Май 2005- Тема 128

• 25 050
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Честит имен ден на всички, които вчера празнуваха! Да бъдат много здрави, усмихнати и името да им носи много късмет!!  Много е хубаво човек да има имен ден!

Ние вчера бяхме на имен ден на бабата на Иван. Миличката е в Сф, нещо не е добре със сърцето и ние се стараем често да ходим при нея за да може да бъде с всичките си внуци и правнуци около нея.
Направо ме разплака...даде ми 10 лв, понеже съм имала имен ден...нали съм кръстена на моите дядо Димитър и баба Димитра. Много е трогателна тази жена...не стига, че носи името на моята баба, ами и по характер прилича на нея.

Ренко, чудесна Спайдърмен-стаичка  сте направили на Насето Simple Smile  Новичка, шаренка и най-важното е, че на Наско му харесва Simple Smile

Бързо оздравяване на всички болни дечица!

# 631
Мале и аз забравих да честитя имения ден на всички!Много камсет и здраве.
Ники е при баща си,днес ще я взема.

# 632
Добро утро! Аз съм също от завеяните, но поне имам оправдание кърмя  Twisted Evil

Все пак, честит имен ден на патерици, на всички, които са имали повод! Да сте здрави, щастливи и да ви е благословено името!

Радвам се, че харесахте стаята. Има още някои дреболийки за дооправяне, но като цяло и ние си я харесваме. Особено Насето, което е най-важно. Обожава да си спи в новото легло, което също е супер. Сега искам да му купя от онези къщички-палатки, които се слагат отгоре върху леглото, защото все иска да му правя "скривалище".

Ей това е недостатъка на новата стая, все му идва на детенце нещо на ум, а ние нали сме меки марии все изпълняваме. Ренка, приятно търсене на палатка и оформяне на скривалището.

Ето един линк на нашата мома, качила за 2 седмици 400гр. голяма бузанка е, а мама крава рекордьорка Лора

# 633
Честит имен ден на патерица и от мен! Нямам Димитровци около мен, затова не съм била в час  Rolling Eyes Пожелавам ви много здраве и поводи за усмивки!   bouquet

Креми, много е сладка малката, а изглежда толкова голяма! Рекордьорки сте и двете, а бате Марти е толкова сладък, пу-пу!
Дианче, тази баба наистина е много сладка, напомня ми и за моята баба, която въпреки мизерните пенсии, не изпуска да даде по 10таче на децата, като имат рд или ид! Колкото и да протестирам, тя настоява и накрая не й троша хатъра.
               Да се похваля, че вчера пломбираха зъбчето на Марти (това отпред) и той се държа много смело, въпреки че имаше машинка, но нали е мъртъв зъба, най-накрая се убеди, че не боли така. Много е добре с поправено зъбче. Дано скоро не ни се налага да ходим на зъболекар с децата  Praynig

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 10:12 от Mалейна

# 634
Все чета и все немога да смогна да напиша ooooh!

Kremenchen, първо започвам с прекрасната бузанка Лори, много е сладка и баткото да са ти здрави  Heart Eyes Креме

Ренка много хубава стаята на Насето, синя, чудна Heart Eyes

Mалейна браво и на смелото Марти,  Hug

На патерици честито на именниците, много да са здрави   bouquet
аз не обичам много Димитров ден, че е началото на зима   cold, а от нея обичам само Коледа и НГ

Ние в групата имаме скарлатина, и сега незнам Криси дали ще я прескочи, а на баткото днес му слагам противогрипна, че е голям вече, да видим как ще е тази зима Praynig

# 635
Здравейте всички майчета  Hug
Честито на всички, които са имали повод за празнуване на патерици   bouquet
Креми, малката е супер бузанка, да видим и аз какво момче ще родя, че доста добре си похапва сега в корема, а после не знам  Flutter
Аз се занимавам с бебешорски дрехи, струпала съм около 6 чувалчета които трябва да преровя и извадя това което ще се ползва, че това което купих е готово, изпрано и изгладено, но и останалото чака мен  Crazy
Така оставям Ви, лек ден на всички    bouquet

# 636
По   food010 kaffeetrmker_2.Лек ден sun

# 637
Креми, видях снимките - както казах малката е голяма хубавица и сладурана ! Прилича на Снежанка с тия черни коси и румени бузанки  Heart Eyes
Баткото и той - голямо и хубаво момче! Да са ти живи и здрави дечицата!

# 638
Креми, малката е супер бузанка, да видим и аз какво момче ще родя, че доста добре си похапва сега в корема, а после не знам  Flutter
Аз се занимавам с бебешорски дрехи, струпала съм около 6 чувалчета които трябва да преровя и извадя това което ще се ползва, че това което купих е готово, изпрано и изгладено, но и останалото чака мен  Crazy
Краси, теб голям мерак те е хванал. Нашата мома е в синьо, вашият младеж в розово ли ще е?

Mалейна, дано скоро не ви се налага посещение при доктор "га".

Днес в групата на Марти са 8 деца и искат да ги смесят с първа група. В неговата група всички са с лаеща кашлица и диагноза ларингит, а в другата са със сополи и кашлица. Направо съм бясна, че трябва да оберем вирусите на цялата градина, а не ми се искаше да стои по цял ден в нас, че се побърква от скука.

# 639
Краси, теб голям мерак те е хванал. Нашата мома е в синьо, вашият младеж в розово ли ще е?
Мила, надявам се, че няма да има грешки с пола, предния път лекарката беше категорична, че ще е момиче и така и стана, а сега трима различни лекари казаха, че ще е момче включително и мойта и мисля, че също няма да остана излъгана  Wink
Дано Марти се размине с болестите  Peace
Лек ден

# 640
  • София
Да ви почерпя по случай вторият рожден ден на малкото ми момченце!

На днешната дата, по това време,  преди две години изобщо и не подозирах, че на вечерта ще си гушна малкото бебенце Simple Smile

Ето това е нашата торта за довечера Simple Smile Пълен аматьор съм и съм доволна, че все пак се разбира какво е това  Laughing отгоре
отстрани

# 641
Дианче, да ви е жив и здрав Павката! голям, силен, умен и усмихнат да стане! Пожелавам ви днешният ден да бъде истински празник за семейството ви!  Hug

обаче снимките са с парола, не можах да видя  Sad

# 642
  • Mediterraneo
Дианка, честит ти рожденик! Да расте здрав и щастлива!

Снимките и аз не ги видях. Нито пък тези на Ренка със стаята на Наско  Tired

# 643
Дианче, честито на Павчето! Да е жив и здрав, мъничко палав и много щастлив!!!   bouquet
Нашата парола нещо не става

# 644
Честит рожден ден на Павката,да е жив и здрав и много послушен! newsm59  party023  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт