Май 2005- Тема 128

• 25 052
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
добро утро и от нас!

Тиа, знам, че Колев и Колев продават по принцип стелки, но дали има пухкави, това не знам  Grinning

# 616
Ехее, Тиа, много рано сте станали. Аз бях в болнични последните три дни от изминалата седмица и се понаспинкахме с Насито. Ставаше към 9, което ме устройваше идеално  Laughing 

Тарталета, то не останало, а? Много здраве ви желая.
Пазете се всички, много е гаден този вирус с гърлобола и кашлицата много бързо слиза надолу. Миналият петък Наско имаше леки хрипчета, веднага започнахме сиропите и в сряда гърдичките бяха ок.

Най-после намерих време да кача снимките от новата стая. Започват от "преди", защото не вярвах, че от тази бъркотия в началото, накрая ще стане стая  Laughing
http://renkata81.snimka.bg/family/razni.196828.15596157

# 617
Здравейте  Hug
Ренка стаята е супер  Heart Eyes
Tia, за стелките гледах в сайта на Колев но имат само от обикновенните кожени без пух, а другаде не знам и аз къде може да се продават такива малки  newsm78
Лек ден на всички ви

# 618
По въпроса с купуването на играчки най - много ме е яд, че тъй като е толкова често (бабите всеки път), естествено, че играчките не са качествени и издържливи и смислени, а боклуци, които се чупят на 2 ден. Ето например, вчера харесах страхотна книжка в две части нещо от сорта на Малки откривател, за опити да се правят, супер интересно, наример, да сложиш пирон във вода и да наблюдаваш как раждясва, после обясняват за даденото явление...Еми, не я взех, точно защото честно му се купуват неща - сега много съжалявам, трябваше да я взема и ако трябва да я скрия за по нататък. Но мисълта ми е, че от баби и т.н. не мога аз да му купя нещо смислено.... Говорено е по-темата 100 пъти, майка ми  се старае, свекървата абсурд да му се опре на Марти, те просто не могат да отказват.... Rolling Eyes И излиза така, че аз съм лошата, защото нищо не давам и купувам.... Crossing Arms
Аз май съм прихванала от този вирус, първо беше гърло сега вадя храчки нон стоп, утре съм на Джи пи - то.
Охх, вчера го взехма от майка ми... леле, изтощена съм вече, нито той  получава внимание като хората, нито нуждите на Дари са удовлетворени. Другите с две деца, толкова ли ви е трудно и на вас???

# 619
Нане, и при над е така, аз лично свалих критериите си за добър родител, за да се чувствам добре в кожата си  Wink

http://video.google.com/videoplay?docid=1103396999649583027&hl=en#
това е едно клипче/филмче за (по-точно против ваксините),който се интересува, да го гледа  Peace

Ренка, не ми се отварят снимките  Sad П.П. Отвориха ми се (Красони  Hug), стаята е много хубава, доста стe се потрудили! А Наско е просто очарователен, пу-пу, здрав да расте!  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 19:40 от Mалейна

# 620
Ние бяхме досега с Ники на виенското колело до Била в Младост.Много се забавлява.

# 621
  • София
Еййй..къде са тез деца, които не искат играчки?!? Звучи ми невероятно. Любака непрекъснато иска нещо...сети се, види нещо ...и винаги "мамо ще ми купиш ли..."  Laughing

Утре ще разглеждам на спокойствие снимките на Ренката Simple Smile Сега си тегя един душ, лягам и "умирам"  Crazy

Лека нощ  Hug

# 622
  • София
Ренката, много добре е станала стаята на Наско  Simple Smile

Относно искането на играчки - аз казах само за този случай, че не поиска, при положение, че бяхме в магазин за детски играчки - това ми се стори хипер странно. Но така или иначе хич не е от много искащите.
Аз например съм била от тези, които се тръшкат насред улицата - и досега съм така докато не стане на моята  Mr. Green
телешка му работа

# 623
Малейна, бррр, е какво , ти, например ваксинира ли ги твойте дзверове??
Аз за противогрипните не съм се лъгала досега, но другите са ми сложени всички до една - на децата де, на Марти и сега на Дари.

# 624
  • Варна
Рени, много хубава е станала стаята. И аз така като разтурим не ми се вярва, че пак ще стане стая, ама се наместват нещата.
Нането, помним те. Добре дошла отново и честита ти госпожица.
За купуването. Купи е основна дума в речника на Иво. Непрекъснато разправя какво иска да му се купи, какво още не му е купено, какво друго си е харесал. Рядко обаче му се случва да му се купи това дето го иска. А ако го купим го счупва или му омръзва в рамките на деня.
В момента Детелина е болна и кашля без прекъсване. След два дни почти непрекъснато кашляне и Т стигаща до 39 градуса от днес е на Аугментин. Уви опита да и мине с Изопринозин излезе неуспешен. Според лекарката и с Иво ни чака същото. Даже вече изписа антибиотика, но аз отказах да го давам при толкова малко симптоми в момента. Зачервено гърло и закашляне.

# 625
Naneto, слагахме ги пущините на децата, но само задължителните - никоя друга от "модерните", а също бяха на облекчен режим, т.е. слагахме ги през повече време, не точно по календара. Главното в случая (според мен) беше, че преди, веднага след и на деня след ваксина давах хомеопатични лекарства, които хомеопатката ми даваше (знаейки какво ни предстои), всеки път различни според ваксината - така се минимализирали последствията. Доколко сме успели, никой не може да каже.

Деспинка, съжалявам, че сте болни. Не знам как сте с парите, но защо следващ път, като тръгне заболяване, не започнеш ударно да даваш зелени водорасли или Осцилококцинум при първи симптоми? Според мен цаката е да се пресече в началото по някакъв начин, било то и с вит. Ц или някакъв бабешки метод (краката в гореща вода, масаж на гърба и рамената и краката, знам ли). Бързо да оздравяват децата!

# 626
Деспинке бързо да се оправяте.
Ренката много е хубава стаята.

# 627
Здравейте!

По едно време четох, че се обсъждаше гаджета и приятелчета на мъниците. Аз съм спокойна, такава треска не ни тресе, защото един ден говорихме по въпроса с Марти, като се ожени как ще си има жена и деца, с които ще живее отделно, а ние с тати ще сме баба и дядо. Тогава той изпадна в паника. Няма да се жени, щом няма да живее при нас, ще става само татко и ще сме двама татковци и една майка /Лори още не беше родена/, той ще спи при нас, а детето му в неговото легло.  Sunglasses Понеже решението беше много трогателно ми се искаше, да го бях записала и след 10-12 години да му го пусна. Twisted Evil

Другият проблем на детето е, като си махнеш халката, какво става. Аз му обясних, че родителите се разделят, живеят отделно и детето ходи хем при таткото хем при майката. След 2 дни си махам халката и му показвам, че съм без халка. Той само стои и ми вика "сложи таткото веднага, сложи го"

Деспинка, лошо е това с кашлицата. Аз също съм на мнението на Малейна, да се пробва с пресичане.

Ние с покупките нямаме проблеми също. Айран със сол задоволява всички желания.

Ренка много хубава и уютна излежда стаята на Насето. Скопосни родители сте излезли, като се има предвид от какво сте започнали.

# 628
По едно време четох, че се обсъждаше гаджета и приятелчета на мъниците. Аз съм спокойна, такава треска не ни тресе, защото един ден говорихме по въпроса с Марти, като се ожени как ще си има жена и деца, с които ще живее отделно, а ние с тати ще сме баба и дядо. Тогава той изпадна в паника. Няма да се жени, щом няма да живее при нас, ще става само татко и ще сме двама татковци и една майка /Лори още не беше родена/, той ще спи при нас, а детето му в неговото легло.  Sunglasses Понеже решението беше много трогателно ми се искаше, да го бях записала и след 10-12 години да му го пусна. Twisted Evil

Другият проблем на детето е, като си махнеш халката, какво става. Аз му обясних, че родителите се разделят, живеят отделно и детето ходи хем при таткото хем при майката. След 2 дни си махам халката и му показвам, че съм без халка. Той само стои и ми вика "сложи таткото веднага, сложи го"
Голям сладур е този Марти  hahaha
С покупките и ние сме все в искане на нещо, но успявам да я контролирам и убеждавам  Simple Smile
Лека вечер

# 629
Здравейте!
Честит имен ден на Димана, малките Митковци и големите Димитровци! Да сте живи, да сте здрави и с радост да си носите имената!  Hug

Креми, голям слядур този Марти! Как ме разсмя  Laughing

Аз също съм "за"пресичането в начална фаза на разболявките. За целта съм признала Осцило-то и клеевата тинктура. На всяко марсолясване ги благославявам. на последното боледуване забелязах, че сребърната вода има много добър ефект върху болното ми, раздразнено гърло.
Радвам се, че харесахте стаята. Има още някои дреболийки за дооправяне, но като цяло и ние си я харесваме. Особено Насето, което е най-важно. Обожава да си спи в новото легло, което също е супер. Сега искам да му купя от онези къщички-палатки, които се слагат отгоре върху леглото, защото все иска да му правя "скривалище".

Общи условия

Активация на акаунт