Май 2005- Тема 128

• 25 111
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Аз ще дойда с Теа, предполагам, че към 14:30, защото сега се прибираме от Младост, а искам да направя палачинки.
Ще взема покривка, да подсетя да си вземете нещо за сядане.
На Лилиите ли ще се изчакваме или който пристигне пръв, опъва цирка?
Ками, темите се заключват на 50та стр май.

# 451
Hello, приемате ли на пикника бременни (та чак преносващи) с деца? Като споменах на Митко че има вариант за среща и той не ме оставя на мира, а и времето днес не е за изпускане. Та така, ако се вредим може да наминем в парка и наша милост.

# 452
  • София
Криси, супер ще е да се видим и с вас  Grinning
Пък и Шейново ей го къде е  Laughing

# 453
Е как да не приемаме?
Имам предложение за майките, чиито деца спят - защо не предложите на татковците да поспят с тях, пък после да дойдат заедно, тъкмо да се набъбрим междувременно. То поне докъм 17:30-18 ч. става за навън. Завиждам благородно за спането следобяд, при нас не става, освен ако не е станала супер рано и сама не поиска. Дори да заспи, спи не повече от час...

# 454
  • София

На Лилиите ли ще се изчакваме или който пристигне пръв, опъва цирка?

аз ще съм на Лилиите в 14 - 14 и нещо  Grinning

# 455
Аз за сега съм пас, че Калоян стана в нечовешкия час 7,30 и току що го пратих да обядва и да спи при баба си. Ще звънна като видя как ще се развива следобеда. Приятно и да се наПикниките хубавичко  Laughing - навън е страшно топло.

# 456
Августа, значи сте избягали далечко от Пловдив  Hug Дано всичко се нареди бързо и се любувате на природата и спокойствието.  Peace
ПОжелавам бързо оздравяване на болничките деца, Веси и тя е от тях, но слава богу минава бързо хрема с кашлица, която е от секретите, от вчера си има и нова стая http://family.webshots.com/album/575028131NuJGRm и е страшно щастлива, дано да се отваря линка, че нещо не съм се учила как стават нещата.
Пожелавам ви приятно изкарване на пикника, аз днес си откарах пак вкъщи, че доста задължения покрай стаята и още има за оправяне.
Лек ден  Hug

# 457
Пикника мина чудесно- Гуш и Мартеа са уникални ,бяха се подготвили супер.Ядохме палачинки ,чийз кейк, поговорихме,починахме си.Децата си поиграха.
Но трябваше да дойдат и другите.Снимки ще очакваме от Мартеа ,Гуш и Криси- който изглежда уникално.

# 458
Красони чудна е детската. Да си я ползвате със здраве  много смях!

Абеееее пикникуващите къде се бяхте скрили към 18 часа - или вече бяхте приключили или ние не ви намерихме  Embarassed. Нищо де важното е че сте изкарали добре, а ние се возихме на метро и се накарахме доволно на колички.

# 459
  • София
Красони чудна е детската. Да си я ползвате със здраве  много смях!

Абеееее пикникуващите къде се бяхте скрили към 18 часа - или вече бяхте приключили или ние не ви намерихме  Embarassed. Нищо де важното е че сте изкарали добре, а ние се возихме на метро и се накарахме доволно на колички.

Ние към 17 и нещо си тръгнахме.
Изкарахме си много добре, въпреки че бяхме малко. Имахме ядене като за 10-ина души  Mr. Green

# 460
  • София
Krasoni, много приятни цветове е стаята!А Веси е супер сладко и лъчезарно дете  Heart Eyes

ето малко снимки от пикника (паролата я знаете)

# 461
Пикникът е бил страхотен, личи си, всички изглеждате супер (Гуш пак се е скрила от фотоапарата Wink). Признавам си, че ми отне време да разпозная Теа на Мартеа, така е пораснала и се е изменила. Ками верно е страхотна мадама, Никол е прелестна, а Криси-къде го криеш това бебе, чудесно изглеждаш Heart Eyes Мартеа нещо с нов имидж ми се види Wink А момченцето на снимката кое е Blush
Да извинява някой, ако го пропускам, много сте ми сладки всички, айде другия път пак заедно към края на ноември, аз почвам да се точа вече Hug
Красони, мда, малко по-далечко от Пловдив, ама ще си ходим там за шопинг, де - в това отношение е в пъти по-добър от Стара Загора. Иначе тук си е по-спокойно, вчера правихме туршия, хехехеееееее Party
Стаята ви много ми хареса, най-вече с интересното разделение на синя и розова секция. Изпълнението изглежда отлично, и Веси изглежда доволна, значи всички условия са налице. От нас пожелания за много щастливи мигове  Heart Eyes

# 462
Страхотен пикник сте си спретнали,момичета!Всички изглеждате много добре! Hug

# 463
Гуш, ще те убия, как можа да ме изтипосаш такава Sick
Августа, да, нов ми е имиджът - с чисто нови 6 килца отгоре откакто започнах не толкова новата ми работа Confused Шанс.

Шегата настрана - беше много приятно, въпреки че направо се изложихме - анкети, гласувания и накрая бяхме толкова малко.
Тиа, то към 17 ч. вече захладня и си бихме камшика.
Теа вчера стана в 7:30 сутринта, надивя се просто неописуемо цял ден и въпреки всичко заспа в 10:30. Аз бях просто смазана.

Гуш, сподели моля рецептата за лимоновия чийзкейк.

Краси, много е готина стаята, остава да я напълните с играчките Laughing

# 464
Добро утро!

Августейша, завърна се значи! Честит ви нов дом Grinning

Хубави снимки, веднага познах всички участници. Момченцето е Митко, нали?
Красони, дано децата се чувстват чудесно в новата си стая Grinning

Ава е добре, пу-пу, аз съм нещо в кофти състояние на духа...на всичкото отгоре пак се поосвиних. Онзи ден за 23905489 път  ме питаха кога го очакваме Rolling Eyes Жалко, жената ми беше симпатична.
Вчера мръднахме до Истанбул, та понакупих на малката това онова(ботуши!). Болят ме ръцете от мъкнене на закачалки. Най-странното е, че не ми се отрази като терапия. Още съм крива.

Общи условия

Активация на акаунт