Май 2005- Тема 128

• 25 092
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Кременчен, поздравления от нас за най-щастливото събитие на този свят! Да ви е жива и здрав малката Лора, много да ви радва-и мама, и тате, и бате Марти  Heart Eyes

Не, в Маджерито сме, от южния край на града  Grinning

# 496
Добре сте се завърнали, мили мамо Креми и мъничка Лора! Да сте много, много здрави, щастливи и винаги обичани!!! Hug   Hug 

# 497
  • Варна
Креми, честито на цялото семейство. Да ви е жива и здрава малката принцеска Лора.
Браво на теб, много бодро звучиш като за човек родил скоро. Hug

Сега чакаме новини от Криси.

# 498
ЕЕЕЕ Креми мила, честита ти дъщеря, тя вярно отгледана  Hug
Да е жива и здрава и много да ви радва, а баткото да помага много   
bouquet  bouquet  bouquet
Рени, добре сте решили проблема, наистина е много тази сума 100 лв.
Студа наистина е ужасен, от тази вечер сме на парно.
Лека вечер на всички

# 499
  • Bristol
Kremenchen, честита ти дъщеричка!  newsm51

# 500
  • Mediterraneo
Креми, честита радост! Да сте живи и здрави!

# 501
Креми, честита ви дъщеричка!Да ви е жива и здрава!

# 502
Ей, Кременхен, честита рожба! Да сте живи и здрави!
СМС не съм получила, но може и да съм... ние щот решихме да се черпим по домашному...

Ренка, дърводелец ще ти свърши работа Peace

В Софията май много студено.

Не мога повече

Лека! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 09:06 от КатКа

# 503
Честито, Кременхен!
Да е жива и здрава малката Лора, много щастие за цялото семейство!

Чакаме новини от Криси.

# 504
          Кременхем, честита Лорка! Да е здравичка и да ви радва много!

# 505
 Кременхем, честита радост и от мен, много да са здрави малката Лора и щастливия батко  bouquet

# 506
Креми, честита дъщеричка! Името й е прекрасно, мерките - също, ти звучиш в отлично настроение!  Grinning Пожелавам много щастие и радост на порасналото ви семейство!   bouquet

Посещението при зъболекаря вчера беше малко изпитание за мен и за Марти - много беше уплашен, досега винаги е бил смел и спокоен, но вчера - не. Почти истеряса горкия, а зъбът си е бил мъртъв - изключено е да става дума за болка. Накрая насила го държахме, за да отворят зъба, после се успокои, сега сме с лекарство, още 2-3 посещения ще трябват до пломба. Марти явно е взел моите калпави зъби (повели са ме по зъбари още от 2-годишна!!!)  #Cussing out

Както и да е, пожелавам ви топъл и усмихнат ден!  Heart Eyes

# 507
Малейна, съжалявам за преживяванията ви, много лошо с тези зъбчета, и ние вече ходихме за първа пломба, ама явно вашето е по-сериозно. Целувки на малкия юнак  Heart Eyes
Момичета, съжалявам, че от сутринта ще ви създам такава нагласа, но не мога да не споделя това с вас: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433473.msg12768066#msg12768066
Нека да помогнем с каквото можем. На мнение съм, че е добре всеки да отдели по колкото може и да прати по сметката, ако има желание, а не да затрупваме семейството с носени дрешки и употребявани играчки  Peace

# 508
Августа, Марти има вече 3 пломби на кътници (не, че това е повод да се хваля!), но това зъбче конкретно пострада така, защото той два пъти падна лошо на предните си зъби и нещо го е повредил, че се е умъртвило. Станалото - станало. Ще го лекуваме.  Simple Smile

# 509
Креми, честита рожба! Да е много здрава и мноооого да ви радва  newsm51 Герой си ти - бързо да се възстановяваш и чакаме снимки на принцеската  Hug
Малейна, ужасна работа е това със зъбките. Дано постоянните зъбки на Марти да са здрави и по-рядко да посещавате зъболекари  Hug

Общи условия

Активация на акаунт