негово здраве:

Дидка хубаво да си изкарате

Кате, хубавото е че сега си добре Hug

# 64
Деспина,с малко закъснение Blush честит рожден ден на Детелинка!Да е здрава и да те радва много!  bouquet

# 65
Честит Рожден Ден на всички!
Много здраве, късмет и любов!

# 66
Честито на патерици на Детелинка, Дидка и сина на Буба, много здраве на всички, а останалото само ще дойде    bouquet  bouquet  bouquet
Радвам се, че Иви и малките са добре, дано да има време да се включва по често.
Аз също тази седмица се занимавам с багаж и приготовления за морето, утре ще се гледаме с Веси и дано да успея да довърша с нея задачите.
Пожелавам лека вечер на всички ви  Hug

# 67
  • София
Хелоу, да драсна някой ред дан'земити да ма забрайти  Laughing

Честито на празнивалите тези дни!

Бубе, много е сладка Криси на малката снимка в линийката.

Деспина, ако се чуете пак с Иви, поздрави я от нас.

На мен последните няколко дни ми бяха доста заети, но утре тръгваме за морето. Тази година намерихме още по-голяма евтиния. Кеффф. Много обичам да правя такива удари (тъпото само е локацията, но ще движим).

# 68

Аз съм се впуснала в търсене на юрганджия или дюшекчия...ако имате идея за такъв човек в София или околноста ще съм ви благодарна за координати.

душа, вече има по-съвременен начин - "банка" му викат...ама и вие явно доста мат'рял сте събрали, бравос  Mr. Green

Ааахахахаха  Joy  Joy Ама, Катеринке, ще ме пукнеш, 'начи  Joy Може да са си традиционалисти хората, да искат в дюшеци да си кътат, виж я ти! Нали, Дианче  Hug шегата настрана, но тези услуги със сигурност са много кът вече.

Честито на малките и на големите рожденици!  Hug Много здраве, късмет и успехи  Hug

Криси_80, приятно изкарване! И няма да се "гузниш"! Достатъчно време ще имате с Митко да се гушкате, да се глезите...

Ееех, Дианче,... на теб ти е гузно, че Любака не е на градина. На мен ми е гузно, че Наско е на градина. Живот, к'во да го прайш...

Кате, как е принцеса Ава? Остави ти това лято сега. Ще мине, друго ще дойде и така. Кръговрат! Кураж и сили да има човек, болестите ще ги преборим  Hug

Деси, много хубави новини за Иви. Радвам се, че са добре. Дано наистина се включи скоро. Толкова позитивен човек е тя...

Приятно море на заминаващите!

# 69
  • София
Смейте се вие...ама наистина е проблем да намерим Човека  ooooh!

Ренка, да ти кажа...винаги всеки иска това, което няма  Laughing Преди исках да работя и като проработих после исках пак да си гледам Любака....сега пак искам да са на ДГ и аз да работя  Crazy Тези с малки ц*ц* искат големи, а другите- обратно...изобщо няма угодия  Mr. Green

Ние се поизнервяме у нас. Любака, особено, има дни, в които ми къса нервите. Днес е един такъв ден. Имам чуството, че нарочно го прави. От скука започна да си говори сам...и преди го правеше, но сега е почти постоянно. Не ме притеснява това, а факта, че явно му е ужасно безинтересно и си търси приятна компания Crazy
На майка си се е метнал. Тя така си разказва вицове и се смее...сходно чуство за хумор, какво друго да кажа  Mr. Green

Гушлева, приятно изкарване на морето. Много е хубаво там, бъди подготвена.

# 70
На всички патуващи към морето приятно,весело и леферно!
Ники е добре ,ходим по басейни ,насам натам и така.
Нищо интересно,почивка!Много бързо ми мина лятото....

# 71
  • Варна
Честит Рожден ден на Димана!
Да си жива и здрава и много щастлива. Леко изкарване на бременността.

Да се оплача, че ме е лепнал някакъв гаден вирус и се чувствам като парцал.
А другата добра новина при нас е, че от понеделник градината затваря и ще отвори живот и здраве евентуално през декември, за по-сигурно през януари. Това е въпросният планов ремонт, дато щеше да е лятото. Как ще я карам с ученичка и с Иво скучаещ у дома още не ми е ясно. newsm78

# 72
eho, zdraveite i sorry za latinicata. mojat kysmet ochevidno ne se e izcherpal, ta odiseite produljavat, v momenta sme s koseto v bolnica toi e s pnevmonia, veche 7dni sme tuk dano utre da ni izpishat. dianka razkazyt ti mi napulni dushata, chak i men me zaredi:) chestito na vsichki praznuvali i popyten viatyr na zaminavashtite Grinning

# 73
  • София
eho, zdraveite i sorry za latinicata. mojat kysmet ochevidno ne se e izcherpal, ta odiseite produljavat, v momenta sme s koseto v bolnica toi e s pnevmonia, veche 7dni sme tuk dano utre da ni izpishat. dianka razkazyt ti mi napulni dushata, chak i men me zaredi:) chestito na vsichki praznuvali i popyten viatyr na zaminavashtite Grinning

Софи, щом ви изписват Косето сигурно е по-добре.

на мен ми се наложи да поработя малко тази вечер и само минах да надзърна. Иначе официално съм в отпуска, но не би...

# 74
Ей Феичкаааа.... нищо де щом отминава вече, значи всичко е наред.

Честито на малките и големите рожденници! Да са здрави и да слушат кой мама и тати, кой супружие.... на който каквото му се полага.   bouquet .

И аз официално в отпуска!!! От утре морска  Grinning .

Хубава седмица.

Общи условия

Активация на акаунт