Май 2005- Тема 128

• 25 086
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Креми честита дъщеричка  ylinfant,много да ви радва.
Малена ,дано вече всичко е наред.

# 511
  • София
Кременчен, честита щерка! Много да е здрава, кротичка, послушна и много да се обичат с бате  Hug

Криси сигурно и тя ражда или е родила  Grinning

При нас с яслата има някакви неуредици и затова започнах да си търя детегледачка. Трябва да започвам работа. Излишно е да ви разказвам за разговорите с майка ми на тема гледане на деца. Много огорчителни, много  Cry И сега съм напускала обяви и чакам идиотите да започнат да звънят.

# 512
Дианче, успех с търсенето на детегледачка! Дано случите на точен човек!  Hug

# 513
Честита ти дъщеричка, Кременхен! Да ви е жива и здрава, много да папка и слушка! Ама тя си е направо отгледано дете с тия мерки  Simple Smile
Дианка, много неприятно, че не се получава с яслата Confused Дано намериш някоя свестна жена  Praynig
Малейна , дано не ви се налага повече да посещавате зъболекари, брррр! Аз също съм тръгнала по зъболекари от малка - и сега преглеждам зъбаците на Момичл често-често, но не съм го водила още  профилактично  - мисля че няма да е много приятно и все отлагам Embarassed
За разлика от мен баща му на 25г. имаше кариес за първи път, дано дребен да се е метнал на мего в това отношение...

# 514
Здравейте, милички!
Искам да споделя нещо с вас...
Днес обявиха официално, че продават Каменица, Астика и Плевенско пиво, както и пивоварните в още 8 държави, на инвестиционния фонд CVC. Каквото и да значи това. Извинявам се за офф-а, но ми е малко странно, какво ли ще се случи? Дали ще затрият най-старата пивоварна в Бг, както и сума ти работни места? Каквото и да е, дано да е за хубаво.
Сигурно повечето от вас са далече от това, поради което още веднъж се извинявам, че ви занимавам.

Малейна, жалко за случките ви със зъбчетата! Дано се оправят нещата.

Дианче, много мъчно ми стана. Аз пък, благодаря на Бога, имам майка, дето ... ето, пример от тази сутрин - позвъних й да й кажа, че Наско се събуди със запушен нос и да я питам може ли утре да й го закарам да го гледа, дали няма някакви други ангажименти. Тя разбира се веднага се съгласи, даже каза, че и да имала ангажименти, те автоматично отпадали, щом се налага да гледа детето.
Е, имаме си някои недоразумения, породени от едни или други причини, но не може всичко да е идеално. Тааа ... съдба.

# 515
Здравейте, милички!
Искам да споделя нещо с вас...
Днес обявиха официално, че продават Каменица, Астика и Плевенско пиво, както и пивоварните в още 8 държави, на инвестиционния фонд CVC. Каквото и да значи това. Извинявам се за офф-а, но ми е малко странно, какво ли ще се случи? Дали ще затрият най-старата пивоварна в Бг, както и сума ти работни места? Каквото и да е, дано да е за хубаво.

Ренка, не се притеснявай. Това може и да е за добро. Обикновено като се купува нещо, в него се инвестира. И логично е смените да са в мениджърския състав, а работещите да останат, тъй като все пак имат ноу-хау за нещата отвътре. Не че ги разбирам тези работи много-много, но такава е моята логика. Освен това не ми се вярва да бастисат Каменица, това е добре позициониран бранд...

# 516
  • Варна
Ох Малейна, като те чета е настръхвам. Иво има зъби за ремонт, но аз съм бъзла и ме е страх да го заведа. Embarassed Embarassed Embarassed
Рени, аз също не вярвам, че ще затворят толкова заводи за бира и то тук където бирата е на такава почит.

# 517
  • София
Ренката, аз сега от теб го чувам, май не са го обявили по новините или са? Ама както и да е де, споко, най-малко все още не са ви казали какво ще става. Тази компания е известна с това, че купува разни компании и след това ги разпродава на парче. Най-вероятно ще има преструктуриране, но едва ли имаш повод за притеснение, тъй като не ми се вярва да затворят Каменица  Grinning

# 518
  • София
Стига, деее Simple Smile Онзи ден подписах договор с Каменица  Crazy

Малейна, направо настръвам, като те чета. Горката ти, горкото детенце...мани, мани.

# 519
Ренка, и аз като Мартеа: каквото става, вярвай, че е за добро! макар понякога дa не разбираме как точно... Дианче, споко, всичко ще бъде наред и с вас! Ти си толкова положителен човек, че няма как иначе да е!
майчета, стига бе, не ви разказвам за зъбаря да ви стрeсирам! просто споделям  Hug Деспинка, съветът ми е да съберете кураж, много подготовка и говорене преди посещението, първото посещение да е само преглед, за да види, че не е страшно, и трябва да се направи! За него е по-добре да има здрави зъбки и да не го болят после като яде... Знам, че за родителя е трудно, ама трябва!

# 520
Оф, абе и на мен не ми се вярва, ама... От години се говори, че ще ни затворят. От известно време, че ще строят МОЛ Каменица.
Гуш, обявиха го официално. Преди три месеца се подметна нещо, от нашето ръководство (т.е. от ГенЩаба, не от българите)опровергаха. Казаха, че това е слух, няма такоа  нещо да ни продават. Днес пуснаха официално съобщение от АБ ИнБев, което после плъзна като новина, но всъщност беше превод от официалната ни страница, по някои електронни медии. И туй то.
В България сме се нагледали на какви ли не простотии, така че нищо не би ме учудило, честно.Уф, тази вечер гледах и Сървайвър, за Нончо, .... много тъжно...  Cry
Дианче, ти какъв договор, бре душо? Ако искаш пиши на лични или в скайпа...

# 521
Добро утро!
 Вече свърши хубавото време Confused При нас вали.

Рени, каквото и да стане, дано е в твоя полза Peace
Диана, какво стана в градината, че я напускате! Дано намериш читава гледачка.
И успех в работата Peace

Малейна, ужасен ужас е това със зъбите. Няма ли вече да измислят безболезнен начин. Някоя космическа технология...

Чудя се от къде да намеря спален чувал на Станислава. Летния трябва да го сменяме. Има ли някой друг, който спи с чувал?

# 522
Здравейте!

Кате, Марти спи със спален чувал, но неговият е летен, защото много се поти и отгоре му мятам един чаршаф. ето такъв е

Рени, ще имаш късмет не се притеснявай. Приемай нещата по спокойно, спокойствието и положителните емоции са му майката.

Дианче, това с гледачката звучи малко трудно, но дано с първите явили се да имаш късмет. Стискам ти палци.

Да ви покажа и девойката най-накрая вече на една седмица  Simple Smile

Малейна браво на Марти, ще издържи душицата на това предизвикателство. Той е герой.

# 523
Креми, да ти е жива и здрава малката, страхотна сладурана е Heart Eyes И тия бузкииииии Heart Eyes Heart Eyes

# 524
Креми, малката е голяма сладурана и много прилича на тати мисля  Grinning
Да е жива и здрава и много да ви радва  Hug

Общи условия

Активация на акаунт