Май 2005- Тема 128

• 24 907
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Феъри, браво на Коцето.  Да му върви като по вода.
Аз още нашите ги броя за бебета, пък то вашите втори бебета пораснаха.
Феъри, дианка, значи честито задомяване на момите и ергените. Joy
Дианка и Иво като гледа снимките ни от сватбата и вика, че мама била принцеса, а тати принц. Направо се разтапям, защото от мен до принцеса разстоянието е като от тук до Марс.
Хем ме е страх, хем някак си не мога да го приема тоя грип. Много медиен ми се вижда.
Сега седя и се почесвам, защото Детелина е във ваканция и много ми се иска да си ида в Русе, а се притеснявам от пътуването по влака. newsm78

# 676
Привет!

Честити първи стъпки на Косето!

Аз спрях да гледам новините, но и спрях Ава от градина. Ще я пращам само ако съм в ангажименти.
Не знам какво да напиша, освен че ви чета Mr. Green

Да няма болни, пазете се Heart Eyes

# 677
  • София
Хаха, Деспина много харесвам иронията с която пишеш, винаги ме разсмива  Hug Естествено, че повечето от нас вече са далеч от принцеските години, но важното е, че дечицата ни виждат, като такива  Laughing Поне знам със сигурност, че присъствам в нечия фантазия красива, чиста и неомърсена  Crazy Grinning

И като започнахме на любовна тематика, влизах всъщност да ви напиша Любака с какви думи ме събуди сутринта...."мамо, добро утро! Мамо, кога пак ще поканим Ема М. на гости да ядем бисквитки и да ми е гостенка?"  Shocked Това ми беше кафето  Laughing Хахаха...много ме изумяват тези деца, бре...още са ми бебета, а колко помнят и знаят и искат...мани!

Феъри, проходи?!? Уууужас...в моите очи е едно бебче....а сега се замислям, че наистина мина много време, обаче за мен си дундуркаш няколкомесечно бебенце  Crazy Пък то проходило вече...Да ти е жив и здрав! Само по гладки пътища да върви, с малки и леснопреодолими препядствия  Hug  bouquet

# 678
Дианче цункай го от нас романтика.
Ники си ходи на градина,гледам че групите са пълни.
Кроче каде се загуби...

# 679
  • София
Софи, да е жив и здрав пешеходеца и без произшествия  Laughing

Деспина и мойта щерка ме вижда така, пък аз по-зле отсега никога не съм изглеждала  Embarassed

Мамо, кога пак ще поканим Ема М. на гости да ядем бисквитки и да ми е гостенка?"  Shocked Това ми беше кафето  Laughing Хахаха...много ме изумяват тези деца, бре...още са ми бебета, а колко помнят и знаят и искат...мани!

гат кайш, идваме.  Mr. Green

# 680
Феъри, честити ви ходещи крачета, гладък път в живота му желаем на Косето-Босето, кротушан той!
Дианче, Любчо наистина е нежна душа, сладур! Марти като го питам дали има момичета приятелки в групата, казва, че не играе с момичетата! А иначе говори за една Инка, но не много явно, изглежда се срамува. Веднъж е споменавал да я каним на гости, но само веднъж.  Heart Eyes
Мартеа, щом метрото те смущава, слагай маска и да не му мислиш! Просто исках да кажа, че имунитетът на човек в стрес (страховете ни са си чист стрес) е понижен в сравнение с човек, който мисли за приятни неща  Hug Взимай си предпазни мерки, както правиш, и повече не го мисли, ако можеш  Peace
           Аз не помня дали писах, но съм при нашите с децата, защото на любимия му се отвори път за седмица в чужбинско, а аз се потрисам от перспективата да остана сама с двамцата за цяла седмица - качват ми се на главата и става страшно. Тук е добре, баба и дядо помагат - ходят на работа, но поне вечер и сутрин - и много е хубаво, че навсякъде човек може да стигне пеш. Екзотика.
Гуш, ти си пълна с живот, моме, пращиш просто от енергия (поне аз така те виждам), не се кОри толкова!
          Пожелавам ви много здраве и усмивки!  Grinning

# 681
  • Mediterraneo
Феъри, честити ходещи краченца на дребен  Hug

От днес моята щерка си е вкъщи с баба. Вчера говорих със сестрата в градината- в нашата група са били 15 деца от 30, като през деня е върнала 5 с Т в различните часове на деня  Crazy Мерси. Дори и да параноясвам, няма начин- училищата от вчера са разпуснати, очаква се да затворят и градините. От вчера сутринта има абсолютен фейсконтрол (  Mr. Green) на входа на градината, но явно не действа тази превенция.

И моята дъщеря си има гадже. Постоянно говори за него, скоро ме представи на свекърва си  Joy, като се засякохме да ги вземаме. Вика ми- "Мамо, това е на Д. майка му, когато се оженим и тя ще ми е мама"  #Crazy Постоянно говори как иска да стане голяма, понеже най- накрая щяла да може да целува Д.  Laughing

# 682
Здравейте и честит първи сняг, поне при нас е първи за този сезон  Wink
Честити ходещи крачета на малкото Косе и да върви все по уверено напред    bouquet
Дианка, Тарталета, Феъри и всички останали, децата явно си растат бързо и чувствата им се развиват също толкова бързо, Веси до сега не е казвала да харесва някого, но никога не е късно   Crazy
Надявам се наистина този грип да поотшуми, че и аз говорих с нашата лекарка и тя каза, че си е същия като другите грипове на които трябва да се обръща внимание на време  Peace
Лек ден  Hug

# 683
Fairy, честит ти ходещ палавник! Да са му леки пътищата!

И аз съм групата - в неделя сутринта бях събудена от Момчил с "Хайде, ставай спяща красавице ..." Simple Smile Иначе минах и през принцеса и русалка....
За грипа и аз се притеснявам, но не трябва да се подаваме на паниката. Да смучем витамини и тва е  Peace

# 684
  • София
Ама е готино, какво...на дърти магарици някой да казва "принцеса, красавица, русалка", при това откровено Simple Smile Ще дойде момент, в който ще започнат да ни сравняват с младите гаджета и да подпитват защо ни е толкова голям корема, а дупето?   Mr. Green

# 685
  • Mediterraneo
Ама е готино, какво...на дърти магарици някой да казва "принцеса, красавица, русалка", при това откровено Simple Smile Ще дойде момент, в който ще започнат да ни сравняват с младите гаджета и да подпитват защо ни е толкова голям корема, а дупето?   Mr. Green

Ела да видиш как със същата откровеност всеки ден ми се казва, че шкембето ми е голямо и съм дебела  Mr. Green Онзи ден откри, че и дупето ми е пораснало  Joy

# 686
Благодаря ви Hug
Дианка, няколкомесечно бебето, ама след десетина дни ще има рожден ден Joy  Hug

Мойта щерка набляга на готварските ми умения Laughing Споделя как готвя най-хубавите манджи Laughing
Иначе като бях бременна и един ден съм облякла един панталон и туника, единствените дрехи които ми ставаха накрая, а тя с една рокличка и аз й казвам "Миша, много си хубава с тази рокличка, мамо", а тя ми отговоря "Ти не си много хубава с тия дрехи" Joy

# 687
  • София
 Joy Joy Joy Май мацките са по-критични към външният вид  Joy Joy Хаха, много се смях  Laughing То на чужд гръб, де, ама се поставих на ваше място и се развеселих  Mr. Green

Любака така ми казва, че не обича стари баби, а само млади  Crazy И е малко кофти, защото всеки път го "насилвам" да отиде при бабата на Иван, която миличката, като ги види иочите й светват и изпълват с живот.  Едвам му се откъсва от сърцето да си подаде ръчичката или тила да го цунка там. Като си спомня аз как не обичах да ме целуват баби  ooooh! Обаче...това е живота. Един ден ще разбере.

В тази връзка се улавям как прескачам сума ти обещания, които си бях дала, когато малка  Crazy  За много неща си бях казала "един ден, като имам дете няма да правя ..." еди-как си....да, ноо...ги правя.  Confused Не съжалявам, но знам, че детето ми някой ден няма да ме разбира и ще звуча точно, като майка ми и баща ми, които казваха "живял/а съм по-дълго и ..." .  ooooh!

Та, такива работи.

Днес за пръв път в живота ми правих сладко Simple Smile От дюли Simple Smile Страхотия...у нас е напалено парното, жега, мъжа ми си е у нас, аз бъркам ароматно сладко от дюли и гледам през прозореца как вали сняг Simple Smile Наслаждавам се на тези последни моменти...кой знае когато започна работа дали ще успявам и да сготвя  Crazy

# 688
  • София
И на мен мойта щерка ми е казвала един-два пъти - Мамоо, колко ти е голямо шкембето / дупето. Ама с един такъв поглед все едно подозира, че мога да се засегна. На мен ми става малко кофти де.  Embarassed

Една от мотивиращите реплики на майка ми, за да ме накара да отслабна е: "нали не искаш Ема да я е срам, че майка и е дебела?!" или пък "Представи си, че Ема стане дебела, как ще се чувстваш...ей сега постави се на мое място, колко е лошо детето ти да е дебело", или пък още "Ох, като се събудя през нощта и като се сетя, че и двете ми деца са дебели и сън не ме хваща повече" (тва май съм ви го писала). Подчертавам, това са реплики, които трябва да ме убедят да отслабна. Има и друго, по-фрапиращи  Laughing
Луда жена. И хем знам, че не трабва да и се връзвам, хем много го мисля.

# 689
Добро утро!

Честити първи стъпки на Косето!Да върви все по гладки пътища в живота си! Hug

И аз тази седмица спрях Вали от градина, много яко се шашнах от този грип. Tired

Дианка, много обичам сладко от дюли!А, и както си го описала...романтиката е била пълна! Peace

Пожелавам ви хубав и успешен ден! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт