Май 2005- Тема 128

• 25 134
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Ние днес бяхме в Зологическата градина, искарахме добре,беше и мъжът ми.Ники беше щатлива.
Сега е при него до утре.
Ники играе много на компа -Кефчето и е любима, карам и се ама гледам да и давам по малко ве пак,много ги разбира тя... Simple Smile

# 331
Ники и пална ваната и се къпе също сама,много обича,играе си с играчките и си се забавлява.

# 332
И Дени се къпе сам, много му е кеф във ваната. Като му писне, баща му довършва работата с къпане и миене на зъби. По принцип вечерния тоалет е тяхна мъжка работа, аз там не се меся още откакто беше 2-3-месечен Sunglasses На компютъра всеки ден прекарва различно време. Оставям го във vbox и той си пуска клипчета и серии на любими анимационни герои. Сам си ги пуска и си ги търси. Игрите не го влекат Peace

# 333
  • София
и аз гласувх за 10-ти без деца.

На компютъра го пуснах онзи ден- за пръв път. Има една игра във фейсбук със рибки, която е готина, защото не може да се стои по много. Имам 12 аквариума, които всеки ден се мият (взимаш гъбка и изтъркваш плаката), хранят се рибките, а когато порастнат ги продаваш (на няколко дена). После купуваш малки яйчица на различни рибки,пускаш ги в аквариума и ги храниш. Така и да иска няма какво да прави повече от 30мин. Играта ми се вижда чудесна за дечица. Има няколко бутона (гъбка, яйчица и продай) и падащо меню за да сменя аквариумите. Мисля, че е достатъчно- хем се учи да държи мишката, хем се грижи, има послеователност и да отиграва движенията с ръката.
Знам, че някои от вас я знаят, но за другите да дам идея Wink
Пусках го и да оцветява, но нещо не ми се вижда смислено.

Брейй...дно се видим скоро Simple Smile

# 334
За игри й е твърде рано, но това е моето мнение Peace

И аз така викам по принцип но това на което той играе е броене, събиране, изваждане, логическо мислене. Справя се а и съм супер доволна от постиженията  Laughing. Играта е за таива мъници - вероятно я знаете де но ето на това играем.

Мери съвсем съгласна с времето , преценката и т.н.

Благорадя за отговорите.

bouquet

Последна редакция: нд, 27 сеп 2009, 23:00 от Tia

# 335
  • София
Аз ще опитам да отдалеча за по-нататък във времето, колкото е възможно най-дълго, употребата на компютъра. При нас има тежка фамилна обремененост  Mr. Green  ...хората като ни видят спалнята питат: "А това да не би да ви е компютърната зала"  Blush Случвало се е да има и 4 компютъра в един момент...и аз да работя на 3 от тях (не ми се обяснява за кви врътки е ставало въпрос, за работа естествено, не за кеф). Често дори и във WC влизам да работя с компа.
Мда, не напразно в Китай имат концентрационни лагери за зависимите от и-нет...едно от средствата да ги откажат било бой, поне така говорят.
Ако И се случи да работи работа подобна на моята, не ми се мсили, аз в момента съм на н-часов работен ден...разбирай не по-малко от 10 (редовно по 12-13 ч.), и все на компютъра. Срещи по работа имам макс. 2-3 пъти в седмицата. За кво седене става въпрос? После, що всичко ме боли, що съм плъмп. Не е нормален тоя живот. Мда...така че, колкот може по-късно да започне.

Дианка, как са момчетата?

Последна редакция: нд, 27 сеп 2009, 23:30 от Гуш

# 336
  • Mediterraneo
Олее, само аз ли съм й изтървала края на моята относно компютъра  Shocked От много отдавна играе игри, рови се във Vвох, гледа нейни филмчета. Много е задобряла, вече не мога да я излъжа, например, че в момента няма нет- знае къде да цъкне и да види статуса на връзката( долу на компютърчетата)  Whistling Но пък основният й интерес премина. Вече на седмица й се събират 2 часа на компютъра. Имаше период, в който на ден прекарваше по цял час  Tired

# 337
Диманка, и Миша беше така. Ама й мина много бързо. Сега в нас не се пуска нито телевизор, нито компютър, не че забранявам, тя въобще не се сеща за тях.  Laughing
Хубавото при децата е, че всичко минава бързо. Лошото е, че и хубавите неща минават бързо Laughing

Абе хора, я да ви попитам за съвет. Миша напоследък е супер ревлива. Ама направо ме влудява, за най-микроскопичното нещо почва да рони крокодилски сълзи. и не мога да разбера, дали е от възрастта или не. Чудя се вече дали да не се консултирам със специалист, притеснявам се, може ли да е чак пък толкова ревлива. Rolling Eyes Какво е положението при вас и какво ще ме посъветвате да правя?

# 338
  • София
Феъри, като за начало пробвай да й обясняваш във всеки удобен момент, че когато й е тежко може да говори, докато за бебето единственият начин да покаже, че нещо не е наред е реването и...за теб е трудно да разбереш кога за какво плаче. Също й кажи колко е хубаво, че може да говори, и е голяма, и че искаш някой ден бебето да се държи, като нея, като голям човек.
Според мен има вариант причината да е в поведението на бебока. Така от дистаниция е много трудно да се говори, но само за това се сещам.

# 339
Абе хора, я да ви попитам за съвет. .............
Период е Mr. Green И Ава има такива- за най-малкото нещо започва да плаче. Това, разбира се, може да е свързано с нещо, както казва Диана.

Станислава няма да отърве антибиотика Confused Тъкмо отмина кашлицата и вчера я пуснах да дивее с едни приятелчета и хоп- изненада! Снощи вдигна температура и очето продължава да тече. Отиваме на лекар пак, няма начин.

Тиа, имаме буквенка и цифренка, миналата зима я пусках да ги играе. Ава почти научи буквите. Сега пак ще и ги пускам, даже ще добавя и нови.
Но това по скоро го намирам за полезно, хем се учи да работи с компютър, хем се обучава.

# 340
  • Варна
Катка, бързо да се оправя Ава.
Срам ме е да си кажа, но Иво играе доста дълго на компютъра. Събират му се поне 2 часа, че и повече. Сега като не е на градина му е скучно и все иска там да е. Играе си игри онлайн от разни сайтове, каквито му е настроил мъжа ми.
Феъри, и според мен имитира бебето Миша. Детелина имаше такива периоди, когато подражаваше на Иво с цел да и обърнем внимание.
Иво в момента е в гушлив период. Само иска да се мята в ръцете ми и да се гушаме.
Иначе нищо ново при нас. Ученичката ходи на училище, а аз се въртя покрай нея и така.

# 341
Кате, бързо да се оправя Авичка  Hug. Какво го закъса толкова?
Ксения, и от нас целувки на Вали  Heart Eyes. Ходи ли още на легото?
Чета за компютри и пр. и срам ме хваща  Embarassed. Нашето дете технически го ограничаваме, даже с дистанционното не борави, а за игри на компа - абсурд, то не и остава и много време де Crazy. Иначе гледа филмчета, а буквите ги учим направо с лист и химикалка.

# 342
Катка да се оправяте бързо.
Феъри незнам какво да ти кажа, дано бързо отмине.

# 343
Добър вечер!

ето малко снимки на супер доволния Марти

Кате, какво стана с ходенето на лекар, как е Ава?

Феъри, наскоро в детската градина коментирахме, че има в момента деца,които плачат за всичко в къщи. Явно е период, който ще отмине. Дано е по-скоро.

# 344
Олее, Креми, добре че погледнах снинките на работа, не у нас, че Наско щеше да ме изяде за този костюм... От бг ли сте го купили? Да му търся и аз такъв, затова питам. Голям е сладурко Марти  Heart Eyes

Феичка, не мога да взема участие по въпроса със сълзите. Рядко му се случва на моя синковец. По-скоро го удря агресия от време на време. Но са периоди при нас...  Hug

Наско на компютъра не играе. Не му и показвам, за да не се зарибява. Има съвсем елементарни умения - да си пусне отначало някакво клипче във ви-бокс или да разглежда картинки на камиони в сайтове като мобиле.де. Гледа детски понякога, когато пожелае. Но то не е често за наша радост.
Иначе преди време се беше случила една смешка. Пускам аз компютъра и трябва да се логна. Но нямаме парола - така си остана, откакто го взехме и нещо се бъзикахме. Само му даваш ОК и се включва. Обаче имах някаква работа в кухнята и викам на Наско "кажи му ОК" - демек да цъкне с мишката върху ОК - това също го може вече, но тогава му беше сравнително ново упражнение. И го слушам, като в този момент и го поглеждам, той застанал пред монитора, разбира се, без да е хванал мишката, блещи се насреща му и му говори "окей, де, ти не чуваш ли какво ти казвам, окей!"  Joy 

Общи условия

Активация на акаунт