Май 2005- Тема 128

• 24 919
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Честит ти рожденик Дианче, много де е здраво момчето!

# 646
  • Варна
Дианче, да ви е жив и здрав малкият сладур. Как лети времето.
Креми, малка сладуранка е твоята щерка. Браво на баткото, че е толкова мил.
buba76_ , дано да ви отмине скарлатината.

При нас малка светлинка в тунела. И двамата болни вече са на оправяне.
Иначе градината дето уж щеше да почва на 15, сега казали че ще почва на в началото на декември.
Така че още ще се гледаме с Иво.
Я кажете и вашите ли теленца имат непрекъснато нужда от подканяне. От както го събудя и си почва хайде стани, хайде облечи се, хайде яж и тъй целият ден.  Рядко става сам, защото иначе откарва и до 10.

# 647
Честито, Диана! Да ти е жив и здрав малкият палавник!

Деспина, пишеш за Теа направо.

# 648
  • София
Много съм зле  ooooh! kroasani  ooooh!

Деспина, на Любака не само подканяне, ами и повтаряне по 100 пъти за всяко нещо  Crazy

Еййй...направо ви завиждам за тези малки бебенца  Heart Eyes Толкова е хубаво....но и като започнат да си играят заедно също е готино  Simple Smile

# 649
Дианче, браво за рибката, много добре се е получила! А другите снимки откъде са? питка-любопитка съм аз  Embarassed да не би да правите детско клубче?

# 650
Дианка, да ти е живо и здраво порасналото момче! Да е много послушен, щастлив и все така чаровен  baloni
Честито и на всички именници, които пропуснах  Embarassed. Много здраве, щастие и късмет им пожелавам  Hug
Ренка, стаята на Наси е много сладурска. С кеф да си спинка и играе в нея  Heart Eyes
Деспина, тази тема ми е просто  Mr. Green. Всеки път обяснявам на Маги, че не може по 1000 пъти да и повтарям нещо докато го направи и уж всеки път ме е разбрала, нооооо мечти, мечти  Wink. Май само със ставането го нямаме този проблем, особено след режима, който и сложихме за лягане в 21 ч.
При нас няма нищо ново. Ходи си на градина, гимнастика и така. Днес понеже е била уж послушна ще я водя на концерт на Георги Христов /голяма фенка му е/  Joy
Лек и усмихнат ден на всички!

# 651
  • София
Оффф...мнооого съм зле днес. Абе, от едно клубче са, ама по-натам ще има снимки. Мислех си, че се виждат само линкнатите снимки, а не целият албум  Crazy

# 652
  • Mediterraneo
Я да ви питам по темата със свинския грип какво мислите? Аз по принцип рядко се поддавам на психози и масови истерии, но сега нещата са различни. Страх ме е за детето, страх ме е за мен заради бебето.
Планирам още от другата седмица да спра дребната от градината  Thinking Не обичам да действам превантивно, но явно сега ще се наложи, за да ми е мирна главата.
Като знам с какъв кеф детето ходи на градина и колко трудно издържаме затворени вкъщи, направо ми е съвестно, но натам клонят нещата. Семейният съвет още не е взел окончателно решение, де, но и баща й е на мнение да се пазим, доколкото е възможно, с цената на повечко нерви  Simple Smile

# 653
Димана, болната ми тема. Просто не знам как ще се опазим. Цяла нощ съм се въртяла, след като гледах новините вчера. Май по-добре да не ги гледам... Аз сега пътувам с кола, метро и трамвай... в метрото е ад - 1000 човека натъпкани на едно... просто не знам.... и като почнат да кихат и кашлят, изперквам, ейййй. Днес мислех да си взема маска, но се отказах, още никой не носи.

# 654
  • София
На мен пък майка ми ми предложи да спра Ема от градина и да и я дам да я гледа в Пловдив.
Тя си е паника, но и използва грипа като повод да вземе Ема.

Аз съм в голяма чуденка.

# 655
  • София
Мацки, я не се шашкайте....вирус...просто действа малко по-бързо. Всички вируси дават усложнения и този също. Тези умрелите са със слаба имунна система...единият бил наркоман с още куп болести, а другият пак нещо подобно. Мисля, че отново се мъчат да върнат модата на ваксините  Rolling Eyes

Тарталета, точно при вас, обаче...и аз бих си спряла детето с тези пневмонии.

Любака е у нас, защото сутринта се изака два пъти редичко...не  е болен, но го оставих у нас за всеки случай. Вчера, като го взех от градина ми каза, че е имал разстройство и е акал в тоалетната там....ама г-жата нищо не ми каза. Вероятно може и да е ял нещо....защото иначе щяха да ми кажат. Може и още дечица да са така, не знам. Няма температура, яде си, на кеф е...нищо друго.

Абе и ни есме я втасали. Павката е с темп, кисел, ревлив, ужасно...ама няма да ми се скапе празника Simple Smile

# 656
Дианка, да е живо и здраво момчето, да слушка много и да стане голямо и хубаво момче    bouquet  bouquet  bouquet
Това с подканването за нашите теленца е всеобщо явно  Crazy
За свинския грип наистина си е страшно, но дано да се опазим някакси, че и аз не мога да спра Веси от градина, няма я баба й, а пък и зимата вкъщи е доста трудно за нея и за мен.
Лек ден  Hug

# 657
За грипа и аз да кажа - гледам да не се психясвам. Засега. Миналата седмица Наско като се разболя, лекарката каза, че чува леки хрипчета надолу. Бая се изплаших и през първите два-три дни бях на тръни. Но не се случи нищо друго. Даже кашлицата се пооправи. Което пък после се доказа и при прегледа.
Все пак да не забравяме, че има някои препарати, които повлияват свинския грип - тамифлу и реленца. Освен това симптомите са доста изострени - висока Т, тежко и продължително повръщане, болки в очните ябълки и мускулите, съпътствани с цялостна отпадналост, но най - фрапиращото - нарушения в белодробната функция, бързо развиваща се в бронхопневмония. Тъй че - повечко нащрек, малко имуностимулатори, пък дано се разминем...  Praynig

# 658
Дианче, да ти е жив и здрав юнака! Винаги да си до него и батко му! Мадамите да му се лепят, като мухи на мед!

# 659
Дианка, честито и от мен!Да ви е живо и здраво малкото юначе и много да ви радват с баткото!  bouquet

И аз много се притеснявам от грипа, но гледам да не се паникьосвам. Tired

Общи условия

Активация на акаунт