Май 2005- Тема 128

• 25 058
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
....." и започва пет минути да се върти около мен и да ръси разни "мили" думи, като "каква кифличка сладичка си ми ти..." и т.н..
hahaha Joy Joy лелееее, какъв подмазвач...

# 601
  • София
Гушлева, е, как няма да му стане драго на човек ?!?Simple Smile Пък, като го сподели е още по-сладко Simple Smile Ншият пък е започнал по типично "мъжки" да говори с ренебрежение за момичетата  Laughing

Днес ги разходих пеша из квартала (леле, колко много ходиха) и си говорихме. Любачето ми каза "мамо, аз много обичам да си говоря с теб, много ми е интересно"  Heart Eyes Сладурче. За неговото неговорене това е огромен комплимент.

И да си кажа, днес ми дадоха едни рисунки и апликации...ами справило се е детето  Crazy Аз така, като се притесня и прави нещо, което ме успокоява...и така до следващият път.  Crazy

Нането, помним те, как да не те помним ? Simple Smile На мен времето толкова бързо ми лети, че имам чуството, че не си писала от няколко седмици  Crazy

Ренка, новите первази ги слагат след настилката. Поне при нас така направиха. А Насето със сигурност е един чаровен палавник Simple Smile

# 602
Криси малаката е много мъничка и сладка.
Тиа дано мине бързо.
Гуш, от рано трябва да внимаваш, с тази хубавица!
Мартеа ,значи имате зет вече Wink
Нането,влизай по често.

# 603
Криси, малката е много хубава и нежна госпожица  Hug

# 604
  • София
Криси, Вики е прекрасна  Heart Eyes

# 605
Здравейте  Hug
Днес прегледа мина добре, нашия бъдещ син върви доста напред с материала и до момента е около 2.400 кг, а съм едвам в 8-ми месец, по ехограф го дава с 10-14 дни напред.
Дано да е жив и здрав, а пък другото няма да го мислим  Wink
Лека вечер

# 606
  • София
Криси, да ти е жива и здрава Вики!

Нането, честита дъщеричка! И моята Ели е от групата (бившата) на Калина на Куки. А твоя Марти с коя фамилия е? Ели като разказва за градината, все едно говори за съученици от гимназията - с име и фамилия. И Калина много й липсва, приятелки са.

Ели също разказва, че някой си Андрей й предлагал да се женят и да живеят у тях. Ама още само си говорят.

След 4 дена в градината, днес пак е с кашлица и температура.

Мислили ли сте да ваксинирате децата? Какво казват вашите лекари? Аз не мога да взема решение дали да ваксинирам Ели.

А за талантите аз още не се притеснявам, децата тепърва се чудят какво им харесва.

# 607
Благодаря много за милото посрещане. Много е уютно в темичката да знаете, много ви се кефя, сегашната тема за бебето е доста депресарска.
И ние нищихме акита, захранване и памперси до припадък, но всичко си има някакви граници... Доста заяждане има там, едни сръдни, едни драми, има обидени и непишещи, абе.. смешна работа.... та затова тук ми се струва супер. Party
Утре на-вероятно ще взимаме бандита от майка ми - изкара почти 10 дни и ми е толкова мъчно вече. Той обаче казал, че ще си дойде след Коледа.... #Crazy Вечер като вечеряме с Виктор и си казваме - леле, каква тишина - няма кой да врънка да си играем, то голяма скука направо... Laughing
Иначе и той беше болен, аз го лекувам с хомеопатия от 4 месеца и засега съм много доволна - имахме вече 4, 5 случая, които успешно преборихме, надявам се и занапред да е така.

Advise, Мартин Костов е той, аз май съм чувала от него за Ели, но главно ми говори за Филип, Берг и Сие.

За послушанието - аз не се оплаквам. Естествено има моменти, в които побеснявам, но като цяло е добре положението.
Имаме проблем с купуването на играчки обаче. И вие предполагам сте заринати с такива, но бабите като идват и всеки път носят подарък, съответно той почти всеки ден иска да му се купува играчка... Откачи ми се ченето да обяснявам, че играчка се купува по повод.... Rolling Eyes По този повод имаме драми, но поносими. Сега щял да си събира пари за нинджовски компютър. Някой от вас ако има да сподели за какво иде реч - разбрах, че не били игри, ами образователни теми, но не съм го разглеждала....
Миналата година ходи на ски училище 2 седмици и сега вече е замрънкал да ходи пак... Много съм доволна, не вярвах, че ще научи нещо, но се спуска на рало и то доста добре. Както каза Виктор, аз съм по-вдървена от него  Mr. Green
Айде стига съм ви досаждала.  Crazy

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 23:49 от Naneto

# 608
  • София
Адвайс, аз за Ема не виждам смисъл от ваксина, при нея по-чести са настинките, отколкото заразните.

Нането, поздравления за хомеопатията. Аз все повече се замислям, да видим. За купуванео на играчки - Ема е по-скоро скромна, даже онзи ден ходихме заедно до Комсед за подарък на едно дете и тя не пророни дума да и купуваме каквото и да било оттам. Пък не е толко презадоволена от играчки. Ти по-скоро май трябва да превъзпиташ бабите  Laughing Аз мойта майка се опитвам да я отуча да и дава шоколади.

# 609
с две ръце съм за хомеопатията (вие си ме знаете, де) и твърдо против ваксините съм (има едно филмче, може да се източи от нета, The hidden truth май се казваше, потресаващ е, точно против ваксините).

И ние имаме проблем с вечното желание да се купува нещо (дядото не помага в това отношение, все купува, и играчки, и най-вече сладки работи, непоправим е, Гуш, хем ми е баща, но на глава с него не мога да изляза. Единственото спасение е, че не е в София, та по-рядко се включва!)
Красони, браво на бебко-юначе!
набързо това е от нас!  Hug

# 610
..... не пророни дума да и купуваме каквото и да било оттам.......
Shocked Уау, къде ги има такива деца, Момчил хич не е от тия! Всеки ден се пазари за играчка. Все обяснявам , че не може всеки ден, обаче веднага е забравено , щом влезем в някой магазин, няма значение кой. То пък и в хранителните взеха да продават играчки, да им се не види

Нането, и аз не виждам смисъл от ваксиниране - защо да му обременяваш организма допълнително. Не е гаранция, че няма да се разболява. По добре сам да изгради защита. Стимулирай имуната система по-добре Peace

Криси, честита ти дъщеричка!Да е жива и здрава и много радост да ви носи! Родила се е с мерките на Момчил  Simple Smile

# 611
И аз съм против ваксините, май повече боледуваш от тях от колкото обратното.
По повод на играчките сме заринати,от време на време пречистваме Wink

# 612
Нането, и аз не виждам смисъл от ваксиниране - защо да му обременяваш организма допълнително. Не е гаранция, че няма да се разболява. По добре сам да изгради защита. Стимулирай имуната система по-добре Peace

Ахам.

За играчките и магазините - ние сме в общи линии добре - в повечето случаи успявам да го убедя бързоче нещото не му трябва. Често сам си прави договорка с продавачите да му го запазят  Whistling. Когато много дълго иска нещо по-скъпо всеки ден пита изработила ли съм достатъчно пари за да го купим - накрая все излиза че съм работила достатъчно  Laughing, но пък това ми помага с ежедневното обяснение защо точно се налага да ходи наградина.

Хубав следобед.

# 613
  • Mediterraneo
Тарталета, какво правиш ти? Как сте ти, Сиска, бебока? Много накратко се включваш напоследък?

Добре сме, благодаря  Hug Напоследък като че ли ми е поомръзнал форума, пиша предимно в отчетната бебешка тема. Като изляза болнични след около месец, ще наваксам  Grinning
Каката ходи на градина, изкара цели две седмици без да се разболее. Дано издържи поне още толкова, че хич не ми се иска да излизам болнични преди 45-те дни  Praynig

За купуването на играчки да кажа. Тотално съм спряла покупките на всякакви играчки, джунджурии от списания, оцветявки и книги. Ама тотално. Поне от 2-3 месеца е така. Има купища играчки и още повече книги. Днес й подреждахме кутията с книгите и се оказа, че има поне 10 оцветявки, които са съвсем непипнати.
Отделно от това обаче това дете всяка вечер като я вземам от градината ме пита- Какво ми купи днес  Rolling Eyes В повечето случаи е нищо, в другите гледам да е някаква дреболия- пакетче дъвки, балон или някоя дреха, от която се нуждае в момента. Съответно бабите също са ограничени в купуването. Само дядо ми, да е жив и здрав, не пропуска да й купи пакет пръчки с подарък  Wink Ама това се преглъща.

# 614
Неделно Добрютру в 7.30  Crazy .

Имам питанка - някой виждал ли е да се продават отделно стелки за обувки за мъници ама от пухкавите? Дайте идеи от къде да се снабдя с чифт такива?

Хубав ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт