Май 2005- Тема 128

• 25 080
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
  • Bristol
Оф, абе и на мен не ми се вярва, ама... От години се говори, че ще ни затворят. От известно време, че ще строят МОЛ Каменица.
За съжаление нищо не зависи от теб и ако можеш да не мислиш много за това  Rolling Eyes Лично аз се съмнявам да закрият, дори и да го купят. Работната ръка в източна Европа е по-евтина, плащат се по-малко данъци, а БГ е в ЕО, което е супер изгодно на западняците в момента. Офиса на мъж ми в Бристол го закриха, преместиха го в Бърно! Вместо един човек тук, там наемат 3-4. Това е масова тенденция тук. Дори и Кадбъри, шоколадовата фабрика, щяха да ги местят в Полша, че по-евтино щяло да им излизало и съответно по-голям профит  Crazy

Аз от няколко дни съм се побъркала по една игричка във Фейс бук, срамота  Embarassed За мое успокоение видях, че не съм сама и други момичета от нашата темичка засякох  Laughing И по този повод да питам, има ли още играещи Farmville, да си признаят без бой Wink

# 526
  • София

Аз от няколко дни съм се побъркала по една игричка във Фейс бук, срамота  Embarassed За мое успокоение видях, че не съм сама и други момичета от нашата темичка засякох  Laughing И по този повод да питам, има ли още играещи Farmville, да си признаят без бой Wink

Laughing
леле, и ти ли? току някой пусне статус съобщение какво да прави с разните му там кози/магарета или какъвто и да е там добитък и ми става смешно  Grinning
Не ме влечат игрите хич и не рабирам тази масова истерия, но е забавно как най-различни хора се зарибяват по тая игра.

# 527
Ренка, и аз като другите ще кажа, че и да се притесняваш нищо не можеш да направиш. Просто изчакай спокойно развитието на нещата  Peace
Креми, малката е страхотна бузанка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И според мен прилича на тате  Hug
Дианка, успех с детегледачките, аз винаги съм "за" яслата пред детегледачките, не знам защо така  Rolling Eyes Това с боледуването обаче си е кофти момент и трябва да се овладее, дори и с цената на това да се гледа детето вкъщи-независимо от мама или детегледачка.
Успех пожелавам, дано пък да случите на човек  Hug

Laughing
леле, и ти ли? току някой пусне статус съобщение какво да прави с разните му там кози/магарета или какъвто и да е там добитък и ми става смешно  Grinning
Не ме влечат игрите хич и не рабирам тази масова истерия, но е забавно как най-различни хора се зарибяват по тая игра.
Хихи, разсмяхте ме с тия добитъци  hahaha Joy Joy Joy

# 528
  • София
Креми, честита дъщеричка! Много е сладичка - с големи бузки и тънки крачета.

И на мен от снимките ми изглежда, че прилича на тати.

# 529

Аз от няколко дни съм се побъркала по една игричка във Фейс бук, срамота  Embarassed За мое успокоение видях, че не съм сама и други момичета от нашата темичка засякох  Laughing И по този повод да питам, има ли още играещи Farmville, да си признаят без бой Wink

Мери, добре дошла на село. Аз без бой казвам, че съм там.

За приликите на Лора и тати, ще се радвам много ако е така, защото намирам татко и за симпатяга.

# 530
  • Bristol
Laughing
Луди, какво повече да кажа  Laughing Аз отдавна я гледам тази игра, но като знам как лесно се пристрастявам и се опитвах да я игнорирам. Дори буквално бях игнорирала всякакви съобщения от играта във фейсбука ми, но ей ме на  Crazy

Kremenchen, ще ти пиша на лични, да си станем съседки Wink

# 531
Креми, и според мен малката Лора е одрала кожата на тати.Да ви е жива и здрава! Hug Heart Eyes

# 532
Креми, и според мен малката Лора е одрала кожата на тати.Да ви е жива и здрава! Hug Heart Eyes
Пък според мен си прилича на майка си Sunglasses Много ми харесаха двамата с Марти Heart Eyes
Станислава само лятото спи с летен чувал, замата със зимен. Номера със завиването въобще не минава, всичко е изритано в краката й. Между другото намерих чувал от първия път. Направо да не повярваш

Фермата отдавна съм я зарязала. Омръзна ми. Така че ако някой иска- харизвам я обработвана и оборудвана Laughing
Сега се развивам в друго поприще, имам ресторанти.

# 533
Някой ще сподели ли как да видя снимките на Креми? Имам регистрация във ФБ, после...?  Embarassed
Аз заради тази ферма се регистрирах във ФБ, опитаха се да ме зарибят, но така и не успяха. И не влизам, щот' нещо не ми е ясна хавата там.
Ужасяващо ни болят гърлата всички вкъщи. Ни чай помага, ни Прополки, ни мед, брррр....

# 534
Страхотна е Лора, такива душички са двамата с баткото.
Ренка, аз влизам директно - от линка.

Теа спи следобяд - не мога да повярвам. Втора събота ми прави номера да стане в 7-7:30, при положение, че едвам я вдигам в 8:30 през делничните дни. И ще-не ще, я сложих - иначе ще истерясам до довечера, а сме сами...

Кажете някое хубаво филмче, напоследък хич не съм в час, не съм сядала да гледам филм сигурно от година.

За игрите - не съм фен, голяма загуба на време ми е. Не че моята краста - форума, не е, де Mr. Green

# 535
Ренка, аз влизам директно - от линка.
При мен не става. Излиза ми страница "вход", логвам се, но не виждам снимки
Филми и аз не съм гледала отдавна... Скоро водихме Наско на 3Д кино. Гледахме Ледена Епоха, разбира се. Беше много готино, само дето очилата ни бяха големи и той се умори, милия, да ги държи.
Иначе понякога, когато имам време, си пусакам "Усещане за жена". Много харесвам и "Враг пред портата", скоро го даваха по тв , но заспах и не можах да го гледам. Ще взема да си го дръпна. Страхотен филм, много тежък, ... Ако ти се реве, може и "Списъкът на Шиндлер" да гледаш.
Ако не, чувам интерсни отзиви са Final destination,не знам на бг как са го превели. Обаче той е 1,2,3,4, та може да има връзка между сериите. Води се някакво психо или нещо от сорта, но бил с много яки ефекти и общо взето без особен смисъл  Laughing

# 536
Привет!
Мартеа, наскоро гледах The ugly truth - забавен и романтичен, става за следобедна разтуха.  Също сериите от 6-ти  сезон на Д-р Хаус - много са свежи и не толкова откачени както последните от 5-ти  Simple Smile
И Момчил спи , което не се е случвало не знам от кога... Да не са се наговорили нещо  Simple Smile
Кашлицата му обаче прерасна в бронхит и сега ще си откраме и др. седмица вкъщи, пиейки аугментин. Дано на работа не мрънкат много, ама какво да правя, по-важно е да се оправи Sad
Креми, не мога да ти видя снимките, нямам рег в ФБ, ама ще трябва да разуча как става. Сигурна съм обаче , че на когото и да прилича Лора е голяма хубавица  Heart Eyes
 Колкото до играта с фермата - моя колежка редовно сади разни зарзавати, получава добитъци , та съм запозната Simple Smile Много е смешна, как се кефи че някой и е пратил нещо Laughing

Аз пък днес се сдобих с ново яке за зимата и сега отивам да се фръцкам пред огледалото на спокойствие , докато мъжете спят Blush

# 537
При мен не става. Излиза ми страница "вход", логвам се, но не виждам снимки
Филми и аз не съм гледала отдавна... Скоро водихме Наско на 3Д кино. Гледахме Ледена Епоха, разбира се. Беше много готино, само дето очилата ни бяха големи и той се умори, милия, да ги държи.
Мила пробвай след като се логнеш да не затваряш тази страница и да отидеш и да цъкнеш директно от линка, който е дала Креми и ще стане, поне аз така направих  Peace
За филма и ние така, гледахме Ледена епоха, но на Веси бяха голями очилата и след 1 час взе да и омръзва, а и доста си тежаха, но издържа геройски.
Филми в нас рядко гледаме, единствено Изгубени не го изоставяме  Simple Smile
А за гърлото, Рени няма оправяне ако сте лепнали като нас вируса преди един месец, в един ден и двамата със съпруга, ужасна болка и няма минаване, после имахме хрема и доста време си я влачихме, а Веси закачи по малко от него, по добре го изкара и то на по късен етап от нас.
Бързо оздравяване и се пазете всички  Hug

# 538
И аз нещо не се оправих със снимките и линка към ФБ-то. Ще пробвам ей сега ако съм логната ще стане ли с линка. Каква е тая игра с добитъците и саденето? Аз от доста време не съм влизала.

Пателинек като не отцепваш на скайпа - а честито ти яке - дай снимков матриал Laughing.

Мартеа
любимото ми за съботната вечер филмче ми е сериала Колежани (Greek) - неангажиращо, за мен разтоварващо. Иначе съм се сетила за куп хубави филми от миналото, които би ми било интересно да гледам сега, за да видя впечатлението от друг ъгъл.... но все не го докарвам.

ЗD не съм гледала  Embarassed не знам за кино, но в домашни условия всички казмат че е супер уморително за очите и повече от 15 минути определено би било прекаляване и по тоя повод не тествам - и без това си имам приличен диоптър. Трябва някой ден просто за идеята да пробвам... колкото да не съм назад с технологиите.

Ние днес ходихме на офталмологичен преглед - много е забавно с 4 годишно в такъв кабинет - докато го гледаха по апаратите добре, но после когато трябваше да казва числата или на къде е обърнат символа Ш падна забава. Иначе всичко му е ок. Другата събота ще се занесем на профилактичния при зъболекар и в общи линии ще сме преизпълнили петилетката  Crazy .

# 539
Креми малката на мене ми прилича на таткото.
Аз си признавам ,че играя на Фермата-въръл фен съм и, и на рибките и имам и едно кафе:)=луда работа.
Мартеа за филм сериалчето Герой е много добро.
Пателинка съшо е препоръчала много хубаво филмче.

Общи условия

Активация на акаунт