Май 2005- Тема 128

• 24 912
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
За грипа-всяко чудо за 3 дни,според мене.
Ники отива при баща си,аз малко на спа ,че нещо савсем см изтрещяла.
Весел уикенд!

# 661
  • Sofia
Здравейте и от мен, отдавна загубила се такава. Тъй като прочитането на пропуснатите постинги от мен ще ми отнеме около година, година и половина, ще влизам в час постепенно. Пращма на всички  Hug и   love001

# 662
  • София
Леле, Кроче, къде се загуби бе жена? Кво става с теб? Кво прави Савата? Пиши, разкажи!

# 663
Хей Кроче, къде се губиш  Hug

# 664
  • София
Оооо, Кроче  Flutter Как сте и какво правите? Simple Smile

На мен нещо ми секна музата да пиша, а се бях наточила да драсна един дълъг постинг.  Rolling Eyes

Вчера РД мина чудесно, в много игри, ядене и ...чистене  Mr. Green Децата получиха доста подаръчета и грееха милите Simple Smile Все едно си нямат  Crazy Едното от децата влязло при играчките (те са няколко чувала от джъмбовските пълни до горе) и беше станало...мале, мале...Иначе ги държа прибрани, защото са огромно количество. Бях извадила само два, но катеренето е било по-интересно  Crazy Тортата им хареса, духаха свещичка, изобщо както си му е реда Simple Smile Павката така се ококори, като видя тортата...очички щастливи  Heart Eyes Затича се и като пое въдух всички млъкнаха  Laughing Толкова широко отвори устата, че чак му се запуши гърлото и поемайки въздух хриптеше  Laughing Накрая ми свърши запалкат аи духането приключи  Whistling

Сега съм се зачудила кога и как да напишем писмото до Дядо Коледа  Rolling Eyes

# 665
  • Bristol
Я да ви питам по темата със свинския грип какво мислите? Аз по принцип рядко се поддавам на психози и масови истерии, но сега нещата са различни. Страх ме е за детето, страх ме е за мен заради бебето.
Аз пролетта бях психясала на тази тема  Crazy Училища затваряха, под карантина хора слагаха, необичайно нещо за тук. Обаче се видя, че с нищо не може да се спре. Сега по ТВ то наблягат на инфо за хигиената и методи как да се киха и кашля Crazy ББС излъчиха много хубав филм за свинския грип. От там разбрах, че не е никак нов вирус и не е мутирал до сега. Ваксината вече я пуснаха тук и започнаха да викат за ваксинации, но хората са песимистично настроени към нея.

Дианче, купон е било при вас  Laughing

Ние днес се върнахме с децата от чехия, ходихме за една седмица на гости на мъжа   Twisted Evil Много съм впечатлена от страната, толкова е красиво, особено сега есента! А що тусристи имаше в Прага, представям си какво е лятото  Crazy В другите градчета беше по-спокойно, дори музеите там не работеха през седмицата, обичайно било за зимния период. Въпреки това пак много неща имаше да се видят.
Утре ще правим парти в къщи. Децата не искаха никъде да ходят, от страх да не изпуснат Халоуина. Още не съм дори напазарувала за случая  Rolling Eyes През носа ще ми излезе това пътуване и партито, но заради децата ...  Crazy

# 666
Добро утро мили майчета!
Чета ви редовно ,но муза за писане никаква! Rolling Eyes
Искам да поздравя "пресните майчета"  bouquet,да са много здрави и щастливи рожбите ви!
Честита втора годинка и на Павчо,много да радва мама и цялото семейство!Дианче,за теб  bouquet  bouquet  bouquet

За свинския грип-и аз като повечето от вас мисля да спра Данчо от градина за известно време,но се чудя от тази седмица или да поизчакам още малко.В Търново като че ли още няма грип......но ако чакам да дойде...........
При нас нещата са по старому,Данчо ходи на градина,карате и рисуване,малкия стои с мен вкъщи,не съм го пуснала на ясла,за пролетта се замислям,но пък за някаквиси 2-3 месеца и след това преместване в детската градина. newsm78
Хайде ,до скоро!

# 667
Хей момичета къде сте всички, надявам се сте добре, как  е положението с този ужасен грип при вас  ooooh!

# 668
  • София
Ехо  Grinning Няма никой, предполагам, че е заради гадното депресарско време, съчетано с много работа  Crazy

Дидка, къде се изгуби ти?!? Simple Smile

Ние засега сме добре, обаче слушайки новините започва да ме обзема паника. По радио и ТВ , на всяка емисия, на всеки час само за този грип говорят  ooooh!

Щастлива съм, че децата незнайно как проядоха мед....ей така от веднъж Simple Smile В събота им пържих филийки с яйца и те изядоха полових купа с мед топейки Simple Smile Сега на всяко ядене слагам и купичката...нищо, че на трапезата например има само картофена салата с лук, кюфтета и хляб...топкат си с хляба  Crazy Laughing

Така, като не пишете и не се сещам и аз какво да пиша  Laughing Хайде лек ден и до после  Hug

# 669
Ох, ужас и аз параноясах с тоя грип. В момента на бюрото съм наредила спирт, живасепт, сребърна вода, мокри кърпички и през пет минути мажа нещо... ужас. Ходя с един шал в метрото, шантава работа... Всички пием клеева тинктура от няколко дни, от днес мисля да почнем и сребърна вода....

# 670
сладуранки, не се шашкайте - каквото има да става, ще става, а от друга страна - страховете (и мечтите) ни се материализират, сбъдват. Профилактика с клеева, сребърна и други е страхотна, но гледайте повече да мислите за хубави неща, затова аз новините си ги пускам покрай ушите  Heart Eyes

# 671
Аз пък нещо новини не гледам напоследък, но и Митко засега си е вкъщи. Само свекърва ми като се обади и ме шашка с този грип.
Дианче, а досега в чай или мляко не си ли давала мед? Аз така го пробутвам на Митака, или цедя лимон с мед и вода пак за пиене.

# 672
Вероятно ако не ми налагаше да ползвам всекиденевно метрото, където (кихащо/кащлящият) човекопоток е огромен, нямаше да съм в такава паника, но... 

# 673
  • София
Криси, не ядат под никаква форма....нито в мляко, нито с чай, нито в сок, нито с кисело мляко, нито в плодова салата, нито в меденки, нито в....не се сещам вече, но опитите ми са няколкогодишни  Crazy

Да ви разкажа моят убавец Любака онзи ден какви ми ги изръси  Laughing Прибираме се у нас и той от вратата "ауууу, леле, мамоооо...ама ти много си изчистила. Браво! Направо не мога да повярвам!"  Shocked Хахаха....а нито бях чистила през деня, нито пък не чистя, нали се сещате...Добре, че бяхме само с Иван и нямаше други хора с нас  Laughing

А пък днес се връщаме от градина и той ми разказва за някакво момиченце Й. от групата, която днес имала рожден ден. И била много красива (повтори го няколко пъти), но накрая завърши с думите, че той не е нейният принц...той бил принца на В. (баш детето на една майка с която втора година се дрънкаме заради глупостите й) И аз само където не избухнах да се изкажа в колата. Мъжа ми прихна да се смее каква свекърва съм щяла да бъда....ми, то верно....баш тази ли си намери да я прави на принцеса  Crossing Arms
Леле, какво ще съм свекървищеее...още от сега се вживявам хем е на майтап, пък по-натам...представям си какви претенции ще са, какво чудо
Но ужасно много ми харесва как ги описва нещата...принцове-принцеси...и мен и баща му ни вижда по този начин. А никога не съм му говорила или чела подобни приказки. Много е романтично и мило Flutter

Ако го попитам дали си играе с някое момиче, или има ли си приятелка, или харесва и някоя- нищо. Ако го попитам на кое момиче иска да е принц ми отговаря Simple Smile

Е, така с Любачето Simple Smile Оставям ви и пожелавам лека нощ  Hug

# 674
Хаха, Дианка, много е сладък тоя Любчо, бре Grinning
На мен Миша миналата седмица ми сервира, че била омъжена Joy Имат си и дете, питах я защо не ни е поканила на сватбата - била много далеч, нямало как да отидем  Laughing А детето им първо им е било шаферка и след това се е преквалифицирало в дъщеря Laughing

Аз грипа много не го отразявам, голямо дърво съм си в това отношение, знам си Rolling Eyes

Да ви се похваля Косето проходи онзи ден Grinning Много е смешен, защото още не е много стабилен, но пък не чака никого да го държи, а директно си тръгва, ходи пет крачки и тупва на дупето Laughing

Общи условия

Активация на акаунт